Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó családi ház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Családi ház, Vác,
39 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 3 szoba
Eladóvá vált Vác Budapest felőli végén, Máriaudvaron egy 1000 nm-es telken álló lakóingatlan. A 100 nm-es könnyűszerkezetes épület erős beton alapokra épült, amihez egy hatalmas -pince/garázs/tároló- 60 nm-es szuterén szint kapcsolódik, felette terasszal, A ház 4 éve plusz szigetelést kapott kívülről, belülről tavaly esztétikai felújításon esett át. A fűtése fatüzelésű kazánnal történik a kazánházból. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag 3 légkamrás nyílászárókkal ellátott Tavaly felszerelésre került 2 hűtő/ fűtő klíma, ami nincs az árban ( külön megegyezés tárgyát képezi) A szigetelés és fekvés miatt az ingatlan energiafelhasználása minimális. A sarki telken fekvő ingatlantól a szomszédok kellő távolságban helyezkednek el, így az épület teljesen körbenapozott. Az épület nincs feltüntetve jelenleg a térképvázlaton Előszoba 10,08 nm konyha-étk.nappali 30,69 nm fürdő 3,96 nm wc 1,8 nm szoba 13,27 nm szoba 10,03 nm A kertben több tároló, istálló és fúrt kút is található. Vasút, bolt, 10 percen belül, buszmegálló a sarkon Ha csendre és nyugalomra vágyik, ezt meg kell néznie! További információért forduljon Hozzám bizalommal! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás -belsőépítész
Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
48.99 millió Ft
Alapterület: 170 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 + 4 szoba
A XVII. kerület gyorsan fejlődő, mégis csendes, természetközeli részén kínáljuk eladásra ez a 2000-es évek elején épült, szigetelt, jelenleg nappali + 5 hálószobával rendelkező, cirkós, különálló tégla garázzsal rendelkező 2 szintes 160m2-es családi házat egy közel 2400 m2-es telken. Az alsó szinten található egy előszoba gardróbbal, 1 nagy nappali, 1 hálószoba, nagy sarokkádas fürdőszoba, és 1 világos konyha. Az emeleten pedig 2-2 hálószoba, melyek között egy tágas közlekedő, valamint gardrób kapott helyet. A telken - a házon, és garázson túl - néhány melléképület, és egy pince is található, az egyik épületbe a villany, és a vezetékes víz is be lett vezetve. Az ingatlan felújítandó állapotban van, de minden adottságát tekintve remek lehetőség a tökéletes otthon megteremtésére. Némi ráfordítással újjá varázsolható és ekkor még mindig jóval a piaci ár alatt költözhet új házába.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
96.9 millió Ft
Alapterület: 117 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Megvételre kínálunk egy HÓSZIVATTYÚS, KLÍMÁS, teraszos, 117 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős önálló családi házat.
Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, Rákoscsabán, egy HÓSZIVATTYÚS, KLÍMÁS, teraszos, 117 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős önálló családi házat. A terasz mérete 17 nm. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a praktikus elemekkel. Az ingatlan melegéről, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel. Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak. A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, míg a hűtést légkondicionálók biztosítják, így télen-nyáron egyöntetűen kellemes a hőmérséklet. A hőmérséklet szintenként állítható. Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan lakásba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, szerelvényeket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát. A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos alumínium redőnyöket a hálószobákban, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést. A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó fedett parkolóban lehet biztonságosan parkolni.     Az ingatlanhoz 210 nm-es privát telek tartozik.   Igénybe vehető lehetséges kedvezmények: CSOK 5% Áfa visszatérítés NHP Zöld Otthon Hitel, akár 70 m Ft. Babaváró hitel Illeték kedvezmény vagy mentesség. Az ingatlan árát a kulcsrakész állapotra adtuk meg, 2023. novemberi költözéssel. Helyiség lista a földszinten: - Előtér - Lépcsőház - Gépészet - Gépjármű beálló - Fürdőszoba - Amerikai konyha, - Étkező - Nappali  - Terasz Helyiség lista az emeleten: - Közlekedő - Lépcsőház - Fürdőszoba - Három szoba   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Rákoscsaba egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás és az M31-es autópálya öt perc alatt elérhető. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
104.9 millió Ft
Alapterület: 117 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Megvételre kínálunk egy HÓSZIVATTYÚS, KLÍMÁS, teraszos, 117 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős önálló családi házat.
Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, Rákoscsabán, egy HÓSZIVATTYÚS, KLÍMÁS, teraszos, 117 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős önálló családi házat. A terasz mérete 17 nm. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a praktikus elemekkel. Az ingatlan melegéről, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel. Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak. A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, míg a hűtést légkondicionálók biztosítják, így télen-nyáron egyöntetűen kellemes a hőmérséklet. A hőmérséklet szintenként állítható. Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan lakásba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, szerelvényeket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát. A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos alumínium redőnyöket a hálószobákban, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést. A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó fedett parkolóban lehet biztonságosan parkolni.     Az ingatlanhoz 470 nm-es privát telek tartozik.   Igénybe vehető lehetséges kedvezmények: CSOK 5% Áfa visszatérítés NHP Zöld Otthon Hitel, akár 70 m Ft. Babaváró hitel Illeték kedvezmény vagy mentesség. Az ingatlan árát a kulcsrakész állapotra adtuk meg, 2023. novemberi költözéssel. Helyiség lista a földszinten: - Előtér - Lépcsőház - Gépészet - Gépjármű beálló - Fürdőszoba - Amerikai konyha, - Étkező - Nappali  - Terasz Helyiség lista az emeleten: - Közlekedő - Lépcsőház - Fürdőszoba - Három szoba   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Rákoscsaba egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás és az M31-es autópálya öt perc alatt elérhető. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
93.1 millió Ft
Alapterület: 117 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Megvételre kínálunk egy HÓSZIVATTYÚS, KLÍMÁS, teraszos, 117 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős önálló családi házat.
Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, Rákoscsabán, egy HÓSZIVATTYÚS, KLÍMÁS, teraszos, 117 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős önálló családi házat. A terasz mérete 17 nm. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a praktikus elemekkel. Az ingatlan melegéről, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel. Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak. A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, míg a hűtést légkondicionálók biztosítják, így télen-nyáron egyöntetűen kellemes a hőmérséklet. A hőmérséklet szintenként állítható. Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan lakásba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, szerelvényeket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát. A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos alumínium redőnyöket a hálószobákban, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést. A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó fedett parkolóban lehet biztonságosan parkolni.     Az ingatlanhoz 210 nm-es privát telek tartozik.   Igénybe vehető lehetséges kedvezmények: CSOK 5% Áfa visszatérítés NHP Zöld Otthon Hitel, akár 70 m Ft. Babaváró hitel Illeték kedvezmény vagy mentesség. Az ingatlan árát a kulcsrakész állapotra adtuk meg, 2023. novemberi költözéssel. Helyiség lista a földszinten: - Előtér - Lépcsőház - Gépészet - Gépjármű beálló - Fürdőszoba - Amerikai konyha, - Étkező - Nappali  - Terasz Helyiség lista az emeleten: - Közlekedő - Lépcsőház - Fürdőszoba - Három szoba   Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Rákoscsaba egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben. Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás és az M31-es autópálya öt perc alatt elérhető. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Családi ház, Albertirsa,
98 millió Ft
Alapterület: 175 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
Albertirsán jó energetikájú igényes családi fészek eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa központjában ezt a 887 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant a rajta 1988-ban épült és 2022-ben teljesen modernizált emeletes családi házzal. Az épület két generációnak vagy nagyobb családnak kiváló lakhatást biztosíthat. KIVÁLÓ ENERGETKAI JELLEMZŐK!   ALACSONY FENNTARTÁS! Az épület mélyalapozással kiváló vízzáró szigeteléssel épült dupla tégla falazattal ,15 centis hungarocell dryvit szigeteléssel, betonfödémmel, hőszigetelt, plusz hővisszaverő fóliával ellátott lapostető kivitelezésű T17-es trapézlemez héjazattal. Az épület földszintje: 85 nm , plusz az emelet 85 nm. A belső térben a földszinten: nappali- kialakított média sarokkal, projektorhoz beépített vetítő felület 5.1 -es hangrendszerrel. Konyha- egyedi kivitelezésű igényes kisipari kivitelezésű konyhabútor a benne lévő indukciós 6 állásos főzőlappal, elektromos sütővel,mosogatógéppel , kéményes páraelszívóval.  Fürdőszoba- épített tusolós, beépített fürdőszoba bútorral. Háztartási helyiség- itt található a villanybojler. Az emeletre vasvázas, húzott lakkozott tömörfa csigalépcső vezet. Emelet: 3 tágas hálószoba, közlekedő és sarokkádas fürdőszoba került kialakításra. A plafonra  plusz szigetelt álmennyezet került. Az emeleten két erkély kap helyet keleti és nyugati fekvéssel.  Az ingatlan helyiségeiben a beépített gardróbok , térelválasztók a vételár részét képezik. A nyílászárók: hőszigetelt műanyag ablakok és bejárati ajtó, a belső ajtók tömörfa és dekoros kivitelezésűek.  Fűtés: 5 db. hőszivattyús hűtő- fűtő klíma biztosítja H tarifával az alacsony rezsi költséget. Havi átlag: 30 ezer forint. Az épületen belül bekötve a gázvezeték órával , gázkazánnal...igény szerint használatba vehető a későbbiekben. Burkolatok: kűlső- műgyantás nemesvakolat; belső - laminált padló, padlószőnyeg, járólap, csempe, fűrészporos tapétás és festett falazat, valamint rusztikus dekor falburkolat.  Az ingatlanra 3 fázisú áram, H tarifa bekötve.  A bejárat előtt nyugati fekvésű igényes faácsolatos lambériázott zsindely héjazatos kllikkes wpc padlóval burkolt terasz került kialakításra. Itt kerti bútorok és jakuzzi is helyet kaphat. Az épület utcafrontján nyílik a garázs bejárata.  A ház mellett könnyűszerkezetes szigetelt asztalos műhely épült, mely a későbbiekben kiválóan hasznosítható. Az ingatlan udvara parkosított, a kert oldalán magas fenyőfák nőttek. Az udvaron medence, gyermek játszótér bőven elfér. A kerti locsoláshoz regisztrált fúrtkút nyújt segítséget. Az ingatlan kiváló lokációval rendelkezik Albertirsa szívében. A főváros vonattal 45 , autóval 30 perc alatt elérhető. A kisvárosban megtalálhatja álmai otthonát. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.     
