Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
12.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Tanya erdős környezetben Eladó !
Kocsér községtől 3 km-re ,  erdős környezetben  vált eladóvá 2877 m2 területen gazdálkodásra alkakmas tanya. A 3 szobás fürdőszobás  80 m2 -es lakóépület mellett található egy 45 m2-es épület amiben helyet kapott a konyha , kamra , ez együtt 25 m2 folytatólagosan műhely ami 20 m2, továbbá tároló helyiség , ólak. Továbbá kisállat tartására további ólak több férőhellyel rendelkeznek. A lakóépületek építőanyaga vályog tégla alappal. Tetőszerkezet átlagos állapotú. Hagyományos fa nyílászárók jellemzik. Villanyvezeték régi típusú . Vízellátását 2 fúrt kút biztosítja , egyik a házi vízmű, másik a kert öntözését szolgálja. A fürdőszobában melegvíz ellátása fa tüzelésű bojlerrel , a konyhában villany bojlerrel megoldott. Kiváló lehetőség a város zajától elvonulva nyugodt erdős környezetben élni , gazdálkodni. További információért hívjon bizalommal !      
Eladó Tanya, Albertirsa,
49.9 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Albertirsán autentikus kemencés, kandallós vadásztanya eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja ezt a csodálatos helyen fekvő 1,4 ha. alapterületű erdős, fás , szántó területen lévő tanyát- a rajta álló tetőtérbeépítéses 160nm.-es házzal,  valamint 40nm.es melléképülettel melyben épített kenyérsütő kemence található+30 nm.-es istállóépülettel együtt.  A vadásztanya kieső intim területen fekszik szomszéd mentes övezetben, őzek, dámok, nyuszik és egyéb kisállatok szomszédságában. Az ingatlan állandó lakhatásra alkalmas: de kiváló befektetés forma : falusi turizmus , vadászház vagy egyéb befektetési célra. Jelenlegi tulajdonosai állandó lakásként használják. Az épületet tulajdonosa saját kezével formálta, alakította jelenlegi arculatára igényes , autentikus vadászparadicsommá, mely a család otthonául szolgál . A tetőteres épület beton alapra épült, tégla és vegyes falazattal, betonfödémes és nyeregtetős hódfarkú cserép héjazatos. A belső térben a földszinten: 2 nappali, 2 konyha, előtér, fürdőszoba, gardrób, fegyverszoba- hivatalos fegyverszekrénnyel, kazánház;  a tetőtérben: 3 hálószoba, nappali, fürdőszoba és közlekedő került kialakításra. A lenti 1. nappaliban téglából épített fával burkolt beépített szekrény és épített kandalló hozza a vadász hangulatot. A helyiség autentikus motívuma a cseréppel burkolt padlózat.  Az ingatlan teljesen önellátó. Inverteres áram működik aggregátorral. A villanyhálózat már a közelben húzódik, igény szerint beköthető, vagy napelem telepíthető. Az ivóvizet fúrt kút szolgáltatja, a melegvizet villanybojler melegíti. A szennyvíz derítőbe ürül.  Az épület fűtése a nappaliban lévő épített kandallóval és a központifűtés rendszeren keresztül vegyeskazánnal kényelmesen fűthető. Burkolatok: autentikus cserép padló, laminált padló, járólap, csempe, festett fal, nemesvakolat. Az elektromos vezetékek rézből készültek. A nyílászárók dupla üvegezett fából készültek, műanyag redőnyösek.  A nyílászárók nagy száma miatt az ingatlan világos, napfényes. A bejáratnál az épület teljes hosszában egy 20 nm.-es faácsolatos fedett pihenő terasz húzódik.  Az épület hátsó részén egy külön lakrészben kis lakható melléképület és istálló kapott helyet.  Tulajdonosa nagy szeretettel gondozta az ingatlant, ez messzemenően látható a kialakításon. Aki szépséges elzárt helyen kíván élni, vagy befektetni, itt a kiváló alkalom. Az ingatlan könnyedén megközelíthető a város felől vagy főútról.  Reggelente garantált a madárdal és az apró vadak jelenléte.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Komoly, igényes , készpénzes vásárló jelentkezését várjuk.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinknek.  Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.       
