Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Tanya, Gödöllő,
210 millió Ft
Alapterület: 260 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Gyönyörű természetközeli környezetben igényes, duplagarázsos, energiatakarékos 3 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás, beépített teraszos ház eladó. 2022-ben a folyamatosan karbantartott ingatlan energetikai és esztétikai felújításon esett át. Új kondenzációs kazán beépítése történt, indirekt melegvíz tartállyal, hőleadás padlófűtéssel, szobákban radiátorokkal illetve nyáron hűtéssel történik. Alternatív fűtési lehetőségként vegyestüzelésű kazán, nappaliban mutatós cserépkályha, kiegészülve 2db 2020-ban felszerelt 3,5 KW -os hűtő-fűtő klímák állnak rendelkezésre. Az épület a 2000 -es évek elején 32 cm-es Porotherm téglából épült, középen 10 cm-es kőzet gyapot homlokzati szigeteléssel. A külső  nagyméretű kalapácsos tégla falburkolattal, együtt közel 52 cm vastag főfalak veszik körbe a házat, kedvező rezsiköltséget generálva ezzel. Födémen 20 cm kőzetgyapot szigetelés van. A 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal, és tolóajtókkal felszerelt 22 m2 téliesített teraszt infraszauna teszi hangulatossá. A tetőn 7 KW napelem termeli a jó fekvésű, benapozott háztetőn az áramot szaldó elszámolással, hálózati betáplálással. Az 6500 m2 területű telek örökzöldekkel, dísznövényekkel, valamint termő gyümölcsfákkal (24db) beültetett. (cseresznye, alma, barack, körte, füge) A gondozott impozáns kertben platánfák, nyírfák, ezüstfenyők is helyet kaptak. A telket gyertyánsövény veszi körül, a bejárat hársfasorral szegélyezett. A 43 m mély fúrt kút, második vízadó rétege kíváló vízminőséget és mennyiséget szolgáltat az öntözéshez.. Öntöző és csepegtetőrendszer, magaságyások, valamint elektromos robotfűnyíró, 100 m2-es fatároló, kutyakennel, dupla fedett beálló, tartozik még az ingatlanhoz. Gödöllő közelsége miatt, tömegközlekedés szempontjából is ideális. Busz vonat gyalog 10 percen belül, autópálya, iskola, óvoda, élelmiszerbolt autóval 8 percen belül elérhetőek. Nagy telket, farmot, nyugalmat keresőknek, lovagolni, horgászni szeretőknek ez maga a földi paradicsom! Jöjjön el és győződjen meg róla! Irányár:210 MFt.   Hivatkozási szám:2517522 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Tanya, Albertirsa,
15.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Tany eladó 15.900.000 Huf
Albertirsán eladásra kínálom ezt a 2302 nm-es tanya udvart 70 nm-es házzal és szántóval.  Az épület környezete bekerített. A ház alapja beton, Falazata vert sár és tégla falazatú vegyesen. Fafödémes, nyereg tetős és agyagcserép héjazatos. Az épület belső tere: nappali, szoba, konyha és fürdőszoba. A víz fúrt kútról megy házi vízművel. A szennyvíz derítőbe ürül. Burkolatok: csempe és festett fal. A fűtés kályháról történik. A föld terület alkalmas mezőgazdaságra és állat tartásra. Aszfaltos út és a város jól megközelíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Eladó Tanya, Albertirsa,
25 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Albertirsa határában festői környezetben állattartásra alkalmas tanya eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa határában ezt az 5663 nm.-es körbe kerített tanyát. A területet akácerdő és legelő szegélyezi. A környék minden környezeti ártalomtól mentes. Az ide látogatót első pillanatban rabul ejti a természet csodás szépsége. A csend öleli körül tájat. A területen több épület található. Az épületek felújítást igényelnek, de statikailag jó állapotúak. Beton alapra épültek tégla falazattal, cserép héjazattal.  A lakóépület 60 nm. - itt 2 szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra.  A melléképület egy helyiségből áll. A nyílászárók fából készültek. Az épületek kályhával fűthetők, áram hálózatra kötve. Az ivóvíz fúrott kútról nyerhető a melegvizet villanybojler melegíti. Főzési lehetőség gázpalackról vagy elektromos áramról lehetséges. A tanya főépítménye egy körülbelül 400 sertés vagy egyéb állat tartására alkalmas kb. 40 méter hosszú karám rendszer, mely beton alapra épült, tégla falazatú és hullámpala héjazatos. A betonvályúk önitatórendszerrel vannak kiépítve. Aki állat tartásban gondolkodik számtalan lehetőséget rejt magában az erre alkalmas felépítmény.  A tanya közútról könnyedén megközelíthető, de eldugott helyen áll. Szomszéd nincs, csak az erdő - mező vadjai. Aki szeretne kissé elvonulni a civilizáció elől, itt megteheti.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 
