Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
220 millió Ft
Alapterület: 621 m2
Állapot: Felújítandó
Csak Nálunk! Eladó több funkció betöltésére is alkalmas ingatlan a X.kerület közkedvelt részén, Ó-hegyen a Petrőczy utcában. Az ingatlan 621 m2, egy szintes, felújítandó állapotú. A telek 1040 m2, sarok telek, ezáltal a kettő, telket határoló utcákból is van mód a bejutására, gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Kiváló elhelyezkedése és meglévő alapterülete miatt több fajta tevékenység betöltésére alkalmas. Nagyszerű választás, irodának, üzlethelyiségnek, raktárnak, műhelynek és gyártási célokat szolgáló ingatlannak egyaránt. Sokszínűen átalakítható belső elosztása végett akár munkásszálló kialakítására is alkalmas. További felmerülő kérdések és bemutatás kapcsán keressen bizalommal! Cs.G.
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
220 millió Ft
Alapterület: 621 m2
Csak Nálunk! Eladó több funkció betöltésére is alkalmas ingatlan a X.kerület közkedvelt részén, Ó-hegyen a Petrőczy utcában. Az ingatlan 621 m2, egy szintes, felújítandó állapotú. A telek 1040 m2, sarok telek, ezáltal a kettő, telket határoló utcákból is van mód a bejutására, gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Kiváló elhelyezkedése és meglévő alapterülete miatt több fajta tevékenység betöltésére alkalmas. Nagyszerű választás, irodának, üzlethelyiségnek, raktárnak, műhelynek és gyártási célokat szolgáló ingatlannak egyaránt. Sokszínűen átalakítható belső elosztása végett akár munkásszálló kialakítására is alkalmas. További felmerülő kérdések és bemutatás kapcsán keressen bizalommal! Cs.G.
Eladó Iparterület, Vecsés,
230 millió Ft
Telekméret: 6 591 m2
Össztömeg-korlátozás nélküli ipari telek M0-ig vezető úttal!
A Budapest melletti Vecsésen, M4, Liszt Ferenc repülőtértől öt percre, GKSZ-2 besorolású, aszfaltozott úton megközelíthető két darab 6591nm-es iparterület eladó.   A szomszédos telkek szinte mind beépítésre kerültek. A villany a telken belül, a többi közmű az utcában megtalálható. Mivel össztömeg-korlátozás nélküli, ezért a kamionos forgalom számára is elérhető. Mindkét telek jól megközelíthető, de az egyik telek végében épül egy 20 méter széles ipari út, ami  az M0-ásig lesz kiépítve.   Besorolásuk alapján: GKSZ-SZ-2- Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület. Legnagyobb beépítettsége: terepszint felett: 35%. De az önkormányzatnál további beépítettség vásárolható. Legnagyobb szintterület mutató: nm/telek/nm: 1,0 Az épület magassága legalább: 3,0 méter, legfeljebb: 9,0 méter   Elhelyezhető épületek: Mindenfajta, a környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épület. Ezen belül: igazgatási és egyéb irodaépület, parkolóház, autómosó, üzemanyagtöltő állomás, sport célú épület (ha az építési övezetek másképp nem rendelkeznek) Kivételesen elhelyezhető: szállásépület, szociális épület, közösségi, szórakoztató épület.   Az M0, M5 jó megközelíthetősége, a folyamatos környékbeli vállalkozások, telephelyek is azt mutatják, hogy Vecsésnek ezen a területén érdemes beruházni!   A két telek egyben is megvásárolható.    Irányár darabonként:230 000 000 Ft Egyben 395 Millió Ft. ÁFA mentesen!   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508
Eladó Iparterület, Budapest, XXI. kerület,
63 millió Ft
Alapterület: 6 179 m2
XXI.PLUTÓ UTCAI FEJLESZTÉSI TERÜLET 6179m2
XXI.Csepelen,M0-tól pár perce, ipari fejlesztési terület akár mezőgazdasági akár szabadidős tevékenységhez eladó.   Az iparterület portszolgálattal ellátott,kamerával felszerelt. Beépíthetősége jelenleg 3% melyről 25%-ra változik a meglévő határozattal. Jelenlegi besorolása: : kivett telephely   Közművek bevezetése ingyen történik mivel  vétel esetén a közműtársaság résztulajdonjoga is társul a területhez./víz-gáz,csatorna-ipari áram/ Több irányból megközelíthető,bejárás két kapun is történik a 12 tonnás össztömegkorlátozású zónában. Bármilyen eszköz,szerszámok gépek tárolására is alkalmas terület de csarnok építése is megengedett.