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
10.5 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Kocséron ks tanya eladó !
Kocsér külterületén 2913 m2-es területen fekvő 50 m2 lakótérrel rendelkező felújítást igénylő tanya vált eladóvá. A házikóban 2 szoba + konyha + fürdőszoba van. A kamerával felszerelt körbekerített ingatlan , a községtől 3 ,5 km-re található , főútvonal 3 km , 500 m murvás útszakasz , könnyen megközelíthető. Az épület a 60-as években épült , tégla alapra vályogtéglából. Tetőszerkezete felújítást igényel. Nyílászárói régi típusúak. Áramellátása 32 Amper , épületen belül kismegszakítókkal, éjszakai és nappali mérőórával felszerelve. Vízellátása 2 fúrt kútról történik. Az egyik a házivízmű ellátását szolgálja , fúrt mélysége 50 méter , a másik 6 méter mélységű , a terület öntözését biztosítja. Fürdőszobában 120l-es villany boiler szolgáltatja a melegvizet . Fűtése 2 szobában kályha fűtéssel , +1 hűtő-fűtő klíma van felszerelve. A telek területen nyitott szín , ami autó illetve traktor beállási lehetőséget nyújt , továbbá fából épült cseréptetős tároló , ami kb 60 m2. A községben kamerarendszer működik, több bolt áll rendelkezésre, ezenfelül bölcsőde, óvoda, iskola, sportcsarnok, könyvtár, műv.ház, orvos, gyógyszertár, benzinkút van. A horgászat kedvelői több tónál is megtalálhatják kikapcsolódási lehetőségüket. Az ingatlan megtekintéséhez ,  hívjon bizalommal.
Eladó Tanya, Mikebuda,
19.5 millió Ft
Alapterület: 61 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Mikebudán autentikus tanyaparadicsom eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Mikebuda szélén ezt a SZOMSZÉD és TEHERMENTES 2913 nm.-es elkerített tanyát, a rajta álló tanyaházzal és melléképületeivel együtt. Az ingatlan az úttól beljebb eső, kíváncsi szemektől abszolút elzárt intim terület.  Az épületek hagyományos tanyaképet alkotnak. A tanyaház kis belső kerítéssel óvott.  A főépület vegyes falazatú fafödémes, agyagcserép héjazatos. A garázs és istálló fiatal felépítmény tégla falazatú. A belső térben: előszoba, két szoba, konyha, fürdőszoba, wc, spejz került kialkításra. Az épület előtt kis pihenő filagória áll. Belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal. Az épület teljesen berendezett, eddig nyaralóként állandó lakhatásra alkalmas. Egyedi, vidéki hangulat uralkodik az ingatlanban, autentikus bútorokkal, kellékekkel díszítve. A fűtés kályhával vagy elektromos melegítővel megoldott. A meleg vizet villanybojler melegíti.  Az elektromos vezetékek rézből készültek. A ház mellett egy tégla falazatú istálló épült. A másik épület egy garázs ,majd  gazdasági épület zárja a négyszöget. Az ingatlan távriasztással védett.   Az udvar fűvel borított, gyermekjátszótér, medence, kiskert bőven kialakítható.  Aki erdővel övezett kis tanyaparadicsomra vágyik, itt a kiváló alkalom. Őzek, nyuszik szomszédságában élheti mindennapjait, gyermeke az erdei kisállatok barátjaként cseperedhet fel. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Eladó Tanya, Monorierdő,