Eladó Tanya, Albertirsa,
11.8 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 2 szoba
Albertirsa határában hagyományos látványfödémes tanya eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa határában vadregényes erdővel és legelőkkel övezett 5815 nm.-es kivett tanya és szántó ingatlant. A területből 2435 nm. a szántó. A tanya területe körbe kerített. Az udvaron klasszikus tanya elrendezésben 3 épület áll. Egy lakóépület, egy konyha melléképület valamint gazdasági épület, plusz állattartásra alkalmas ólak.  Az épületek 1960 után épültek, rakott sár és tégla falazatúak vegyesen, látvány fafödémesek, agyagcserép és pala héjazatosak.  A lakóépületben 2 szoba, előtér és fürdőszoba épült. A melléképületben konyha és spejz található.  A gazdasági épület régebben istállóként szolgált, újra alkalmassá lehet tenni funkciója betöltésére.  A területen további gazdasági kiszolgáló helyiség és kisállat tartásra alkalmas ólak találhatók. Külön téglázott pince is rendelkezésre áll.  Az ivóvizet fúrott kút adja, a szennyvíz derítőbe ürül. Áram az épületekbe bekötve. A melegvizet villanybojler melegíti.  Az egész tanya egy külön mesevilágban található, eldugva kíváncsi szemektől. Erdő mező vadjai gyakori vendégek az udvaron. Csodás élet alakítható itt ki jövőbeni tulajdonosának. Ára is mutatja kedvező vásárlási lehetőség, felújítás után hamisítatlan tanya paradicsommá alakítható. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Hobbi célra és állandó lakhatásra is berendezkedhető. Olyan jelentkezőket várunk akik elvonultan a civilizáció zavaró jelenléte nélkül kívánnak élni. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. 
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nagykőrös,
34.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Eladó Nagykőrös határában, tanyás mezőgazdasági terület, valamint kivett tanya. A terület út, szőlő, gyep, legelő -natura 2000 és erdős részekből áll. Összesen: 14 ha  + 2682 nm. A jó fekvésű, kicsit tagolt terület a Törtelre vezető aszfaltos útról közelíthető meg, kb:750 m földúton. Az épület: 60 nm-es. A tanyában fürdőszoba, 2  szoba, kettő kályha.  A konyha külön épületben van. 32 A van és a vízellátás fúrt  kútról. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető, a helyrajzi számokat ott megadom. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
10.9 millió Ft
Alapterület: 58 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Erdősávval körülvett takaros kis tanya Eladó !
Kocsér községtől 2.5 km-re , szilárd útburkolattól 200 méter + 150 méter földútról megközelíthetően , több épületből álló tanya vált eladóvá. A  nyárfa erdővel körülvett , 3122 m2 területű ideális csendes környezetben lévő fő épület 58 m2 -ben található 2 szoba , kamra , előtér , közlekedő. A nyári konyhának használt épület 20 m2-ben a konyha, kamra és fürdőszoba van , kályhával való fűtési lehetőség. Fürdőszobában fatüzelésű bojler van. A területen további tárolók , építmények vannak köztük egy garázs is.   A település Kecskeméttől 28 km-re, Nagykőröstől 13 km-re található. A községben kamerarendszer működik, több bolt áll rendelkezésre, ezenfelül óvoda, iskola, bölcsöde , sportcsarnok, könyvtár, műv.ház, orvos, gyógyszertár, éjjel-nappali benzinkút van. Tanya gondnokság , gyermekeknek iskolabusz áll rendelkezésre a közintézményekbe jutáshoz. A horgászat kedvelői több tónál is megtalálhatják kikapcsolódási lehetőségüket. Az ingatlan megtekintéséhez, hívjon bizalommal.
