Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Kert, gyümölcsös, Piliscsaba,
8.5 millió Ft
Telekméret: 4 516 m2
Piliscsaba Garancsligeten külterületi telek eladó közvetlen a lakóházak mellett. Közművek kb 120 méterre találhatóak. A telek első fele sík, rendezett, a hátsó fele emelkedős, fás. Jelen pillanatban a telek nem beépíthető. Casa Ingatlan
Eladó Kert, gyümölcsös, Albertirsa,
16.5 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Albertirsán kis ház csodás kerttel és kiserdővel eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsa zártkerti övezetében, aszfaltos utcában ezt a két utcára húzó ingatlant. A  terület összesen 3579 nm. A házikó 45 nm. vegyes falazatú. Itt egy kis szoba, konyha, tusoló és toalett , előtér található. Burkolatok: járólap, csempe, festett falazat. A tégla fal hungarocell szigetelt. A meleg vizet villanybojler melegíti. A fűtés 2 kályhával történik. A másik épület egy faszerkezetes nyári konyha, mely fűthető.  Az ivóvizet fúrott kút adja, a szennyvíz derítőbe ürül. Ipari áram bevezetve. Nagy téglázott kemence szolgál malac és tészták sütésére.  A területen óriási gyümölcsös terem. Málna, egres, szőlő, szamóca, szeder, gyümölcsfák sora.  A hátsó részen vágás érett kis akácerdő növekszik. A téli fűtés nem gond a tulajdonosnak.  Aki szeretne egy kicsit gazdálkodni, kertészkedni, termeszteni mindenféle finomságot, itt a kiváló alkalom. A kertben egy fólia sátor is rendelkezésre áll .  Ha építkezni szeretne, a telek elején az is megoldható. Kérem hívjon bizalommal! Csodás lehetőség, kiváló levegő. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Budapest, XXII. kerület,
27 millió Ft
Telekméret: 3 157 m2
Elsősorban kertészkedőknek
Kíváló befektetési lehetőség!  Eladó Budatétényben, a Diótörő utcában egy 3100 m2-es zárt kerti gyümölcsös. A  közel 100 termő gyümölcsfa a tulajdonos gondos keze által rendkívül karbantartott. Jelenleg csak 3 % beépíthető, bár   így  is egy nagy méretű ház /90 m2 / építhető rá. Az Önkormányzat tájékoztatása szerint 2-3 éven belül építési telekké fogják átminősíteni, úgy ahogy az utca elején lévő telkekkel ezt  már megtették. A víz már a telekre be van vezetve, a többi közművezeték az utcában a telek előtt található. Ajánlom elsősorban azoknak, akik szeretnek kertészkedni és a saját termésű gyümölcsöket, zöldségeket is előnyben részesítik. A jelenlegi tulajdonos is szívesen ellátja Önt értékes tanácsokkal.