78 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Tanyaparadicsom a főváros közelében eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Monorierdőn ezt az IGÉNYES, TEHERMENTES tanyát mely lovasoknak a legkedvezőbb.  Az ingatlan a fővárostól mindössze 35 km.-re, aszfaltos út mellett magányos övezetben  található. Területe: 1800 nm. Plusz 6000 nm. még megvásárolható mellé igény szerint. A tanyaház 60 nm. mellette lóistálló és gazdasági épületek állnak. A főépület és az istálló is beton alapra épült, tégla falazattal, fafödémmel, sátortetős agyagcserép héjazattal. Új tető , nyílászárók, elektromos hálózat, víz és fűtéshálózat, burkolatok cseréje történt a 2004-es felújítás során.  Igényes kivitelezése és külleme tulajdonosa kifinomult eleganciájáról tükrözi. A belső térben: előszoba, nappali-konyha- étkező, hálószoba került kialakításra. A tágas beltér előnyös elrendezésű. A nyílászárók igényes kisipari munkák ívelt kivitelezésben tömör fából. A fűtésről gáz üzemű látványkandalló gondoskodik. Mellette hagyományos kandalló is rendelkezésre áll. A meleg vizet villanybojler melegíti.  Belső burkolatok: járólap, csempe, tapétás festett fal, hajópadló, lambéria. A bejárat előtt fedett terasz épült. A ház mellett fűthető dézsa áll, ami biztosítja napi szinten a wellnes érzést. Az igényes istálló 2004-ben épült. 3 állásos, plusz két box kialakítású. Akár bértartásra, lovasoktatásra is kiváló lehetőség.  Mellette kis faház kártyaszobával és filagória épült . A kerti partizáshoz minden biztosítva.  A gazdasági udvarban állattartásra alkalmas ólak épültek.  Az épületek külső homlokzata nemes vakolattal és díszkővel burkolt.  A járdák címeres téglával kirakottak. A tanya területe körbe kerítve. A bejárati részen kovácsoltvas kerítés elemekből álló dísztéglás kerítés kapukkal. Az ingatlan távriasztóval védett.  Az ingatlan kiserdőben eldugva a kíváncsi szemek elől áll, közel a főúthoz. A kertrészen örökzöldek, virágok élnek. Az épületek úgy lettek tervezve hogy a hatalmas fákat meghagyták. Aki nyugis, szomszédmentes övezetre vágyik, ne hagyja ki, ezt a szépséget.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és tegyen ajánlatot. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Eladó Tanya, Kocsér,
45 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kocséron Tanya eladó
Eladóvá vált Kocsér külterületén községtől 2 km-en belül jelenlegi állapotában 1 HA területen családi ház ami 1 fúrt kúttal rendelkezik. További lehetőség terület bővítésre igény szerint. Az ingatlan 2 bejáratú , szilárd útburkolat mellett van , jó közlekedési lehetőséggel , buszmegálló mellett. Nagykőröstől 11  km-re , Kecskeméttől 30 km-en belül található                     Az ideális otthon  130 m2 hasznos területű teljesen alápincézett 3 szoba + nappali + konyha + kamra +  fürdőszoba + wc + 30 m2-es fedett terasszal rendelkezik.       A lakóházzal egybeépített dupla garázs és a pince lejáró található. A lakóház 2000-ben épült B-30-as téglából , külső szigeteléssel ellátva.   Áramellátása fogyasztói   Az ingatlan melegéről gázkazán vezetékes gázról , vegyes tüzelésű kazán radiátorok     segítségével ,  a nappaliban padlófűtés is funkcionál.    Az épület nyílászárói műanyag hőszigeteltek.   Vízellátása fúrt kútról  Gépészet részben az osztott pincében. Bővebb információért , megtekintéshez hívjon bizalommal !
Kizárólagos

Videós

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Mogyoród,
583 millió Ft
Alapterület: 764 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
Mogyoródi Mansion: 563 nm-es LUXUS ház 44.000 nm-es birtokon ELADÓ!