Eladó Tanya, Fót,
26.9 millió Ft
Telekméret: 1 800 m2
Fóton, aszfaltút közelében (kb. 200m) M2 lehajtótól néhány percre, nagyon jól megközelíthető helyen, 1800 nm-es kiörbekerített külterületi telek eladó. A telekre 90 nm alapterületű házat lehet építeni. Villany a telken, a vízellátás fúrt kútból, házi vízművel megoldott és kiépített. Gáz telektől 10 méterre található, az internet is elérhető. A telken 32 db. gyümölcsfa található, valamint egy 25 nm-es szigetelt tárolóépület. Megtekinthető előztetes időpont-egyeztetést követően Czirják Mihály, +36 20 220 9995
Eladó Tanya, Üllő,
44 millió Ft
Alapterület: 88 300 m2
Kitűnő lehetőség, Budapest közvetlen közelében!
Üllő határán, közigazgatásilag a településhez tartozóan kínálunk ELADÁSRA, egy kitűnő adottságokkal rendelkező, széleskörű befektetési lehetőségeket kínáló méretéből adódóan akár többféleképpen egyidejűleg hasznosítható, több mint  8 hektáros földterületet.    A több szempontból ideális elhelyezkedésnek és talaj típusának és  annak minőségének  illetve a környezet kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas akár agrár túrizmus szempontjából népszerű létesítményeknek, vagy akár tanyás jellegű kialakításra. Lovarda vagy egyéb más állattartó területként is remek választás, hiszen ez esetben a fentieken kívül nagy előnye az Állatorvostudományi Egyetem Lógyógyászati Tanszék és Klinika gépjárművel 5-10 percen belüli elérhetősége.   Mindezeken kívül az M0-s és az M4-es autóutak közelsége miatt kiváló logisztikai övezetbe esik, így ennek kapcsán is méretéből adódóan, akár egyben akár több részre osztva a vonatkozó szabályozások keretein belül, igény szerint sokféleképpen hasznosítható, kialakítható.   A Budapesttől, autóval 20-25 perc alatt elérhető, jelenleg ősgyeppel fedett, megfelelően gondozott terület, telekhatárainak szomszédságában, telepített erdők illetve magán tulajdonú tanyák találhatóak. Praktikusan a környező főút vonalakról több irányból is könnyedén megközelíthető, útvonaltól függően kb. 800-1000 m-t szükséges, jól járható rendezett föld úton megtenni.   Az építéshatósági besorolása Mt azaz Tanyás mezőgazdasági övezet, az erre vonatkozó Önkormányzati, építéshatósági szabályozása alábbiakban olvasható..  Tanyás mezőgazdasági övezet (Mt) (1)  A szabályozási terven Mt jellel jelölt tanyás mezőgazdasági övezet, mely elsősorban a növénytermesztés, az állattartás és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló lakó- és gazdasági épületek együttese elhelyezésére szolgál. (2)  Az Mt jelű övezetekben elhelyezhető építmények: a) mezőgazdasági hasznosítású gazdasági célú építmények, (pl. állattartó épületek, terménytárolók, szárítók, gépjárműtárolók, gépjavítók, trágyatárolók), b) lakóépület ,c) agrár turizmushoz tartozó építmények. (3)  A kialakítható lakóépületben a tulajdonos számára legfeljebb két lakás létesíthető. (4)  Lakóépület hiányos közművesítettség rendelkezésre állása esetén építhető, a közművesítettség mértékére vonatkozó egyéb előírások figyelembevételével.   (5)  Az Mt jelű övezetre vonatkozó, következő egyedi előírások alkalmazandók:a) A kialakítható telek legkisebb területe-a már beépített telkek kivételével-4000m2,b) A beépítettség mértéke legfeljebb 10%, a már beépített telek a meglévő kialakult beépítettség szerint újraépíthető,  A beépítési mód szabadonálló. Az épületek elhelyezésénél legalább 7,0 m mélységű előkertet és a szomszédos telekhatártól minimum 4,0 méter széles oldalkertet és 10,0 m mélységű hátsókertet kell biztosítani. Lakóépület épület magassága nem haladhatja meg az 5,0 m-t, egyéb épület épület magassága a 7,5 m-t. A mezőgazdasági tevékenységhez szükséges üzemi építmények magassága a technológiai igény függvényében határozandó meg.   Finanszírozás Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra, ahol a legkedvezőbb banki ajánlatok közül választhatnak.   