Eladó Családi ház, Érd,
53.3 millió Ft
Alapterület: 105 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Eladó egy 105 nm-es családi ház Érd településen, 940 nm-es telekkel
- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691302236 Érd településen kínálunk eladásra egy 940 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 105 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 3 szoba található, cirkó fűtéssel, valamint cserépkályha - fa, szén másodlagos fűtéssel és udvarra néző kilátással rendelkező ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1980. Felújításra került: 2003. A parkolás udvarban megoldott. Az átlagos rezsiköltség 30 000 Ft havonta. Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás határán mozog. Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás határán mozog. Sikeres adás-vétel esetén már 3 hónapon belül birtokba is vehető. Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 30 négyzetméteres. Megjegyzés: Érd, Parkvárosban önálló, 2 szintes, 105 nm-es, közepes állapotú családi ház eladó! 2003-ban, az 1980-as években épült tégla ház bővítésére került sor, mely során a víz, gáz és villanyvezetékek is cserélve lettek. Fűtése kombi cirkó, illetve cserépkályha. Az alsó szinten előszoba, kamra, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba és külön wc kapott helyet. A felső szinten két egymásból nyíló, 14 és 13nm-es szoba, valamint egy 30nm-es terasz helyezkedik el. A 940 nm-es rendezett telken gyümölcsfák, fenyők, rózsabokrok, egy fedett, zárható tárolóhely és autóbeálló található. Az ingatlan az asztalos utca végén, csendesebb környéken van.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
135.6 millió Ft
Alapterület: 116 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, Rákoscsabán egy új építésű, BB energetikai besorolású, teraszos, garázsos, 118 nm-es, 2 fürdős, 4 szobás önálló családi házat.
Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, Rákoscsabán egy új építésű, BB energetikai besorolású, teraszos, garázsos, 118 nm-es, 2 fürdős, 4 szobás önálló családi házat.   Az ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készül, ahol a kényelem és az exkluzív megjelenés volt a fő szempont. Az ingatlan igény szerinti terasszal és 18 nm es garázzsal rendelkezik. Az ingatlan klímájáról, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik akár H tarifás üzemeltetéssel. A hőszivattyú a padlón fűt és a mennyezeten hűt, így télen-nyáron egyöntetű kellemes a hőmérséklet.   Napelem előkészítéssel épül a ház, mely a későbbiekben akár 10 Kw-os napelem rendszerrel bővíthető, mely megtermeli a ház működéséhez szükséges összes energiát!   A kulcsra kész ár tartalmazza a motoros redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, valamint az elektromos garázsajtót.   A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó garázsban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.     A ház egy 581 nm-es telken fekszik, további gépjármű beállási lehetőséggel.   Helyiség lista a földszinten: - Előtér - Közlekedő - Kamra - Fürdőszoba zuhanyzóval - Fürdőszoba káddal - Amerikai konyha -  Étkező - Nappali  - Szoba - Szoba - Szoba - Garázs tárolóval - Terasz Igénybe vehető lehetséges kedvezmények: - CSOK - 5% Áfa visszatérítés - Babaváró hitel - Illeték kedvezmény vagy mentesség   Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan házba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg  burkolatokat, szanitereket valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb  megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát. Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetben, Rákoscsaba egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.   Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás és az M31-es autópálya öt perc alatt elérhető. Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.  
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Nagytarcsa,
149.8 millió Ft
Alapterület: 138 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 5 szoba
Megvételre kínálunk Nagytarcsán, egy NAPELEMES, HŐSZIVATTYÚS, új építésű, három teraszos, 138 nm-es, 2 fürdős, 5 szobás, egyszintes, önálló családi házat.
Megvételre kínálunk Nagytarcsán, az Öreghegyen egy új építésű, NAPELEMES, három teraszos, 138 nm-es, 2 fürdős, 5 szobás, egyszintes, önálló családi házat. A ház tájolása és elosztása kiváló, tágas, világos, nyitott nagy terekkel rendelkezik. Az ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készült, ahol a kényelem és az átgondolt tervezés mellett az energia takarékosság volt a fő szempont. Az ingatlan 21 nm es garázzsal és három nagy méretű terasszal rendelkezik. A teraszok méretei: 14 nm, 19 nm és még egy 14 nm-es terasz. A ház fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, ehhez társul egy napelem rendszer. Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak. A ház egy 750 nm-es telken fekszik, további gépjármű beállási lehetőséggel.   Az egyszintes, földszintes ingatlan helyiségei: Három terasz Garázs Gépészet WC Előtér Közlekedő Kamra Konyha Két fürdő Dolgozó szoba Három hálószoba Étkező Nappali   Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan házba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát. Az ingatlan biztonságos, kertes házas övezetben, Nagytarcsa legszebb részén az Öreghegyen található. Közlekedése busszal a cinkotai Hév megállóhoz megoldott, illetve az az M0-ás autópálya is rövid idő alatt elérhető.   Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Várom megtisztelő érdeklődésüket.  