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   ELADÓ AZ EGYEDÜLÁLLŐ MÉRETEKKEL ÉS ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ MOGYORÓDI BIRTOK!   Budapesttől csupán 15 percre, az M3 autópályától néhány perc távolságra, mégis a vidék csendjében pihenve várja új tulajdonosát ez a meseszép birtok több, mint 44 ezer nm területen egy 563 nm-es ÚJ HÁZZAL, ami önálló családi házként, vagy befektetési jelleggel panzióként, vendégházként és számos más módon is hasznosítható.   A birtok fenntartási költsége szinte nulla, ugyanis saját napelem parkkal és két tiszta vizű kúttal rendelkezik, így gáz használatára egyáltalán nincs szükség.   A ház 2022-ben épült, és már 97 %-os készültségi fokon van, az ár a teljesen befejezett állapotára vonatkozik (vagyis a külső burkolatát megkapja, a kertrendezés több száz nm műfűvel és kaviccsal kivitelezésre kerül).   A házhoz nyolc állásos garázs tartozik szekcionált, aranytölgy színű garázskapukkal, amelyek mögött kettő helyen a birtokhoz tartozó traktor és más (szintén teljesen új és hibátlan állapotú gépek: traktor fűnyíró adapterrel, sószóróval, műtrágyaszóróval, hidraulikus ágdarálóval, boronával, permetezővel, hidraulikus 3 oldalra billenthető, 1,5 m3-es utánfutóval.) foglalnak helyet, amiknek értéke több tízmillió forint és az ingatlan árában benne foglaltatnak.   A ház összesen huszonöt helyiségből áll, a tágas nappali amerikai konyhás és két darab 4,5 méteres erkélyajtóval kapcsolódik a teraszokhoz. A háznak összesen három terasza van, ebből a 32 nm-es területű fedett, a másik két 45 nm-es pedig nyitott terasz.   A Krüber prémium gyártású és 9 méter hosszú mennyezetig beépített konyhabútor, az étkezőasztal és a minden helyiségbe egyedileg tervezett és épített bútorok szintén a vételár részét képezik.   A konyhai gépek Mile, Bosch és Neff márkájúak, a konyhasziget 8 nm-es és még egy borhűtő is helyet kapott itt. A házban a nappalin kívül 4 hatalmas szoba került kialakításra saját fürdővel és gardróbbal, így a házban összesen 5 szoba, 4 fürdő és 5 WC található.   Az ingatlan jogi helyzet teljesen rendezett, az egész birtok a házzal egyetlen helyrajzi számon van, és művelési ágból kivonásra került, így bárki (magyar és külföldi személy vagy gazdasági társaság) is megvásárolhatja, a vevőnek nem kell aranykalászos gazdának lennie.   Külterületi besorolású, és jelenleg 900 méterre van az aszfaltos úttól, ám az út bővítésének köszönhetőn ez a távolság majd csak 150 méter lesz. A buszmegálló 1200 méterre található.   A telek mellett természetvédelmi terület mellett fekszik, a szomszédban van egy családias lovarda is, a telek végében pedig egy 6000 n-es saját erdő foglal helyet (a telek részeként ez is kivont, nem védett terület).   A házban3x63A áram van és 30kW napelempark, 30kW akkumulátor pack biztosít áramot áramszünet esetére. Beépítésre került egy házi szennyvíztisztító, 32 m3-es esővízgyűjtővel, és a két kúthoz egy, 1500 literes hidrofortartály is tartozik biztosítva a 4 bar állandó víznyomást. A kút vizét bevizsgálták, a víz-és UV szűrő berendezésnek köszönhetően nagyon tiszta, iható minőségű.   Az épület hűtését-és fűtését 20 kW-os hőszivattyú biztosítja, amihez 500 l HMV és puffertartály került beépítésre. Van padlófűtés, két fan-coil, a szellőztetéséről pedig központi szellőztető rendszer gondoskodik. A gépkocsi tárolók és a kazánház felett egy 280 nm-es beépíthető tetőterasz került kialakításra. Ha "csak" tető kerül rá, akkor nem kell engedélyeztetni. A tető alatt kialakítható még2 db 120 nm-es lakás, vagy 4 db 50 nm-es-es apartman.   Az ingatlan biztonságára okos kamerarendszer- és okos riasztórendszer vigyáz, és lehetőség van még további 1610 nm alapterületű épület (900 nm emeleti szinttel és alá 2000 nm borospincével) megépítésére. Emellett 100 lm3-ig (sz.:6m x h.:6m x 2,6 m belmagasság) bejelentés nélkül építhető több épület és 99 nm- es üvegház is építhető engedély nélkül.   Ez a kiváló befektetési lehetőség alkalmas vendéglátásra, szállás jellegű szolgáltatásra, egészség központ kiépítésére, lovasfarm üzemeltetésére, a lehetőségek száma szinte végtelen, az új tulajdonos megvalósíthatja álmait, ha belép ennek a mesébe illő ingatlannak a kapuján.   