Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Zártkert, Pilis,
4.49 millió Ft
Telekméret: 2 000 m2
Pilis zártkerti részén telek eladó
A Telek és Fia Iroda értékesítésre kínálja Pilisen ezt a 2000 nm-es zártkerti, földművelési ágból kivett, két helyrajzi számon található osztatlan közös tulajdonú  területet. A vezetékes áram a telek előtt húzódik. Aki elzártabb, csendes helyet keres akár lakhatásra, vagy egyéb célra itt a kiváló alkalom. Kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
ÁRCSÖKKENÉS

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
10.7 millió Ft
Telekméret: 1 000 m2
Gödöllő Szadával határos zártkerti részén 1000m2-es, páratlan örökpanorámával rendelkező telek eladó!  Védett, nyeles telek, de a telek alján közvetlen utcára nyíló bejáratot is ki lehet alakítani.  Csendes, természetközeli, de elhelyezkedése miatt a város könnyen megközelíthető, a Blaháné út két utcával alatta van.  Utcafronti szélessége 25m, jelenleg 3%-a beépíthető, kétszintes 60+30, összesen 90 nm-es épület építhető rá.  Közvetlen közelében a szomszédos telkeken álladóan lakott épületek is vannak.  Gáz a telken belül, villany a telekhatáron van, a vízellátást pillanatnyilag fúrt kúttal lehet megoldani.  Gödöllő fejlődését tekintve befektetésnek is kiváló lehetőség! Irányár: 10,7MFt Hivatkozási szám:2517722. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás +36 20 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
21.5 millió Ft
Telekméret: 3 780 m2
Gödöllőn gyönyörű természetközeli környezetben, blahai részen,  3780m2-es, széles utcafrontú( 23m) ,  művelésből kivont zártkerti telek eladó! A telekre jelenleg 3 szinten összesen 150m2-es ház építhető gazdasági épület besorolással: 60m2 szuterén, 30m2 földszint,+ terasz ,  60m2 tetőtér. Közművek közül a villany és a gáz az utcában található a telek előtt. A vízóra egy utcával lejjebb lévő telken, a tulajdonos nevén van, szolgalmi joggal behozható. Irányár: 21,5Mft   Hivatkozási szám: 2517715. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Zártkert, Tápióbicske,
3.6 millió Ft
Telekméret: 2 230 m2
Tápióbicskén 2230 nm-es zártkerti telek eladó!
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona? Ezzel a telekkel most teljesülhet a vágya! Tápióbicskén kínálok eladásra zártkerti telket, mely összesen 2230 nm 3% beépíthetőséggel. Remek lehetőség lehet nyaralónak, de akár állandó lakhatásra is kiváló. Akár 2 szinten 133 nm- es ház is építhető rá. A telek méretéből és fekvéséből adódóan kitűnő választás családoknak, befektetőknek, hiszen még akár több generáció is együtt tud itt élni. Mindemellett lehetőséget biztosít arra, hogy a tulajdonos megtermelje a saját szükségletét zöldségekből és gyümölcsökből, amivel a költségét csökkentheti. Jelenleg akácfák találhatók az ingatlanban, melyek kivághatóak téli tüzelőnek, vagy csak egy szabadtéri sütéshez-főzéshez nagyszerűen hasznosíthatóak. Villany az utcában be van vezetve, csatorna ugyan nincs kiépítve, de fúrt kútból biztosítható a víz a későbbiekben. Tápióbicske egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. A telek átmenő forgalomtól mentes utcában található, így kényelmesen élvezheti a csendet és nyugalmat, sőt a gyermekek is biztonságban kiengedhetőek az utcára. Általános iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség gyalog 30 percre, autóval 5 percre van. A közeli Nagykáta és Monor városokban pedig több középiskola közül választhatnak a továbbtanulók. A szomszédos nagykátai gyógyfürdő és strand közkedvelt nyáron a kikapcsolódásra. Tápióbicske tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így a szomszédos Nagykáta állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal, illetve Monor állomásról Budapest-Cegléd-Szolnok vonal. Autóval, illetve Volán busszal 1 óra alatt elérhető Budapest és az M0.   Egy üres vászon a saját otthonához - Itt a lehetőség arra, hogy az álmai épületét megvalósítsa! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bármikor!
Eladó Zártkert, Tóalmás,
3 millió Ft
Telekméret: 1 502 m2
Budapesttől 55 km-re Tóalmáson eladó 1502 nm-es zártkerti telek!
Tóalmáson kínálok eladásra zártkerti telket, mely összesen 1502 nm 3% beépíthetőséggel. Tehát akár, 2 szinten 90 nm- es ház is építhető rá. A telken jelenleg akácfák és bokrok találhatók, melyek kivághatóak téli tüzelőnek, vagy csak egy szabadtéri sütéshez-főzéshez nagyszerűen hasznosíthatóak. Remek lehetőség lehet nyaralónak, de akár állandó lakhatásra is kiváló. Villany az utcában be van vezetve, csatorna ugyan a nincs kiépítve, de fúrt kútból biztosítható a víz a későbbiekben. Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt nagyon kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik, mely felújítás alatt van, így egész évben üzemelni fog. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a horgászat kedvelők is élvezhetik a nyugalmat a település határában található horgásztónál. A közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal. Autóval, illetve Volán busszal 1 óra alatt elérhető Budapest és az M0. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bármikor!
Építési telek