Eladó Családi ház, Szigethalom,
30 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
SZIGETHALMON A DUNÁTÓL 15 PERCRE, KOMFORTOS, 2 BEJÁRATÚ CSALÁDI HÁZ, OSZTHATÓ TELEKKEL ELADÓ! Szigethalom kertvárosában, barátságos szomszédokkal, kiváló közlekedési lehetőségek mellett, eladóvá vált egy nettó 75 m2 lakóterületű, 2 bejáratú egyszintes családi ház, 40m2 tárolóval, 1152 m2 gondozott telekkel. A lakóház első fele 1982-ben épült vert falazattal fafödémmel, a másik fele 2011-ben, téglából, szintén fafödémmel. Az egész épület beton alappal rendelkezik. Nyílászárói jó állapotú, dupla üvegezésű, gerébtokos faszerkezetű ablakok. Az újabb szoba műanyag ablakos. Az egyik bejárati ajtó faszerkezetű, a másik műanyag-szerkezetű. A beltéri ajtók faszerkezetűek. Fűtését hagyományos, ill. infrapanellel megoldott. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Helyiségek: szoba 14,7m2, szoba 12m2, konyha-étkező 8,7m2 fürdőszoba 4,84m2, kamra 5,01m2, előtér 7,9m2; fedett terasz 20m2, fedett terasz 10m2; Tároló 40m2; A gondozott kert, fúrt kúttal, díszfákkal, cserjékkel, gyümölcsfákkal, zárt kerítéssel, fedett terasszal, fedett gépkocsi tárolóval, melléképületekkel várja új tulajdonosát! A telek 2 külön helyrajzi számra megosztható!!! AZ INGATLAN TEHERMENTES! Az ingatlan közelében, bevásárlási lehetőségek és hivatalok közül szinte minden 5-10 perc távolságban megtalálható, a közért, pékség, hentes, zöldséges, étterem, háziorvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, játszótér, posta, bank, autó-szerviz, játszóterek, stb. FINANSZÍROZÁS: Nálunk mindent egy helyen intézhet: - hivatalos ingatlanközvetítés; - szakszerű jogi képviselet; - profi hitelügyintézés: 16 Bank, több mint 100 konstrukció; VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!
Kertkapcsolatos

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Dunavarsány,
96 millió Ft
Alapterület: 96 m2
Építési mód: Blokkos
Állapot: Új építésű
Szobák: 3 szoba
Dunavarsányon, közvetlen vízparti, új építésű, hangulatos önálló családi ház eladó !
Dunavarsányon, a dunai holtág közvetlen partján kínálunk eladásra egy új építésű, önálló, családi házat !   Az ingatlan hasznos területe 96 nm + 36 nm terasz, a telek mérete: 580 nm.   Az épület főbb műszaki jellemzői a teljesség igénye nélkül: - 35-ös thermo block építési technológia - 3 rtg hőszigetelt múanyag nyílászárók - könnyűszerkezetes fafödém + antracit lemez fedéssel - 15 cm  szigetelés - fűtése modern technológiával 3,5 KW-os hűtő-fűtő klímával - kocsibeálló viacolor térkővel burkolva ( 8 cm vastag )   A lakótér elrendezése:  amerikai konyhás nappali ( közvetlen terasz kapcsolattal ) 3 külön nyíló szoba, közlekedő, fürdőszoba, külön vendég WC, gardrób.   Az ingatlan minőségi építőanyagok felhasználásával épült.   A kert kényelmes mérete valamint a közvetlen vízparti kapcsolata kiváló lehetőség a mindennapi kellemes kikapcsolódsra.  A környék csendes, rendezett, teljes mértékben természetközeli.   Ez az ingatlan valóban közvetlen kapcsolatos a vízparttal, ahogy az a fotókon is jól látható ! A telek végében közvetlen a dunai holtág partja helyezkedik el, így az örök panoráma látvámyában folyamatosan lehet gyönyörködni. Jó szívvel ajánljuk a békés csendet, természetet, már már meseszerű, idilli környezetet kedvelőknek ezt a minden szempontból minőségi ingatlant.   Dunavarsány Budapestről az 51-es főúton gépkocsival kb. 20-25 perc alatt  elérhető. A közelben, autóval kb. 10 percre, számos kis- és nagybevásárlási lehetőség, valamint egyéb szolgáltatók, intézmények megtalálhatóak.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !  Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722 
Azonnal költözhető

Családoknak

ERKÉLY

Kertkapcsolatos

Kertvárosi

Megújuló energia

Napelem

Sürgős

TERASZ

Zöld Hitel felvehető

Eladó Családi ház, Szentendre,
219 millió Ft
Alapterület: 175 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 3 szoba
Szentendre hegyén , Dunára néző panorámával új családi ház eladó.