Ha további információt kér az ingatlanról, szeretné megtekinteni, vagy más ingatlan keresésben, eladásban, bérlésben vagy egyéb megbízással kapcsolatban a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésére!   DR. LÁSZLÓ TÍMEA INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ +36 30 815 2504 drlaszlotimea@citycartel.hu   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  CITY CARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY presents:   MOGYORÓD ESTATE WITH UNIQUE DIMENSIONS AND PROPERTIES FOR SALE!   Only 15 minutes from Budapest, a few minutes from the M3 motorway, yet resting in the silence of the countryside, this fabulous estate awaits its new owner on an area of more than 44,000 square meters with a NEW HOUSE of 563 square meters, which can be used as an independent family home or as an investment as a boarding house, guest house and can be used in many other ways.   The estate's maintenance costs are almost zero, as it has its own solar park and two wells with clean water, so there is no need to use gas at all.   The house was built in 2022 and is already 97% complete, the price refers to its completely finished state (that is, it will receive its exterior cladding, the garden will be landscaped with hundreds of square meters of artificial grass and gravel)   The house has an eight-bay garage with sectional, golden oak-colored garage doors, behind which in two places the tractor belonging to the estate and other machines (also completely new and in perfect condition: tractor with lawnmower adapter, salt spreader, fertilizer spreader, hydraulic branch grinder, harrow, sprayer, hydraulic 3-way tilting , with a 1.5 m3 trailer.), which are worth tens of millions of forints and are included in the price of the property.   The house consists of a total of twenty-five rooms, the spacious living room has an American kitchen and is connected to the terraces with two 4.5-meter balcony doors. The house has a total of three terraces, one of which is covered with an area of 32 square meters, and the other two are open terraces of 45 square meters.   The Krüber premium manufactured kitchen furniture built up to the 9 meter long ceiling, the dining table and the furniture individually designed and built for each room are also part of the purchase price. The kitchen appliances are Mile, Bosch and Neff brands, the kitchen island is 8 square meters and there is even a wine cooler.   In addition to the living room, the house has 4 huge rooms with their own bathroom and wardrobe, so there are a total of 5 rooms, 4 bathrooms and 5 toilets in the house.   The legal situation of the real estate is completely settled, the entire estate with the house has the same topographical number and has been removed from the cultivation branch, so anyone (Hungarian or foreign person or business company) can buy it, the buyer does not have to be a farmer with golden ears.   It is classified as an outlying area and is currently 900 meters from the asphalt road, but due to the expansion of the road, this distance will be only 150 meters. The bus stop is 1200 meters away.   There is a nature conservation area next to the plot, there is also a family riding stable next door, and at the end of the plot there is a 6,000 m private forest (as part of the plot, this is also an extracted, non-protected area).   The house has 3x63A electricity and a 30kW solar park and a 30kW battery pack provide electricity in the event of a power outage. A home sewage treatment plant with a 32 m3 rainwater collector was installed, and the two wells also have a 1,500-liter hydrophore tank, ensuring a constant water pressure of 4 bar.   The water of the well has been tested, and thanks to the water and UV filter equipment, it is very clean and of drinkable quality.   The building is cooled and heated by a 20 kW heat pump, for which a 500 l DHW and buffer tank has been installed. There is underfloor heating, two fan-coils, and ventilation is provided by a central ventilation system.   