Eladó Iparterület, Törökbálint,
150 millió Ft
Alapterület: 5 000 m2
Törökbálint mechanikai Művek - ipari terület eladó! 5000 m2
Törökbálinti Mechanikai Művek területén ipari fejlesztési terület kínál lehetőséget vállalkozása bővítéséhez vagy akár beindításához. Ideális lehet gyártó-szerelő, raktározási vagy egyéb üzemi célokat szolgáló létesítmény építésére. Övezeti besorolása: GIP3 Beépíthetősége: 50 % /igény esetén további beépítés is lehetséges/ A telephely biztonságos ,őrzött terület, jól kiépített belső úthálózattal . Súlykorlátozás nélkül az M0 és az M1-M7 felől is rövid úton megközelíthető. Megtekintés rugalmas időpontban.
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
2090 millió Ft
Alapterület: 83 000 m2
Biatorbágy Premier Outletnél fejlesztési terület eladó 83000 m2!
Biatorbágy fejlódő ipari környezetében, Premier Outlet közelében ipari/kereskedelmi terület várja új tulajdonosát. Beépíthetősége 40 % - Besorolása GKSZ2 - Építménymagasság 12,5 m Aszfaltos úton megközelíthető, telek előtt villany,gáz , a közelben víz-csatorna . Megosztás lehetséges,összközművesítés folyamatban. Ára: 90 euro/m2- 7.47 millio euro.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Nagytarcsa,
89.9 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%   Mérete: 50 x 35,4 méter Egy 400 nm-s gépjármű javító műhelyre már elkészült tervekkel rendelkezik! 50% beépíthetőség, Villany van a telken, 3x25 amper, de ez tovább bővíthető! További közművek: Víz, csatorna. A terület beton kerítéssel van körbe kerítve! Két nagykapuval rendelkezik, valamint egy gyalogos kapuval. Az M0-ás és az M31 autóútak 2 perc távolságra vannak! A teklek ára: 89,9 millió forint + Áfa! Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Iparterület, Budapest, XXI. kerület,
377 millió Ft
Telekméret: 18 816 m2
Csepel Duna-parti részén ELADÓ egy 18 816 nm-es, összközműves, tehermentes, ipari terület.   A TERÜLET EGYBEN ELADÓ!! A  terület két különböző övezeti besorolást kapott. Felosztása a következő: - K-rek/É-V övezetbe eső része 4 565 nm 25% beépíthetőség 16m magasságig, illetve felszín alatt is/ - Zkp/É övezetbe eső része 14 251 nm 3% beépíthetőség 7, 5m magasságig) Jelenleg 2 db faépület és egy téglaház áll a területen, ami bontandó felújítandó. Sport létesítmény, vendéglátás, oktatás, hotel, kereskedelem, egészségügy illetve kiszolgáló létesítmény. Tömegközlekedés kiváló, buszvégállomás közvetlenül a terület bejárata előtt! Vasútállomás 10 perc séta!   Ár: 377 millió Ft    
Eladó Iparterület, Vecsés,
395.5 millió Ft
Alapterület: 13 183 m2
Vecsésen , újonnan épült  ipari létesítmények környezetében fejleszési terület eladó. Logisztikai raktár, kereskedelmi gyártó vagy szolgáltat tevékenység kialakítása 13183 m2 összközműves iparterületen biztosított.  Beépíthetősége:30-75 % Az aszfaltozott úton elhelyezkedő egybefüggő sík földterület két utcáról is járható, telekhatár végén betonpanel kerítéssel lezárva. Akár a területe fele is megvásárolható, hosszanti leválasztással- 6592 m2 ( 50mX135m) a legjobb Gksz-sz- 2 besorolással. Megközelíthetősége, elhelyezkedése mellett előnyére szolgál hogy nincs össztömeg korlátozás. Per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Eladó Iparterület, Alsónémedi,
220 millió Ft
Telekméret: 6 790 m2
Kiváló helyen, jól megközelíthető
GIP 2 övezet, 40%-os beépíthetőség. Alsónémedi szélén az 5 fő út mellett található telek eladó. Az ingatlan aszfalt úton közelíthető meg, az M0-ás 6km távolságra. A telken 50cm kulékavics lett döngölve majd murvaborítást kapott, kamion forgalomra előkészítve. Körbe kerítés található, 10m automata toló kapuval. Körben világítás is elkészült, melyeken a kamera rendszer található. Gáz és csatorna kiépítése a közeljövőben várható.   Egy 500nm vasszerkezetes, szendvicspanelokból épített csarnok komplett tervei elkészültek, megállapodás tárgyát képzi.   A terület tovább bővíthető, a szomszédos telkekkel!      - 3x32 A áram, 2 villanyóra (vezérelt és ipari)  - világítás és kamera rendszer  - 10m-es elektromos tolókapu    - térkövezésre előkészített terület  - körbe kerített  - vezetékes víz és áram   