Műszaki: -Elektromos áram a területen belül.   Környék Külterületi elhelyezkedése  mellett, az aszfaltozott főútról  könnyedén, jól járhatóan kialakított föld útról megközelíthető. A környéken a terület hasznosítási lehetőségeinek megfelelően minden fontosabb létesítmény elrhető  közelségben megtalálható. A közvetlen környezetében lévő tanyák, telepített erdők, rendezett karbantartott szomszédságot biztosítanak, bár a telekméretekből adódóan gyakorlatilag jelenlegi vagy akár jövőbeni közvetlen szomszédokkal nem kell számolnia tulajdonosának.    Közlekedés Az ideális közelségben lévő, zaj szempontjából már nem érzékelhető M0-ás és M5-ös autópályának köszönhetően, autóval akár 20-25 perc alatt Budapestre, illetve Üllő és Felsőpakony központjába, egyaránt 10-15 perc alatt eljuthatunk.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további információk illetve a terület megtekintése kapcsán, várom megtisztelő hívását!
Eladó Tanya, Dunavarsány,
325 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Építési mód: Vegyes
Telephelynek vagy turisztikai célra használható ingatlan!
Az 51-es út mellett, Budapest határától 15 km-re található Dunavarsányban, saját magánúton megközelíthető, teljesen összközműves, jelenleg birtokként használt 41 000 nm-es, teljesen körbekerített külterület, rajta egy 130 nm-es modern családi házzal eladó.   A teljesen zárt területre sorompón és automata kapun keresztül lehet bejutni. A telken található több, állattartásra alkalmas istálló, lovaskarám. Jelenleg is még néhány háziállat, racka juh és barátságos kecske szaladgál a hatalmas területen. Találunk még 6 db egyenként 70-80 nm-es, fél méter vastag betonfalú, 5 méter magas raktárnak használható épület, amik földbe süllyesztettek, rajtuk 5-10 méteres földréteg.  Mindegyiken kétszárnyú vasajtó, az egyik vendégek fogadására is alkalmas. Külön még egy nagy 70 nm-es aknás műhely is megtalálható.   A telek kissé magasabb pontján egy 2000-ben épült masszív 130 nm-es családi ház. A földszinten étkezős konyha, szép tágas nappali, a sarokban szépen megépített cserépkályha. A sarokkádas fürdő mellett egy tároló, kazán és egy nagyobb irodai rész is kialakításra került. Az iroda a kert felől is megközelíthető. A felső szinten találjuk a hálószobát, és a WC-t. Az ablakokon alumínium redőny és szúnyogháló található. A fűtés konvektoros, a melegvizet a gázbojler biztosítja. A kinti ház előtti részen egy kellemes teraszt alakítottak ki. A telken minden közmű megtalálható, 20 KW-os energiaellátással. Az egész terület kamerázott, szolgáltatóhoz bekötött riasztórendszerrel.   A birtok igazán szép. Mindenhol hatalmas fák, erdős terület, tiszta, friss levegő. A régebben telephelyként használt ingatlan sok célra felhasználható. Akár turisztikai, akár logisztikai célra, cég elhelyezésére is alkalmas. De ha valaki szeretne állattartással foglalkozni, annak is tökéletes ez a hatalmas terület. Közelben élményközpont és lovastanya is található.   Az 51-es úton az M0-ás negyedóra alatt elérhető, így akár nagyobb kamionos forgalom is lebonyolítható.   Irányár: 325 000 000 Ft   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508  
Eladó Tanya, Albertirsa,
24.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Albertirsa határában takaros kis tanya eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja Albertirsa határában madárfüttyös erdő- mező tájon , ezt a tanya épületet 1931 m2-es földterülettel együtt, amiből 500 m2-es a kivett udvar területe. Itt szőlő és gyümölcsfák találhatók, az udvaron ólak, gk.beálló és gazdasági épületek, valamint kamra és alatta pince. A lakóépület 100 m2-es, a 3 szoba pvc-vel burkolt, tágas konyha és étkező, fürdőszoba, éléskamra és beépített előszobából áll. A fűtés vegyes kazánról, központi fűtéssel történik radiátorokkal. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók fából készültek, műanyag redőnyök védik az ablakokat. Az épület alapja beton, falazata vert sárfal és tégla vegyesen, fafödémes, kapcsos cserép fedi a tetőt, körben ereszcsatorna húzódik. Belső burkolatok: pvc, csempe, festett falazat. Kérem jöjjön el, tekintse meg az ingatlant. Amennyiben csendes vidéki életre vágyik, itt az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. A tanya könnyedén megközelíthető aszfalton. Buszjárat a közelben, a város központja 10 perc alatt elérhető. Budapest az M4 autóúton 25 perc alatt elérhető. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Albertirsa,
20 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 1 szoba
Albertirsa határában nagy földterülettel tanya eladó
Albertirsán eladásra kínálom ezt a 3 helyrajzi számon elterülő tanya udvart házzal és szántóval.  Az épület környezete bekerített. A ház alapja beton, vert sár és tégla falazatú vegyesen, fafödémes, cserepezett. A fűtés kályháról történik. A belső térben szoba, konyha, fürdőszoba és előtér került kialakításra. Az udvaron fúrt kút áll saját házi vízművel. A terület könnyen megközelíthető, nincs messze a falu szélétől, aszfaltos úton helyezkedik el. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.                                                                                                                                                      
Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
69.5 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Újszerű
Szobák: 2 szoba
Eladó betonúttól 150 méterre vállalkozásra alkalmas padlófűtéses újjáépített tanya
Eladásra kínálok , egy vállalkozásra alkalmas 115 nm-es tanyaingatlant. A 2012 - ben teljesen újjá épített , igényesen korszerűsített , riasztóval ellátott , több fajta fűtés lehetőséggel bíró épület 4230 nm-es körbe kerített  területen fekszik. Az egész területen automata öntözőberendezés működik, beépítve a kerítésbe is. Az épület anyaga vályog, + porotherm 30-as tégla. Tetőszerkezete fenyőből, a menyezet igényesen stukatorozott fagerendás. Új fa hőszigetelt szúnyoghálóval ellátott nyílászárók jellemzik. A padlófűtés mellett , cserépkályha , kondenzációs gázkazán , vízteres kandalló radiátorokkal biztosítja a ház fűtését, amelyek össze vannak kötve. A gáz használat telepített tartályból történik. Vízellátása 3 db. egyenként 70 méter mélyre fúrt kútról lehetséges. Áramellátása ipari és fogyasztói, egymástól független áramkörrel helyiségek és berendezések szerint. Fürdőszobában ami külön van a wc-től , itt 2db. 80 -literes , a konyhában 40 -literes, éjszakai árammal működő villany bojler szolgáltatja a melegvizet. Az épület padozata kőlap , a szoba és nappali része laminált padló. A beépített konyhában , gáz , + villanytűzhely ,+ páraelszívó ,  + villanysütő ,+ mosogatógép van. Az előtérből nyíló tároló helyiség gardrobnak is használható. A beépített bútorok maradnak. A tanyához tartozik, azzal vízzel , árammal csatlakoztatva egy közel 1.6 HA szövött dróttal vadhálóval körbekerített éjszakai fénnyel ellátott terület , amit bérelni lehet , de megfelelő ajánlat esetén eladó is. Ahol : körkarám + 4 férőhelyes ló-istálló + díjugrató pálya + több nyitott szín + klubszoba mely előtt nyitott terasz, kiülő , a házban mosogató , wc, öltözőrész ,előtér. Ez az épület alkalmas vendégháznak is ,   A terület nagyságából adódóan több kis vendégházat is létesíteni lehet. A tanya betonúttól 150 méterre, Kocsér községtől 3 km-re  ahol minden közintézmény , bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportcsarnok, benzinkút, több horgászati lehetőség adott, Tiszakécske termál fürdőtől 12 -km-re van. Ez a tanyaingatlan kiválóan alkalmas vállalkozásnak , befektetésnek , lovas oktatáshoz , tanyaturizmus fellendítéséhez. Komoly érdeklődés esetén hívjon bizalommal, hitel ügyintézésben tudunk segíteni.