A Szentendre melletti domb csendes és elegáns családi házas parkjában, új építésű, 175 m2-es lakóterületű, dunai panorámával rendelkező családi ház eladó.   Az épület 30-as Porotherm téglából, 20 cm kőzetgyapottal szigetelt beton födémmel – a továbbiakban még beépíthető tetőtérrel -, oldalfalán pedig 15 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik, ezekből is adódóan a kedvező energetikai adottságai miatt a besorolása AA++, amelyet tanúsítvány igazol. Ezt egy akár a teljes elektromos ellátást is megvalósító 12 kW-os – még bővíthető – saját napelem rendszer teszi teljessé, amelynek elhelyezése a ház tetején valósult meg.   A hűtés-fűtés kapcsán 3 db klíma berendezés, illetve padlófűtés is rendelkezésre áll, valamint a szobák egy részében még NOBO panelek is felszerelésre kerültek. A melegvizet villanybojler tárolja és biztosítja folyamatosan, az épület teljes közmű  szolgáltatással rendelkezik.   Az ingatlan alumínium nyílászáróinak a redőnyei elektromosan mozgathatók, és állíthatók is, ezzel a beáramló fény és napsütés mértéke is könnyen szabályozható a kellemes élhetőség érdekében.   A ház alatt megépült garázs 2 autó számára kényelmes beállást biztosít, és az elektromos autók számára a töltési lehetőség is kiépítésre került, a le-feljutás a lakóknak belső lépcsőházon keresztül is megoldott.   Az újonnan épült ház 52 m2-es nappalija – benne a beépített konyha bútorral, és a már meglévő étkező bútorral – a tágasság érzés remek példája - mivel két oldala is üvegezett -, így a dombról a kellemes kilátás és az állandó fény garantált, hozzá persze a napsütés is.   Két darab, egyenként 12 m2-es klímás lakószoba – hozzá közös, kényelmes terasz  érzést nyújtó erkéllyel – áll még a jövendőbeli lakók rendelkezésére, laminált padlós burkolattal, és szintén az egyik oldalán üvegfalas kialakítással, ahonnan a kilátás és a fény útja egyaránt akadálytalan.                                                                                                                                                                                      A fűrdőszoba mérete, és felszereltsége, burkolata, ezek kiviteli minősége is rendkívül magas színvonalú. A konyha és a lakószobák is a közvetlen közelükben rendelkeznek még tároló helységekkel, amelyek szintén nagyon komfortossá tehetik majd a mindennapokat.     A házhoz tartozó, döntően felette elhelyezkedő telken a kert földmunkái elkészültek, a kert tartalmi kialakítása már az új tulajdonos feladata lesz, ez segítheti a saját elképzelések megvalósítását a jövőre nézve. Ugyanez érvényes az utcafronti kerítés, illetve a lehetőségként meglévő – nappali melletti területen kivitelezhető – terasz kialakítására is.   A környék mindennapi elérhetősége, közlekedése leginkább autóval javasolt, a tömegközlekedés távolsága 15-20 perc gyalog.   Irodánk a megtekintés tekintetében – telefonos egyeztetést követően – rugalmasan áll az ügyfelei rendelkezésére, és készséggel segítünk a megtekintés, illetve a továbbiakban is egyaránt, legyen az egyénre szabott hiteltanácsadás, vagy jogi tanácsadás, illetve energetikai bizonyítvány beszerzése.
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Családi ház, Gödöllő,
174.9 millió Ft
Alapterület: 292 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Gödöllő egyik legkeresettebb, újépítésű részén duplagarázsos, 5 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás családi ház közel 2100 m2 telken eladó. A kert 20 éves fákkal beültetett, hárs és, nyírfa, valamint termő gyümölcsfák :cseresznye, meggy, alma, körte, barack, szilva, szőlőlugas, ribizli, egres is megtalálható. Ideális azoknak, akik szeretik a nagy telkeket /26 méter utcafront/, a kertészkedést, esetleg hobbija az állattartás, kutya. stb. Alkalmas lehet még két generáció együttélésére, nagycsaládosoknak 3 vagy akár többgyermekkel költözőknek, vállalkozó szelleműeknek egyaránt. 2003-ban 38-as vastag Porotherm téglából épült ingatlan, extra 10 cm grafit szigetelést, 2020-ban a felújítás során új külső színezést kapott.  Masszív betonalapú kerítés hátul illetve oldalt ami 100 % kutyabiztos, 25X25 ös kandallókémény a nappaliban, a háztetőn 6,4 KW-os napelem 10 éves szaldó elszámolással mind mind az ingatlan életterét teszi kedvezőbbé. 5 szoba, nappali, konyha, étkező, gardrób, 2 -2 db fürdő, WC, dupla garázs, műhely, konditerem, tároló, nagy terasz, 108 m2 szuterénrész, pl wellnesshelyiség kialakítására is tökéletesen alkalmas. További extrák: elektromos nagykapu, elektromos garázskapu, 3 db Hitachi hűtő-fűtő klíma kiegészülve a 6,4 KW-os napelemrendszerrel, ami másodlagos fűtés céljára is használható. Riasztó és kamerarendszer, igényes fa kültéri és beltéri nyílászárók, műanyag redőnyök, szúnyoghálók az ablakokon, egyedi tömörfa konyhabútor, beépített gardróbszekrény. A szuterén szintre asztalos által készített bükk faburkolat lépcső vezet le, az emeletre pedig mahagóni faburkolat lépcsőn juthatunk fel. Gödöllőn és környékén lakás, telek, kisebb alapterületű családi ház beszámítása értékegyeztetéssel szóba jöhet. Helyi távolsági busz, közért gyalog 10 percen belül, vonat 15 percen belül elérhető. Autópálya, iskola, óvoda autóval 10 perc. Irányár: 174,9 MFt.   Hivatkozási szám:2517534 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Családi ház, Aszód,
41.9 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 + 1 szoba
Aszódon a belvároshoz közel 436 m2-es összközműves telken, aszfaltos, csendes utcában, eladó egy 1950-es években téglából épült felújított cseréptetős családi ház. Az ingatlan 2012-ben történt felújítása során a homlokzatot 10 cm vastag dryvit szigeteléssel látták el. A nyílászárókat fa thermo kivitelűekre cserélték. A fűtés és a meleg víz ellátását 2017-ben korszerűsített kondenzációs gázkazán biztosítja, réz fűtéscsövekkel és lemez radiátorokkal. Biztonsági tartaléknak megtartották a villany bojlert is. Alternatív fűtésként a vízteres cserépkályha is képes a radiátorokban cirkulált víz melegítésére. A fedett gépkocsibeálló két autó számára biztosít helyet. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik. Az udvaron a tömör tégla burkolat dominál. A kert alatt található 15 m2-es pince bejárata is ízlésesen lett kialakítva a téglaszeletekkel. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége, hívjon bizalommal!
