Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, III. kerület,
22.5 millió Ft
Alapterület: 8 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Felújítandó
Szobák: + 1 szoba
Eladó 3. kerületben Békásmegyer-Budakalász határán folyamatosan fejlődő részen kivett zártkerti panorámás 1486 m2-es telek!
Szeretne a város zajától távol, a természetben lakni, esetleg kertészkedni?  Akkor figyelmébe ajánlom a 3. kerületben Békásmegyer-Budakalász határvonalánál ezt a csodás panorámás környezetben található, enyhén lejtős, 1486 m2-es zártkerti telket!   3%-ban beépíthető (24x65m) és mivel van rajta egy közel 8 m2-es faház, ami felújításra szorul, ezért azoknak ajánlom, akik szeretnének a nyugodt környezetben, teljesen zöld övezetben hétvégenként kijárni pihenni, vagy kertészkedni.     A kétszintes faház jelenleg lakható állapotban van, régi bútorzattal berendezett, viszont érdemes rá költeni!   A telek háromszög alakú és körben drótkerítés veszi körül, zárható kapuval. A telekhez végig aszfaltút vezet, ezért könnyen megközelíthető autóval. Békásmegyer központja gyalog 15 perc sétára van. Augusztus 20-án tökéletes látvány tárul elénk a tűzijátékra a közeli meredek, réti lejtős résznél.    Saját fúrt kútja van és 1x22 amper, saját villanyórával rendelkezik. Gáz nincs és szennyvízelvezetés sincs, viszont saját szennyvíz tartály telepíthető a földben, vagy bármi, ami a jogszabályoknak megfelel.    A kis ház mellett egy szintén fából készült szerszámos tároló van. Körben a telek körül szinte végig szőlőtőkék vannak szépen felfutva a szőlő és a bor szerelmeseinek, amelyet a ház alján lévő helységben tárolhat saját hordóiban.  Diófa, cseresznyefa található a telken, amelyről vígan lehet csipegetni a beérési időszakban.    A szomszédban oldalt víkendházak vannak, viszont laknak az utcában is.  A faház előtt kerítéselem normálkő van, ami nincsen benne az árban, de megbeszélés tárgyát képezi, ha az új tulajdonos szeretné megvásárolni.    Nekem azért tetszik ez az ingatlan, mert csendes és lakható környéken található, valamint közel van Békásmegyer központja, ahol minden könnyedén elérhető. Többek között a HÉV is.    Ha Önnek is tetszik, mint nekem, akkor csapjon le rá, nehogy más is beleszeressen és elvigye az orra elől! Hívjon most! 
Eladó Zártkert, Albertirsa,
8.2 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Albertirsán zártkerti telek 8.200.000 Huf eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa zártkerti területén szőlő és szántó besorolású 2546 nm-es teleket a rajta álló 32 nm-es vegyes falazatú építménnyel. Az építmény 2000-ben nyerte el jelenlegi arculatát.  Belső térben: közlekedő és szoba Az épület részben alápincézett. A telekre a 220 V áram be van vezetve. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Albertirsa kellemes kisváros, a főváros vonattal 40, autóval 25 perc alatt elérhető az M4 szakaszán. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
Eladó Zártkert, Pomáz,
16.9 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Állapot:
  Eladó Pomáz külterületén 624nm zártkerti ingatlan. A 16 méter széles és 39 méter hosszú portáról gyönyörű panoráma nyílik a kőhegyi Petőfi kilátóra. A telken 2 db 20nm-es lakókocsi, 1 db 32nm-es lemezgarázs, kinti tusoló és egy új kerti Wc található. A vízellátást egy új 27 méter mély fúrt kút biztosítja. Az ingatlan egy nagyobb, művelés alól kivont közös tulajdon elkülönített része. A tulajdonosnak lakáscsere is szóba jöhet, Szentendrén a rózsakerti régi házakban. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ajánlat, keressen elérhetőségeimen!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
8.9 millió Ft
Telekméret: 3 670 m2
Gödöllőn, Blahán található városszéli, zártkerti ingatlan eladó!  Területe 3670 m2, közel 10 méteres utcafronttal rendelkezik.  A telek asztaltos utcában helyezkedik el, közművek a telek előtt megtalálhatóak. Panorámás, enyhén emelkedő terület. Ár:8.9Mft! Hivatkozási szám: 2517500 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Zártkert, Dunakeszi,
7.5 millió Ft
Telekméret: 2 276 m2
Dunakeszin, az Alsótabán közelében, Dunához közeli zártkertek eladók. Művelésre, tárolásra, veteményes kert kialakítására kiváló. Közelben megtalálhatók boltok, buszmegálló, valamint a 2-es Fő út is. Megtekinthető időpont-egyeztetést követően: Lovack Tamás +36 20 559 3395
Eladó Zártkert, Albertirsa,
4.6 millió Ft
Alapterület: 1 930 m2
Albertirsai zártkerti ingatlan eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja A 40-es főút mellett ezt az 1930 nm.-es zártkerti művelési ágból kivett területet. A zártkert 5 %-a beépíthető. A telek mellett elektromos áram. Vezetékes gáz 500m.-re. Ivóvíz nyeréséhez fúrt kút létesítésére van lehetőség.  Aki szeretne kisebb területen gazdálkodni vagy kisebb ingatlant építeni, itt  a kiváló lehetőség. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  
Áron alul

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Pilis,
8 millió Ft
Telekméret: 3 490 m2
Eladó Pilis településen, Budapesttől kb. 46 km-re, 4 db önálló HRSZ-szel rendelkező (egymás mellett elhelyezkedő) összesen 3490 m2-es telek.   A tulajdoni lapon szőlő, zártkert szerepelnek. 2 telken építményt is láthatunk, amelyek jelenlegi állapotukat tekintve elbontandók. Pilis a Gödöllői dombság, a Monor-Irsai-dombság és a Duna-Tisza közi homokhátság találkozásánál fekszik.  A telkek Pilis város, Homoki dűlő II-es részén találhatók, nagyrészt földes úton megközelíthetők. A telkek Kbta-1 besorolású, övezethez tartozik. Beépítési mód: Szabadon álló. A kialakítható legkisebb telek területe: 3000m2 Kialakítható telek legkisebb szélessége: 45 m A beépítésnél alkalmazható legnagyobb beépítettségi terepszint felett: 5% Terepszint alatt: 5% Beépítésnél alkalmazható legnagyobb épületmagasság: 5m Beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány: 30% Az övezetben elhelyezhető épület, növénytermesztési, állattartási rendeltetésen kívül: tanyagazdasági kiszolgáló, kereskedelmi, vendéglátó, turisztikai, lakó rendeltetésű. Az építési övezetben (telken) az alábbi melléképületek is elhelyezhetők: közmű becsatlakozási műtárgy, közmű pótló műtárgy, hulladéktartály-tároló Kerti építmény, állatkifutó, trágyatároló, komposztáló, siló, ömlesztett anyag-, folyadék- és gáztároló. Közművek tekintetében: víz, villany, gáz a telken belül, valamint fúrt kút és szennyvíztározó is van.   Teher-per- és igénymentes.   Irányár: 8 millió Ft Érdeklődni: Gellén Angyalka    
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, XI. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 580 m2
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben Kelenvölgyben. Jelenleg egy 35nm-es faház található a telken. Víz, villany bevezetve.