Eladó Iparterület, Szigetszentmiklós,
350 millió Ft
Telekméret: 19 838 m2
 M0-tól 2 km-re, Budapest agglomerációjában, Szigetszentmiklós és Halásztelek határán, főútvonal mellett ELADÓ egy 19.838 nm-es belterületi telek! A telek övezeti besorolása GKSZ-10, beépíthetősége 40 %-os, - szintterület mutató 1,2, - zöldterület min. 20 %, - építménymagasság 4,5 m - 12 m. A terület össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető zónában található.   Ár: 350 millió Ft
Eladó Iparterület, Budapest, XI. kerület,
2000 millió Ft
Telekméret: 7 999 m2
Eladó intézményi telek Újbuda XI. kerület budapest fejlesztési terület 7999 m2
Eladó a XI. kerületben Újbudán a Szerémi úton egy 7999 m2-es intézményi övezeti telek. Szabályozás szerint irodaház, kereskedelmi létesítmény, és igazgatási rendeltetésű ingatlan építésére alkalmas elsősorban. Budapest ezen részén kevés a szabad terület. Szintterületi mutatóból kiindulva, 19 198 m2 fejlesztésére alkalmas ez az ipari / intézményi telek. Környezetében további fejlesztési területek, iroda és lakó ingatlanok találhatók. Épületmagasság: 12 – 25 méter között. Beépíthetőség 45 %. Négyzetméter irányár: 250 031 + ÁFA. Teljes irányár: 2 000 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen nagyon sokféle adottsággal hirdetnek ipari telkeket a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Iparterület, Budapest, XXII. kerület,
197.4 millió Ft
Alapterület: 14 100 m2
Budapesten kínálunk több lehetőséget kínáló Ipar területet!
Csak az irodánk kínálatából!   XXII kerülethez tartozó, autó pályával  körbe ölelt helyezkedésnél kínálunk,  összesen 49.500nm  iparterületet.    Autópálya körgyűrűtől közvetlen a területre hajtunk ki. A terület ki van tisztítva. Közlekedés, megközelítése kiváló.   Külön is megvásárolható :      1. Terület: 17.700nm                                                 2. Terület: 17.700nm                                                 3. Terület: 14.100nm További méret megvásárlása tárgyalás részét képezi. Közművek engedélyeztetve vannak. Villany bent van két óra. Csatorna a határon. Zárt szennyvíz tároló elfogadva. 14ezer ft /nm áron kínáljuk.   Besorolás: GKSZ -2 Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület Gksz-2 beépítési mód szabadon álló kialakítható építési telek legkisebb területe (m2 ) 4000 beépítettség megengedett legnagyobb mértéke (%) 45 terepszint alatti legnagyobb beépítettség (%) 45 megengedett legnagyobb épületmagasság (m) 10,0 legkisebb zöldfelületi arány (%) 20 közműellátás mértéke teljes.   Bármi kérdés esetén hívjon bizalommal.  
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
269 millió Ft
Alapterület: 566 m2
Biatorbágy központjában 3285 nm-s telken lévő több épületből álló ipari ingatlan eladó! Az 1920-ban épült, bruttó 566 nm-s, utcafronti főépület egy kúria volt, amit az utóbbi évtizedekben ipari üzemként használtak. Az épület helyi egyedi védelem alatt áll! A 80-s években a területen még két csarnokot építettek (kb. 375 nm és 400 nm), amelyek akár ma is használható állapotban vannak. A telek mérete kb. 27 X 120 méter. Művelési ág: kivett üzem. Az összes közmű a telken. Utcafront felőli résznek Vt-1-s, településközponti terület, belső résznek Lk-2 kertvárosias lakóterület az övezeti besorolása. Az övezeti paraméterek a képek között megtalálhatók! Ha bármi további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon.