Eladó Zártkert, Nagykőrös,
3.3 millió Ft
Telekméret: 1 400 m2
ELADÓ TELKEK NAGYKŐRÖS KÜLTERÜLETÉN!!
Az eladó terület Nagykőrös külterületén, annak csendes utcájában helyezkedik el. Megközelíthetősége: 290 méter földúton keresztül elérhető. A közelben a buszmegálló 700 méter, Nagykőrös belvárosa 7 perc autóval. A telkek méretei: 1400 m2, 1267 m2 és 1183 m2. Külön-külön nem beépíthetőek, azonban a három telek együttes megvásárlásával 3 %-os beépíthetőség teszi lehetővé, hogy akár lakóingatlan is épüljön a területre. Közművek: 1. Telek: villany, fúrt kút 2. Telek: villany 3. Telek: - Extrák: - 3-ból 2 telek nem kifüggesztés köteles, így azonnal birtokba vehetőek Az irányár egy telekre vonatkozik. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Zártkert, Albertirsa,
8.2 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Albertirsán zártkerti telek 8.200.000 Huf eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa zártkerti területén szőlő és szántó besorolású 2546 nm-es teleket a rajta álló 32 nm-es vegyes falazatú építménnyel. Az építmény 2000-ben nyerte el jelenlegi arculatát.  Belső térben: közlekedő és szoba Az épület részben alápincézett. A telekre a 220 V áram be van vezetve. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Albertirsa kellemes kisváros, a főváros vonattal 40, autóval 25 perc alatt elérhető az M4 szakaszán. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
8.9 millió Ft
Telekméret: 3 670 m2
Gödöllőn, Blahán található városszéli, zártkerti ingatlan eladó!  Területe 3670 m2, közel 10 méteres utcafronttal rendelkezik.  A telek asztaltos utcában helyezkedik el, közművek a telek előtt megtalálhatóak. Panorámás, enyhén emelkedő terület. Ár:8.9Mft! Hivatkozási szám: 2517500. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Pintér Roland +36 20 539-1988 pinterroland@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Zártkert, Dunakeszi,
7.5 millió Ft
Telekméret: 2 276 m2
Dunakeszin, az Alsótabán közelében, Dunához közeli zártkertek eladók. Művelésre, tárolásra, veteményes kert kialakítására kiváló. Közelben megtalálhatók boltok, buszmegálló, valamint a 2-es Fő út is. Megtekinthető időpont-egyeztetést követően: Lovack Tamás +36 20 559 3395
Áron alul

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Pilis,
8 millió Ft
Telekméret: 3 490 m2
Eladó Pilis településen, Budapesttől kb. 46 km-re, 4 db önálló HRSZ-szel rendelkező (egymás mellett elhelyezkedő) összesen 3490 m2-es telek.   A tulajdoni lapon szőlő, zártkert szerepelnek. 2 telken építményt is láthatunk, amelyek jelenlegi állapotukat tekintve elbontandók. Pilis a Gödöllői dombság, a Monor-Irsai-dombság és a Duna-Tisza közi homokhátság találkozásánál fekszik.  A telkek Pilis város, Homoki dűlő II-es részén találhatók, nagyrészt földes úton megközelíthetők. A telkek Kbta-1 besorolású, övezethez tartozik. Beépítési mód: Szabadon álló. A kialakítható legkisebb telek területe: 3000m2 Kialakítható telek legkisebb szélessége: 45 m A beépítésnél alkalmazható legnagyobb beépítettségi terepszint felett: 5% Terepszint alatt: 5% Beépítésnél alkalmazható legnagyobb épületmagasság: 5m Beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány: 30% Az övezetben elhelyezhető épület, növénytermesztési, állattartási rendeltetésen kívül: tanyagazdasági kiszolgáló, kereskedelmi, vendéglátó, turisztikai, lakó rendeltetésű. Az építési övezetben (telken) az alábbi melléképületek is elhelyezhetők: közmű becsatlakozási műtárgy, közmű pótló műtárgy, hulladéktartály-tároló Kerti építmény, állatkifutó, trágyatároló, komposztáló, siló, ömlesztett anyag-, folyadék- és gáztároló. Közművek tekintetében: víz, villany, gáz a telken belül, valamint fúrt kút és szennyvíztározó is van.   Teher-per- és igénymentes.   Irányár: 8 millió Ft Érdeklődni: Gellén Angyalka    
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, XI. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 580 m2
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben Kelenvölgyben. Jelenleg egy 35nm-es faház található a telken. Víz, villany bevezetve.