Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Gazdasági épület, Cegléd,
320 millió Ft
Alapterület: 10 577 m2
Építési mód: Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot: Felújítandó
Eladó egy 10.577 nm-es gazdasági épület Cegléden
- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691300913   Cegléden kínálunk eladásra egy 41 509 nm-es telken elhelyezkedő, 10 577 nm-es hasznos alapterületű gazdasági épületet. Ár: nettó 320.000.000 Ft   Helye, megközelítése: Az ingatlan Cegléd északi külterületén, a 311-es út mentén fekszik, az újonnan elkészült M4-es úttól csupán 3 km-re található. A Nemzetközi Repülőtérről 40 perc alatt elérhető, mely 60 km-es távolságot jelent, továbbá Cegléd vasútállomása csupán 6,5 km-re fekszik. Aszfaltozott úton, minden időben jól megközelíthető. A telephely telke, annak keleti oldalán határos a 311-es úttal. A telephely megközelítése a 311-es útról nyíló betonozott bekötőútról lehetséges. A 311-es út és a telephely bejárata közötti távolság 100 m.   Állapota: Az ingatlanon található épület 10 577 m2 alapterületű, vasbeton tömbalapokon fekszik, külső falai és födémje bitumenes szigeteléssel ellátott, szintén vasbetonszerkezetűek, belső falai tégla és kitöltő falazatúak. Az épület kívül vakolt, belül festett falazatú, felújítása szükséges. Bejáratai acéllemezből készült kapukkal ellátottak, melyek közül néhányuk hiányzik. Belső padlózata részben lebetonozott. Az egykor sertéstelepként használt épület aknái feltöltésre kerültek. Az épület „U” alakú földszint+lapostető tagolódású. Az egykori helyiségeket elválasztó közfalak az épület átalakítása és részleges felújítása során elbontásra kerültek. Az aljzatban kialakított árkok/aknák feltöltésre kerültek és új aljzatbeton készült. Belmagasság 2,3-2,9 méter. Tetőszigetelése hiányos, javításra szorul, annak felújítását követően, vízszintes kialakításából adódóan 8 000 m2-nyi napelem rendszer is telepíthető.   Felszereltség, közmű: Az épület előtt 2/3 része előtt 4 000 m2-nyi terület aljzatbeton fekszik, mely közepes állapotú. A terület az ingatlan épület előtti 2/3 részét jelenti, továbbá az épület körbejárható az említett betonelemek útján. A telep vízellátása saját kútból (K-264 jelű, talpmélysége 300 m) és 100 m3-es, víztoronyból volt biztosítva. A kút hozama -9,5 méterről 350 l/p, -19,8 méterről 460 l/p, -21,5 méterről 560 l/p. A kút vízjogi engedélye lejárt, a gépészet hibás hiányos. Villamosenergia az elektromos művektől biztosított, jelenleg nincs hálózaton. Az épület tartozéka egy 3 000 m3-es, 2,5 méter mély vasbeton medence. Az ingatlan kiválóan alkalmas általános baromfi-, sertéstenyésztés céljára, raktározásra, egyéb célokra átalakítható. Jelenleg raktározási célokra van használatban. Közvetlen környezetében kertészet, mezőgazdasági telephelyek találhatók.
Eladó Gazdasági épület, Budapest, III. kerület,
1100 millió Ft
Alapterület: 3 000 m2
III. Kerületben kínálunk gazdasági, üzemi besorolású ingatlant 3000nm épülettel, 7000nm területen!
III. Kerületben  kínálunk teljes összközműves belterületi 7000nm  ingatlant.   Közlekedés, megközelítése kiváló. Jelenleg 3000nm csarnok helyezkedik a területen. Épületmagasság 6m. Művelési ágból kivett, üzem, udvar besorolású.  Magánszemélytől eladó, rendezett Tulajdonjogi viszonyok mellett. Beépíthetősége 16méter magasság lehetséges. Teljes összközműves, épület közepes állapotú. Teherautóval behajtási engedély van. Több lehetőség rejlik az ingatlanban, jelenleg több cég is jelen van mint bérlő, a területen,  de a telken több lakásos lakópark is építhető rá. Közlekedése minden szempontot kielégít, mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. Bármely kérdés esetén várom megtisztelő hívását.  
Jó közlekedéssel

Eladó Gazdasági épület, Nagytarcsa,
184 millió Ft
Alapterület: 578 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
#NAGYTARCSA #IPARI #GAZDASÁGI #TERÜLET
Nagytarcsán 16854 nm-es  IPARI, GAZDASÁGI terület, 78 nm-es lakható házzal, állattartásra alkalmas melléképületekkel, sokrétű hasznosítási lehetőséggel új tulajdonosát várja!   ! 9434 Ft/ nm !   -------------------- Az MO-s autópályától pár percre, az M31 autóút mellett ----------------------   + 70 nm-es jó állapotú lakóház, 2 külön bejáratú lakással, ami igény szerint egybenyitva is használható + 500 nm-es téglaépítésű, fagerendás hodály, takarmánytároló és több, szintén téglaépítésű ól, amik egyikéből vidáman belemosolyog a malacka az ingatlanos fényképezőgépébe és nem tartalmazza a vételár, bár van az A pénz. :) + Víz, villany (3X25 A), gázcsonk az utcában         GIP1 övezet: „Szabadon álló beépítési mód, terepszint felett és alatt egyaránt 30 % beépíthető, építménymagasság 7,5 méter” (Tudom, Ön is ki tudja számolni, de boldogság leírni, 5000 nm 2 szinten beépíthető!)   És, hogy mit is lehet itt "tevékenykedni”? Idézet a HÉSZ-ből:   „Az övezet kizárólag a környezetre jelentős hatást gyakorló mezőgazdasági termeléshez (ÁLLATTARTÁS, NÖVÉNYTERMESZTÉS, TERMÉNYTÁROLÁS, MEZŐGAZDASÁGI GÉPTÁROLÁS ÉS JAVÍTÁS) szükséges különlegesen veszélyes (PL. TŰZ-, ROBBANÁS-, FERTŐZÉSVESZÉLYES) BŰZÖS VAGY NAGY ZAJJAL JÁRÓ GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGHEZ szükséges építmények elhelyezésére szolgál.”   Továbbá: „HÚSFÜSTÖLŐ, JÉGVEREM, ZÖLDSÉGVEREM, ÁLLAT ÓL, ÁLLATKIFUTÓ ÉS TRÁGYATÁROLÓ, KOMPOSZTÁLÓ LÉTESÍTMÉNY IS ELHELYEZHETŐ.”     Meg nem erősített információk szerint tervezik az M31 út megnyitását a terület megközelítésére.  (Ha ezt megerősíteni vagy cáfolni tudja, kérem, ne titkolja el!)   Illetve, ha ismer az állat ól és állatkifutón kívül más egyéb ólat és kifutót, olthatatlan kíváncsiságom csillapításának érdekében, ossza meg velem, nagyon kérem! :)   Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! ÚJRATERVEZÉS? NAGYTARCSÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN! Hívjon bizalommal! Törköly-Gazdag Gábor Egyenes Ingatlan