Jó közlekedéssel

Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
71.9 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 + 2 szoba
Madárcsicsergős, nagy telekkel rendelkező családi ház!
Madárcsicsergős, nagy telekkel rendelkező családi ház! XVII. kerületben Rákoshegyen madárcsicsergős környezetben kínáljuk ezt az önálló családi házat. A telken melléképület, és garázs is megtalálható. A telek kényelmes, tágas 794 nm-es adottságai révén alkalmas még 4-5 autó befogadására is, automata kapuval rendelkezik. A ház 90 nm-es 2+2 szobás, a tetőtér felé bővíthető. (a víz és a gáz csonk már fent van)  Az eladók 8 évvel ezelőtt a következő felújításokat hajtották végre: -melléképületet építettek a kertbe  -villanyhálózatot áthúzták (nappali és éjszakai áram is van) -műanyag 2 légkamrás ablakok kerületek beépítésre -a régi parkettát felszedték, újra alapozták a szobákat, és laminált lapot fektettek le -a cirkót korszerű kondenzációs kazánra cserélték le Fürdőszobája zuhanykabinos, a mellékhelyiséggel egyben van.  A kerten halastó (rengeteg halacskával), garázs, tároló helyezkedik el. Gyűrűs kút is megtalálható, bő vízhozammal. A ház saroktelken felszik. Buszmegálló 2 perc, mellyel a Kőkire, R.keresztúr központba is eljuthatunk. Teljeskörű hitelügyintézéssel, és ügyvédi szolgáltatásokkal várjuk önöket, keressék irodánkat bizalommal!  Vincze Szilvia  
Eladó Családi ház, Nagymaros,
74 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 4 szoba
P27HN9239 Nagymaroson a Mihályhegy legmagasabb pontján 4 szobás családi ház eladó.
P27HN9239 Nagymaroson a Mihályhegy legmagasabb pontján 4 szobás családi ház eladó. Város:Nagymaros Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák száma:3 Pince, tároló:Van Többgenerációs:Nem Hasznos lakóterület:100 m2 Telek területe:1198 m2 Állapot:Felújított Közmű:Víz, Villany Parkolási lehetőség:Telken belül Fűtés:Elektromos Nagymaroson a Mihályhegy legmagasabb pontján 1198 nm-es, panorámás telken porotherm téglából épült, 100 nm-es, két szintes, nappali + 3 hálószobás, 2019-ben felújított családi ház eladó. Az ingatlan aszfaltúton közelíthető meg, a telek sík, körbekerített. Beépíthetősége 10%, így a jelenlegi 50 nm-es alapterület további 70 nm-rel bővíthető. Vezetékes víz és villany (3 fázis, éjszakai áram) van. A fűtés elektromos fűtőpanelekkel megoldott, emellett kandalló vagy kályha elhelyezésére is van lehetőség (két kémény is rendelkezésre áll). A meleg víz ellátást 200 literes villanybojler biztosítja. A házat 10 cm-es drívit réteg szigeteli. A ház nappalija egy kb. 24 nm-es panorámateraszra nyílik, ahonnan elvehetetlen panoráma nyílik a Dunára és a környező hegyekre. A teljes kikapcsolódást egy tűzrakó és egy kis wellness házikó biztosítja szaunával, tusolóval, dézsafürdővel. A ház beépített konyhája és teljes bútorzata a vételár részét képezi.
Eladó Családi ház, Szentendre,
62.9 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 + 3 szoba
26HS7505 Szentendre Szarvashegyen balatoni hangulatú, állandó lakhatásra alkalmas kertes ház eladó.
Körültekintő Ingatlan 26HS7505 Szentendre Szarvashegyen balatoni hangulatú, állandó lakhatásra alkalmas kertes ház eladó. Város:Szentendre Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Kertes ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák száma:3 Pince, tároló:Van Többgenerációs:Nem Hasznos lakóterület:90 m2 Telek területe:1080 m2 Állapot:Jó Közmű:Víz, Villany Parkolási lehetőség:Garázsban Fűtés:gázkazán Szentendre Szarvashegy aljában, 1080 nm-es, enyhe lejtésű telken 90 nm-es, két szintes, nappali + 3 hálószobás, dupla komfortos, igazi balatoni hangulatú, állandó lakhatásra alkalmas, nyaraló besorolású kertes ház eladó. A bejárat egy kb. 20 nm-es, fedett teraszról nyílik, a ház földszintjén található a nappali, a konyha és egy zuhanyzós fürdő, az emeleten három háló és még egy fürdő. A ház mögötti terasz alatt hangulatos pincében egy kamra és egy kis borozó helyiség kapott helyet. A ház folyamatosan karbantartott, nagyobb felújítást nem igényel, 5 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik. Fűtése gáztartályból, cirkó kazánnal biztosított. Víz, villany van a telken, gáz és csatorna nincs. A telek aljában a kapunál két állásos garázs épült. A telek hatalmas, a ház bővíthető, és akár egy nagyobb medencének is marad hely.
Eladó Családi ház, Galgahévíz,
30 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Szilikát
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Galgahévíz csendes részén két generációs családi ház eladó.