Eladó Iparterület, Tárnok,
149 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Tárnokon DK-i részén fejlesztésre alkalmas ipari terület eladó M6-os autópálya közelében.   Jellemzők: - belterület, 2 utcával határos - jól megközelíthető autóval, busszal, és vonattal is - övezet VT-9 - beépíthetőség: 50%, ém: 7.5 m   1. raktárépület: - 432 nm - 1980-as építés - beton pont és sávalap, bitumenes - acél vázszerkezet, tégla falazat - nyeregtető hullámpala héjalás   2.csarnok: - szereletlen állapot - vasbeton pontalap, összekötő vasbeton ráccsal - 20cm vtg. vasalt aljzatbeton - acél vázszerkezet - lindab homlokzati, és tető panel - Reham ajtók és zártszelvény keretes ipari kapuk - 973.89 nm - ára: 160.000.000(anyag+díj)                
Eladó Iparterület, Vác,
1600 millió Ft
Telekméret: 100 000 m2
M2-es 4 sávos autóút váci lehajtójától 2 km-re, főúton könnyen megközelíthető 100 000 nm ÖSSZKÖZMŰVES, ipari árammal ellátott IPARTERÜLET eladó. Aszfalt úton megközelíthető, ipari árammal rendekező iparterület. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995 czirjakmihaly@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd)  eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Iparterület, Budapest, XVIII. kerület,
1461.78 millió Ft
Telekméret: 32 484 m2
Eladó ipari telek Pestszentlőrinc XVIII kerület ipari kereskedelmi terület 32 484 m2
Eladó a XVIII kerületben egy 32 484 m2-es ipari telek GKSZ-es övezetben Pestszentimrén. Aszfalt burkolatú úton elérhető. Közművek a területhatáron. Önálló kereskedelmi telephely fejlesztésére alkalmas. Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületek találhatók. Beépíthetőség felszín felett 45%. Négyzetméter irányár/ár: 45 000 Ft+ÁFA. Teljes irányár/ár: 1 461 780 ezer Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Iparterület, Budapest, XVIII. kerület,
675 millió Ft
Telekméret: 15 000 m2
Állapot:
Ipari telek eladó Pestszentimrén XVIII kerület Budapest 15 000 m2
Eladó Budapesten a XVIII. kerületben Pestszentimrén egy 15 000 m2-es - nagyobb területből leválasztandó - ipari telek GKSZ-es övezetben. Aszfalt burkolatú úton elérhető. Közművek a területhatáron. Önálló kereskedelmi telephely fejlesztésére alkalmas. Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületek találhatók. Beépíthetőség felszín felett 45%. Négyzetméter irányár/ár: 45 000 Ft+ÁFA. Teljes irányár/ár: 675 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
270 millió Ft
Telekméret: 7 919 m2
Eladó ipari telek Kőbánya Budapest fejlesztési terület IX kerület 10 ker 7919 m2
Eladó Kőbánya és Kispest határának közelébe egy 7 919 m2-es önálló telek munkahelyi övezetben. Közművek a telekhatáron. Az övezetben raktár és üzem építhető elsősorban. Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületek találhatók. Beépíthetőség felszín felett 45 %. Négyzetméter irányár: 34 095 Ft + ÁFA, teljes irányár: 270 Millió Ft +ÁFA. Kizárólag ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve, amelyek különféle célra épültek egyedi méretekkel és arányokkal rendelkeznek. Keressen a 06-20-323-8556 számon, hogy az Önöknek szükséges adottságú ingatlant és megoldást megtalálhassam.
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Budapest, III. kerület,
299 millió Ft
Alapterület: 1 433 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
1433 nm-es ipari ingatlan, kiváló helyen eladó
III. kerületben a Bécsi úthoz közel, 3823 nm-es telken, 1433 nm-es, jó állapotú ipari ingatlan eladó. Az épület földszintes, a belmagasság 3,3 m, a fele jelenleg raktár, a másik fele pedig hűtőház. Az ingatlan 100%-ban bérbe van adva, a bérlők hosszútávon maradnának. A telekre kamionnal be lehet hajtani, az épület gépjárművel körbejárható.   Kiválóan alkalmas raktározásra, telephelynek, irodaháznak.   Ára: 299.000.000 Ft   dr Vincellér Valéria: 0630-815-1999 dr.vinceller@citycartel.hu
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Nagykőrös,
180 millió Ft
Alapterület: 898 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 8 szoba
Eladó telephely, jó állapotú épületekkel!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából,  Kecskeméttől pár percre, Nagykőrös ipari részén, a 441-es főút közelében, aszfaltos útról jól megközelíthető, 18 314 nm telken, két jó állapotú üzemi épületből álló, összesen 898 nm alapterületű telephely.   Az ingatlan 2 külön telekből áll:   I. telek: 9044 nm körbekerített terület 1-es épület: 335 nm:  üzemi helyiségek, raktár, irodák, szociális blokkok + 150 nm pince 2-es épület:: 366 nm: üzemi helyiségek, raktár, szociális blokkok  + 47 nm pince 12 db földbe süllyesztett medence - II. telek: 9270 nm: beépíthető, üres terület   Közművek: víz, villany, gáz, telefon   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK!   ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek!   Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!  