A 280 square meter built-in roof terrace was built above the car storage facilities and the boiler house. If "only" a roof is placed on it, it does not need to be approved. 2 more 120 sqm apartments or 4 50 sqm apartments can be built under the roof.   The security of the property is ensured by a smart camera system and a smart alarm system, and it is possible to build another building with a floor area of 1,610 square meters (with a 900 square meter floor level and a 2,000 square meter wine cellar below). In addition, several buildings up to 100 lm3 (width: 6 m x h.: 6 m x 2.6 m interior height) can be built without notification and a 99 m2 greenhouse can also be built without a permit.   This excellent investment opportunity is suitable for catering, accommodation services, building a health center, operating a horse farm, the number of possibilities is almost endless, the new owner can make his dreams come true when he enters the gates of this fairytale property.   If you would like more information about the property, would like to see it, or if I can help you with other property searches, sales, rentals or other assignments, please feel free to contact me, I am ready to help you!   Dr. László Tímea REAL ESTATE LAWYER - REAL ESTATE EXPERT +36 30 815 2504 drlaszlotimea@citycartel.hu   CITY CARTEL BUDA LTD. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY LTD. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.   1026 ERZSÉBET FASOR SZILÁGYI 121. BUDAPEST BUDAGYONGYE SHOPPING CENTER
Eladó Tanya, Albertirsa,
15.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Tany eladó 15.900.000 Huf
Albertirsán eladásra kínálom ezt a 2302 nm-es tanya udvart 70 nm-es házzal és szántóval.  Az épület környezete bekerített. A ház alapja beton, Falazata vert sár és tégla falazatú vegyesen. Fafödémes, nyereg tetős és agyagcserép héjazatos. Az épület belső tere: nappali, szoba, konyha és fürdőszoba. A víz fúrt kútról megy házi vízművel. A szennyvíz derítőbe ürül. Burkolatok: csempe és festett fal. A fűtés kályháról történik. A föld terület alkalmas mezőgazdaságra és állat tartásra. Aszfaltos út és a város jól megközelíthető. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Nagykőrös,
29.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Eladó  TANYA Nagykőrös határában. A terület út, szőlő, gyep, legelő natura 2000, és erdős részekből áll. Összesen: 14 ha  + 2682 nm. A jó fekvésű, kicsit tagolt terület a Törtelre vezető aszfaltos útról közelíthető meg, kb:750 m földúton. A fő épület: 60 nm-es, 2  szoba, kettő kályha, és fürdőszoba található. A konyha külön épületben van. A melléképületek állattartásra alkalmasak. Villany32 A, a vízellátás fúrt  kútról. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.  
Eladó Tanya, Fót,
26.9 millió Ft
Telekméret: 1 800 m2
Fóton, aszfaltút közelében (kb. 200m) M2 lehajtótól néhány percre, nagyon jól megközelíthető helyen, 1800 nm-es kiörbekerített külterületi telek eladó. A telekre 90 nm alapterületű házat lehet építeni. Villany a telken, a vízellátás fúrt kútból, házi vízművel megoldott és kiépített. Gáz telektől 10 méterre található, az internet is elérhető. A telken 32 db. gyümölcsfa található, valamint egy 25 nm-es szigetelt tárolóépület. Megtekinthető előztetes időpont-egyeztetést követően Czirják Mihály, +36 20 220 9995
Eladó Tanya, Dunavarsány,
500 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Építési mód: Vegyes