Galgahévíz csendes részén két generációs családi ház eladó. Város:Galgahévíz Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:2 Egyéb szobák száma:4 Pince, tároló:Nincs Többgenerációs:Igen Hasznos lakóterület:200 m2 Telek területe:1238 m2 Állapot:Felújított Közmű:Víz, Villany Parkolási lehetőség:Garázsban Fűtés:vegyes kazán Galgahévíz Tura felé eső, csendes részén 1238 nm-es telken két generációnak is alkalmas családi ház eladó. A 100 nm alapterületű ház egy része alatt (78 nm-en) pince húzódik, itt kapott helyet a kazánház és egy tároló. A földszinten két szoba, konyha, étkező, fürdő és a garázs, az emeleten jelenleg egy nappali, két szoba és még egy fürdő található. Az ingatlan állapota jó, a belső terek pár éve teljes belső felújításon estek át. Fűtése gazdaságos, vegyes tüzelésű kazán biztosítja, de van a telken gázcsonk, így a gázfűtés is kialakítható. Séta távolságban szupermarket, továbbá orvosi rendelő, iskola és óvoda van a falu központjában.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Családi ház, Csobánka,
144.9 millió Ft
Alapterület: 198 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
26HC8855 Csobánkán 2002-ben épült, 2015-ben felújított, két szintes, 4 szobás családi ház eladó.
26HC8855 Csobánkán 2002-ben épült, 2015-ben felújított, két szintes, 4 szobás családi ház eladó. Város:Csobánka Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák száma:3 Pince, tároló:Nincs Többgenerációs:Nem Hasznos lakóterület:198 m2 Telek területe:620 m2 Állapot:Újszerű Közmű:Víz, Villany, Gáz, Csatorna Parkolási lehetőség:Garázsban Fűtés:Egyedi cirkó Csobánka központjában, mégis csendes, békés helyen 2002-ben épült, 2015-ben teljes körűen felújított, 198 nm-es, két szintes, nappali + 3 szobás, kiváló energetikai hatékonyságú családi ház eladó. A ház földszintjén nappali, konyha és étkező, egy zuhanyzós fürdő, vendég mosdó és mosókonyha, az emeleten három háló, fürdő (káddal, zuhannyal, infraszaunával) és még egy külön mosdó került kialakításra. Extrák: - 25 cm-es hőszigetelés, három rétegű nyílászárók, - klíma, - egy kétállásos garázs, egy fedett parkoló, - fedett, led-csíkokkal bevilágított nyári terasz, - a földszinten padlófűtés.
Eladó Családi ház, Pomáz,
149.9 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 9 szoba
26HP4390 Pomázon déli fekvésű domboldalon három lakásos családi ház parkosított kerttel eladó.
26HP4390 Pomázon déli fekvésű domboldalon három lakásos családi ház parkosított kerttel eladó. Város: Pomáz Ingatlan jellege: Ház Ház típusa: Családi ház Nappalik száma: 3 Egyéb szobák száma: 6 Pince, tároló: Közös Többgenerációs: Igen Hasznos lakóterület: 210 m2 Telek területe: 720 m2 Állapot: Kiváló Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna Parkolási lehetőség: Garázsban Fűtés: gázkazán Pomáz frekventált részén a Messelia déli oldalán, buszmegállótól 5 percre 720 nm-es, összközműves, panorámás, déli fekvésű telken bruttó 260 nm-es két szintes családi ház eladó. A ház tetőtere 140 nm (belmagassága 3,8 m) beépíthető. A házban 3 külön bejáratú lakás került kialakításra. Az alsó szint 60 nm-es, 2 szoba, konyha fürdő, 40 nm-es hobbiszoba (fittness terem), valamint 20 nm-es garázs helyiségekből áll. A felső szint 150 nm, itt két lakás került kialakításra. Az egyik 90 nm-es, nappali déli fekvésű terasszal, 2 háló, konyha, étkező, fürdő, wc, a másik: 60 nm-es külön bejáratú kertkapcsolatos nappali, 2 hálószoba, konyha és fürdő. A kertben 100 nm-es nyitott autóparkoló fűtött feljáróval elektromos kapuval, az utcafrontról pedig 20 nm-es garázs nyílik. A kert gyönyörűen parkosított, ápolt, intim, benne kerti sütögető.
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Családi ház, Pomáz,
73.9 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 + 1 szoba
26HP5100 Pomázon a Tiszolczy-telepen 795 nm-es telekkel részben már felújított családi ház eladó.
Referens: Kiss Krisztina +36708825055 http://www.korultekinto.hu/adatlap.php?id=26HP5100 Pomázon a Tiszolczy-telepen 795 nm-es telekkel részben már felújított családi ház eladó. Város: Pomáz Ingatlan jellege: Ház Ház típusa: Családi ház Nappalik száma: 1 Egyéb szobák száma: 4 Pince, tároló: Van Többgenerációs: Igen Hasznos lakóterület: 160 m2 Telek területe: 795 m2 Állapot: Részben felújított Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna Parkolási lehetőség: Telken belül Fűtés: gázkazán Pomázon a méltán kedvelt Tiszolczy-telepen 795 nm-e sík telken két lakószintes, 160 nm-es, részben felújított családi ház eladó. A ház aló szintjét már teljes körűen felújították, itt nappali, egy háló, konyha és zuhanyzós fürdő kapott helyet. Az emelet felújítása még nem kezdődött meg, itt három háló és egy második fürdő lett betervezve. A ház két generációnak is alkalmas, mert jelenleg egy külső lépcső még biztosítja a felső szint önálló megközelíthetőségét. A ház tetőtere is beépíthető. A ház fűtése gázkazánnal történik, padló- és radiátoros fűtéssel. A kertben egy kis tégla melléképület is megtalálható. Teljes kínálatunkat honlapunkon tekintheti meg: http://www.korultekinto.hu
Eladó Családi ház, Pomáz,
98 millió Ft
Alapterület: 122 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
26HP8922 Pomáz Margitliget területén csendes mellékutcában két szintes, 4 szobás, garázsos családi ház eladó.