Eladó Iparterület, Vecsés,
395 millió Ft
Telekméret: 13 183 m2
Össztömeg-korlátozás nélküli ipari telek!
A Budapest melletti Vecsésen, M4, Liszt Ferenc repülőtértől öt percre, GKSZ-2 besorolású, aszfaltozott úton megközelíthető 13183 nm-es iparterület eladó.   A szomszédos telkek szinte mind beépítésre kerültek. A villany a telken belül, a többi közmű az utcában megtalálható. Mivel össztömeg-korlátozás nélküli, ezért a kamionos forgalom számára is elérhető. A telek végébe épül egy 20 méter széles ipari út, ami  az M0-ásig lesz kiépítve.   Besorolása alapján: GKSZ-SZ-2- Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület. Legnagyobb beépítettsége: terepszint felett: 35%. De az önkormányzatnál további beépítettség vásárolható. Legnagyobb szintterület mutató: nm/telek/nm: 1,0 Az épület magassága legalább: 3,0 méter, legfeljebb: 9,0 méter   Elhelyezhető épületek: Mindenfajta, a környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épület. Ezen belül: igazgatási és egyéb irodaépület, parkolóház, autómosó, üzemanyagtöltő állomás, sport célú épület (ha az építési övezetek másképp nem rendelkeznek) Kivételesen elhelyezhető: szállásépület, szociális épület, közösségi, szórakoztató épület.   Az M0, M5 jó megközelíthetősége, a folyamatos környékbeli vállalkozások, telephelyek is azt mutatják, hogy Vecsésnek ezen a területén érdemes beruházni!   Irányár:395 000 000 Ft   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508
Eladó Iparterület, Budapest, XVII. kerület,
290 millió Ft
Alapterület: 2 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
2400 nm-es csarnok, családi házzal és kerti tóval eladó
XVII. kerületben a Pesti úthoz közel 10.386 nm-es telken kb 2400 nm-es ipari ingatlan és családi ház/irodaház kerti tóval eladó. A telken 4 db, 4 méter belmagasságú, kb 600 nm-es csarnok (ebből az egyik klimatizált lakatos üzem), egy 1999-ben épült, 100 nm-es, 3 szobás családi ház, valamint 800 nm-es tó található. Behajtási engedély nélkül megközelíthető, az M0-s körgyűrű 5 perc alatt elérhető.     Ára: nettó 290.000.000 Ft   dr Vincellér Valéria: 0630-815-1999
Eladó Iparterület, Mogyoród,
399 millió Ft
Alapterület: 1 700 m2
Megvételre kínálok Mogyoród külterületi, ipari részén, pontosan az Aquapark és a Hungaroring között félúton egy 3019 nm-es telken, nettó 1577 nm, bruttó 1700 nm-es szálloda létesítésére is alkalmas 4 szintes ipari komplexumot. Figyelem! Az ingatlan saját trafóházzal rendelkezik, melyben 3x15.000A található! A -1 szinten található a két állásos garázs + tároló. A földszinten található: - raktárak - nyomdaüzem + kötészet - iroda + tárgyaló - medence - fedett kocsibeállók - külső iroda - portás ház - fedett terasz - vendégház - brikett üzem - tároló csarnok - rakodó csarnok - kültéri, fedett disco Az albérleti toronyban található: 1. szint: - 4 db hálószoba + fürdő - nappali - közlekedő - konyha 2. szint: - 4 db hálószoba + fürdő - nappali - kamra A lakó toronyban található: 1. szint: - 2 db hálószoba - szolárium (félszoba) - konditerem (előtér) - konyha - fürdő - 1 db félszoba 2. szint: - nappali - fürdő - konyha - kamra - előszoba - hálószoba - dolgozószoba - fürdő (zuhanyzó+WC) - gardrób Az ingatlan 100%-ban kamerázott, a plusz biztonságról pedig egy ujjlenyomatolvasós, számkódos + kártyás beléptető rendszer gondoskodik. A fűtés jelenleg Split klímával és kandallóval történik, a nyári meleget pedig a klíma enyhíti. A két toronyház közti nyomda födém vastag vasbeton szerkezet, emiatt további szintek felhúzására alkalmas. Az Aquapark és a Hungaroring közelsége rengeteg potenciált hordoz magában. Mivel külterület így szórakozó helynek is kiválóan alkalmas, köszönhetően a hangszigetelt épületnek és a már teljesen kiépített kültéri, mégis fedett tánctérnek és dj szintnek. Az ingatlan GK2-es besorolású, minden szükséges engedéllyel rendelkezik, valamint PER és TEHERMENTESEN kerül átadásra. INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
1
2
»