Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó társasház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Társasház, Gyömrő,
31.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Gyömrőn takaros lakás 31.900.000 Huf
A Teleki és Fia Ingatlan Iroda értékesítésre kínálja Gyömrő Pataki Ferenc lakótelep tégla építésű társas házában található 1 emeleti terasszal rendelkező takaros 50 nm-es lakását. A lakás belső terében: konyha, fürdőszoba, mosdó, közlekedő, spejz, nappali és 2 szoba lett kialakítva A belső burkolatok csempe, parketta, tapéta, laminált padló és festet fal. A bejárati ajtó acél nyolc pontos biztonsági záras. Az ablakok műanyagból és fából készültek. A fűtés gázkonvektoros. A fürdőszoba és az elektromos vezetékek fel lettek újítva. A lakásnak alacsony a fenntartási költsége. A lakáshoz egy 8 nm-es tároló és gépkocsi bejáró is tartozik. Az udvaron játszótér lett kialakítva. A társas ház mellet buszmegálló. Csendes és jó lakó közösség, elegáns szép környék. Irodánk jogi és hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 
Jó közlekedéssel

Eladó Társasház, Budapest, VII. kerület,
349 millió Ft
Alapterület: 410 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: Földszint
Eladó Dob utcában egy különálló épület, ahol 4 lakás kerül kialakításra és egy 192nm-es felújított pince közösségi helyként.
Eladó Budapesten a VII.kerületben egy 4 lakásos különálló épület, mely része egy társasháznak.    A lakások méretei a felújítás után így alakulnak:A galérián több mint 2 méter a belmagasság! Minden lakás gyönyörűen felújított lesz és lakberendező által berendezett. Várható átadás Július 15 Látványterveket tudok még mutatni, Illetve előző ingatlanokról készült videót illetve bejárást. 1.lakás 38,5 m2 + 24 m2 galéria 2.lakás 28,5 m2 + 31 m2 galéria 3.lakás 27,5 m2 + 22 m2 galéria. 4.lakás 29,5 m2 + 17 m2 galéria Öszz nm galériával együtt:218nm + pince 192nm (saját hrsz)     A ház nettó alapterülete galéria nélkül 124nm tulajdoni lapon + 192nm a pince hozzá. 4 luxus lakás kerül kialakításra és a pincében 4 tároló és egy nagy közösségi tér biliárd asztalokkal. Az udvarban 2 parkolóhelyet lehet tovább bérelni a társasháztól.   
Eladó Társasház, Budaörs,
420 millió Ft
Alapterület: 620 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Budaörs központjában főútvonali új építésű ingatlan együttes eladó.Az épület 3 szintes . Földszinten:180 nm üzlethelyiség első emeleten: 2 db lakás tetőtérben:3 db lakás került kialakításra. Az épület emelt szerkezetkész állapotú ( nyílászárók, külső szigetelés, közművek, terasz-erkély korlátok, elektromos gépkocsi kapu stb. elkészült.Belső kialakítás burkolatok festés hiányzik.Kertben 10 autós parkoló előkészítve. Ár:420 Millió Ft+Áfa a mostani készültségi fokban. Az ingatlan kiválóan alkalmas üzlet iroda, cégközpont oktatási egészségügyi, kulturális intézménynek vagy 5 lakásos társasháznak. Az ingatlan tehermentes teljes terv dokumentációval eladó. Igény esetén kulcsrakész befejezéssel is. Várjuk hívását! Szívesen megmutatjuk
Eladó Társasház, Budapest, VII. kerület,
299 millió Ft
Alapterület: 750 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
7. kerületben eladó egy 556 nm-es telken lévő 750 nm-es épület. A homlokzat meghagyásával emeletráépítés engedélyezett!  Az 1875-ben épült ház érdekessége az udvarban található 180nm-es 5m belmagasságú acéloszlopos loft. Üzlethelység: 100 nm, pince 100 nm, emeleti lakás 150nm, beépíthető tetőtér 180 nm,oldalszárny 2X25 nm. Gépkocsibehajtó 2,40 cm széles, 2 fedett beálló vagy garázs és 1 kisebb nyitott beálló alakítható ki az udvarban.  Ár: 299 millió Ft