Referens: Tóth Helga +36302555500 http://www.korultekinto.hu/adatlap.php?id=26HP8922 Pomáz Margitliget területén csendes mellékutcában két szintes, 4 szobás, garázsos családi ház eladó. Város:Pomáz Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák száma:3 Pince, tároló:Nincs Többgenerációs:Nem Hasznos lakóterület:122,6 m2 Telek területe:500 m2 Állapot:Kiváló Közmű:Víz, Villany, Csatorna Parkolási lehetőség:Telken belül Fűtés:Gáz cirkó Pomáz Margitliget területén, csendes mellékutcában 500 nm-es telken kiváló állapotú, két szintes, nappali + 3 hálószobás, garázsos önálló családi ház eladó. A ház nettó, hasznos lakóterülete 122,6 nm, ehhez adódik hozzá még a garázs, egy tároló és egy nagy méretű emeleti terasz is. A földszinten tágas nappali, konyha és egy fürdő kapott helyet, a tetőtérben három háló és egy további fürdő. A parkolást egy autó parkolására önálló garázs, továbbá egy autónak beálló biztosítja. Teljes kínálatunkat honlapunkon tekintheti meg: http://www.korultekinto.hu
Eladó Családi ház, Vác,
110 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
27HV9466 Vác belvárosában igazi nagypolgári családi ház eladó.
Referens: Szőllőssy Mária +36706771355 http://www.korultekinto.hu/adatlap.php?id=27HV9466 Vác belvárosában igazi nagypolgári családi ház eladó. Város:Vác Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:2 Egyéb szobák száma:4 Pince, tároló:Van Többgenerációs:Igen Hasznos lakóterület:300 m2 Telek területe:309 m2 Állapot:Jó Közmű:Víz, Villany, Csatorna Parkolási lehetőség:Garázsban Fűtés:gázkazán Vác központjában, a Duna part közelében, de a város közepén található ezt az emlékekkel teli, hangulatos és impozáns családi ház, mely akár 2 külön család együtt élésére is alkalmas. A házhoz tartozik egy belső kert kétállásos garázzsal. A ház két szintes, két lakásos, melyek közös előtérből nyílnak. Az alsó lakás 3 hatalmas szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, nagy előtér (ebből nyílnak a szobák) és tároló helyiségek. A felső rész belső két szintes, a lakás szint felett egy dolgozószobának használt galéria szint helyezkedik el.ű A ház alatt pince húzódik. A ház alsó szintje a 40-es évek elején épült, a felső szintet 1990-ben. építették rá. Alkalmas lehet 2 generációnak, akár társasháznak, vagy irodák/üzlet kialakítására, ezen a környéken egyedinek számító 300 nm-es belső kertjével. Teljes kínálatunkat honlapunkon tekintheti meg: http://www.korultekinto.hu
Eladó Családi ház, Pomáz,
107.95 millió Ft
Alapterület: 133 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 4 szoba
26HP8331 Pomáz Margitliget területén új építésű, egy szintes, garázsos önálló családi ház eladó.
Referens: Tóth Helga +36302555500 http://www.korultekinto.hu/adatlap.php?id=26HP8331 Pomáz Margitliget területén új építésű, egy szintes, garázsos önálló családi ház eladó. Város: Pomáz Ingatlan jellege: Ház Ház típusa: Családi ház Nappalik száma: 1 Egyéb szobák száma: 3 Pince, tároló: Saját külön zárható Többgenerációs: Nem Hasznos lakóterület: 133 m2 Telek területe: 450 m2 Állapot: Új Közmű: Víz, Villany, Csatorna Parkolási lehetőség: Garázsban Fűtés: Hőszivattyú Pomáz Margitliget területén 450 nm-es saját telken 133 nm-es önálló családi ház épül. Az ingatlan minden állami támogatáshoz szükséges feltételnek megfelel. Az ingatlan hasznos lakóterülete nettó 132,9 nm (105 nm lakrész, 18,9 nm garázs, 18 nm terasz (a terasz 50%-al számolva). A lakótérben amerikai konyhás nappali, 3 db háló, dupla fürdő, gardróbok és háztartási helyiség kerül kialakításra sok tároló helyiséggel, nagy garázzsal. A teraszról gyönyörű panoráma tárul elénk a közeli hegyekre, a patakra és a kertben lévő 15-17 m magas Normand fenyőkre. A ház magas műszaki tartalommal épül, az ár kulcsrakész ár, tartalmazza a választható burkolatokat és szanitereket, kövezett gépkocsi beállót, a konyhabútort azonban nem. A fizetési konstrukcióban rugalmas a kivitelező. További műszaki adatokkal, pontos, méretezett alaprajzzal és a fizetési ütemtervvel készséggel állunk rendelkezésére. Teljes kínálatunkat honlapunkon tekintheti meg: http://www.korultekinto.hu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»