Telephelynek vagy turisztikai célra használható ingatlan!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Az 51-es út mellett, Budapest határától 15 km-re található Dunavarsányban, saját magánúton megközelíthető, teljesen összközműves, jelenleg birtokként használt 41 000 nm-es, teljesen körbekerített külterület, rajta egy 130 nm-es modern családi házzal eladó.   A teljesen zárt területre sorompón és automata kapun keresztül lehet bejutni. A telken található több, állattartásra alkalmas istálló, lovaskarám. Jelenleg is még néhány háziállat, racka juh és barátságos kecske szaladgál a hatalmas területen. Találunk még 6 db egyenként 70-80 nm-es, fél méter vastag betonfalú, 5 méter magas raktárnak használható épület, amik földbe süllyesztettek, rajtuk 5-10 méteres földréteg.  Mindegyiken kétszárnyú vasajtó, az egyik vendégek fogadására is alkalmas. Külön még egy nagy 70 nm-es aknás műhely is megtalálható.   A telek kissé magasabb pontján egy 2000-ben épült masszív 130 nm-es családi ház. A földszinten étkezős konyha, szép tágas nappali, a sarokban szépen megépített cserépkályha. A sarokkádas fürdő mellett egy tároló, kazán és egy nagyobb irodai rész is kialakításra került. Az iroda a kert felől is megközelíthető. A felső szinten találjuk a hálószobát, és a WC-t. Az ablakokon alumínium redőny és szúnyogháló található. A fűtés konvektoros, a melegvizet a gázbojler biztosítja. A kinti ház előtti részen egy kellemes teraszt alakítottak ki. A telken minden közmű megtalálható, 20 KW-os energiaellátással. Az egész terület kamerázott, szolgáltatóhoz bekötött riasztórendszerrel.   A birtok igazán szép. Mindenhol hatalmas fák, erdős terület, tiszta, friss levegő. A régebben telephelyként használt ingatlan sok célra felhasználható. Akár turisztikai, akár logisztikai célra, cég elhelyezésére is alkalmas. De ha valaki szeretne állattartással foglalkozni, annak is tökéletes ez a hatalmas terület. Közelben élményközpont és lovastanya is található.   Az 51-es úton az M0-ás negyedóra alatt elérhető, így akár nagyobb kamionos forgalom is lebonyolítható.   Irányár: 500 000 000 Ft   ÜDVÖZLETTEL: ÉRMELLÉKI ZSÓKA INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +3630-815-2508 ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT  
Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
69.5 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Újszerű
Szobák: 2 szoba
Eladó betonúttól 150 méterre vállalkozásra alkalmas padlófűtéses újjáépített tanya
Eladásra kínálok , egy vállalkozásra alkalmas 115 nm-es tanyaingatlant. A 2012 - ben teljesen újjá épített , igényesen korszerűsített , riasztóval ellátott , több fajta fűtés lehetőséggel bíró épület 4230 nm-es körbe kerített  területen fekszik. Az egész területen automata öntözőberendezés működik, beépítve a kerítésbe is. Az épület anyaga vályog, + porotherm 30-as tégla. Tetőszerkezete fenyőből, a menyezet igényesen stukatorozott fagerendás. Új fa hőszigetelt szúnyoghálóval ellátott nyílászárók jellemzik. A padlófűtés mellett , cserépkályha , kondenzációs gázkazán , vízteres kandalló radiátorokkal biztosítja a ház fűtését, amelyek össze vannak kötve. A gáz használat telepített tartályból történik. Vízellátása 3 db. egyenként 70 méter mélyre fúrt kútról lehetséges. Áramellátása ipari és fogyasztói, egymástól független áramkörrel helyiségek és berendezések szerint. Fürdőszobában ami külön van a wc-től , itt 2db. 80 -literes , a konyhában 40 -literes, éjszakai árammal működő villany bojler szolgáltatja a melegvizet. Az épület padozata kőlap , a szoba és nappali része laminált padló. A beépített konyhában , gáz , + villanytűzhely ,+ páraelszívó ,  + villanysütő ,+ mosogatógép van. Az előtérből nyíló tároló helyiség gardrobnak is használható. A beépített bútorok maradnak. A tanyához tartozik, azzal vízzel , árammal csatlakoztatva egy közel 1.6 HA szövött dróttal vadhálóval körbekerített éjszakai fénnyel ellátott terület. Ahol : körkarám + 4 férőhelyes ló-istálló + díjugrató pálya + több nyitott szín + klubszoba mely előtt nyitott terasz, kiülő , a házban mosogató , wc, öltözőrész ,előtér. Ez az épület alkalmas vendégháznak is ,   A terület nagyságából adódóan több kis vendégházat is létesíteni lehet. A tanya betonúttól 150 méterre, Kocsér községtől 3 km-re  ahol minden közintézmény , bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportcsarnok, benzinkút, több horgászati lehetőség adott, Tiszakécske termál fürdőtől 12 -km-re van. Ez a tanyaingatlan kiválóan alkalmas vállalkozásnak , befektetésnek , lovas oktatáshoz , tanyaturizmus fellendítéséhez. Komoly érdeklődés esetén hívjon bizalommal, hitel ügyintézésben tudunk segíteni.