Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Zártkert, Dunakeszi,
7.5 millió Ft
Telekméret: 2 276 m2
Dunakeszin, az Alsótabán közelében, Dunához közeli zártkertek eladók. Művelésre, tárolásra, veteményes kert kialakítására kiváló. Közelben megtalálhatók boltok, buszmegálló, valamint a 2-es Fő út is. Megtekinthető időpont-egyeztetést követően: Lovack Tamás +36 20 559 3395
Áron alul

Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, XXII. kerület,
18.9 millió Ft
Alapterület: 29 m2
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Nagytétény-Ráchegyen zártkerti telek eladó
Kiváló lehetőség reális áron! Nagytétény-Ráchegyen zártkerti telek eladó Elhelyezkedés: Budapest és Diósd határán húzódó utcában, aszfaltozott közútról murvás szolgalmi úton megközelíthető gépkocsival is. A telek: önálló helyrajziszámmal rendelkező ingatlan. A Ráchegy legmagasabb pontja közelében található, 3 oldalról kerítéssel körbekerített, rendezett, sík felszínű telek gyümölcsfákkal, szőlővel és veteményessel. Közművek: vezetékes víz a telken van, elektromos áram az ingatlan előtt van az utcán. További közművek a közeli utcákban elérhetők. Az épület: szabadon álló elhelyezkedésű, alápincézett, földszint és tetőtér tagoltságú szaletli. Az épület kb. 1980-as években épült, korának megfelelő állapotú. A telken kialakított fedetlen kerti gépkocsibeálló van. Hétvégi teleknek, kertészkedésre, üdülőnek kitűnő választás. A környező telkeken már vannak olyan házak melyekben életvitelszerűen laknak. Azonnal birtokba vehető. További információkért és megtekintési időpont egyeztetése miatt hívjon bizalommal!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Bag,
2.5 millió Ft
Telekméret: 2 255 m2
Bagon földművelési terület eladó!
Bagon a Dutka dűlőn, szőlő besorolású zártkerti telek eladó.   Földtörvény hatálya alól NEM KIVETT, földművelési terület.   A közmű az utcában van, úgyhogy aki jutányos áron építési telekhez szeretne jutni, átminősítéssel ezt megteheti. Az utcában épültek már családi házak, lakói az erdővel borított környezet és az eléjük táruló panoráma miatt kedvelik ezt a részt.   Ha szimpatikus az ár, ne szalassza el a lehetőséget, hívjon bizalommal!   Bag község az M3 autópálya felhajtó szakaszánál helyezkedik el, gépjárművel megközelítve 20 percre fővárosunktól. Intézményeit tekintve jó ellátottsággal rendelkezik, közelben óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, üzletek, buszmegálló, vonatállomás...stb  
Azonnal költözhető

Eladó Zártkert, Budapest, XVII. kerület,
19.9 millió Ft
Telekméret: 1 717 m2
Eladó óriási telek a XVII. kerületben kiváló áron!
Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretnék kihasználni ennek a teleknek az adottságait és olyan befektetést keresnek, amely akár többféle módon is képes hozamot biztosítani. A XVII. kerület külső részén, csodás panorámával, 1717 nm-en terül el ez a porta, amely szabályos téglalap alakú, így akár felosztható, de további kiváló lehetőségeket is kínál, legyen szó tárolásról, hétvégi vagy életvitelszerű tartózkodásról, hiszen korábbi tulajdonosai az utóbbi módon használták. Nemrégiben napelemek, konténerház, valamint egy faház is el volt helyezve rajta, amit kiegészített egy kerti wc ciszternával, de a tereprendezésről már nem Önnek kell gondoskodnia, ugyanis a közelmúltban már megtörtént. Még medencét is elhelyeztek rajta, amit a fúrt kútból táplálhat nyugodt szerrel! Tartson rendezvényeket, élvezze hobbiját, vagy „gazdálkodjon okosan”, itt mindenre talál alternatívát. A közelben hamburgerező, pékség, LIDL és Aldi is van, de kutyaiskola, természetvédelmi terület és lovarda is rendelkezésre állnak. Ha Önnek is annyire tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem és szeretne álmait megvalósítani itt, akkor ne késlekedjen és legyen Öné mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációját követően 12 bank ajánlata közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Áron alul

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Pilis,
8.5 millió Ft
Telekméret: 3 490 m2
Pilisben eladóvá vált egy 3490 m2-es zártkert, mely több részből áll, és 2 tulajdonosa van. Beépíthetősége a jelenlegi HÉSZ (helyi építési szabályzat) szerint: 3%, amely a tervezett módosítások szerint, várhatóan az év második felében 5%-ra módosul.  A telekre mezőgazdasági vagy lakó épület építhető, mely elkezdett állapotban van már. A tulajdoni lapon szőlő-és gazdasági épület megjelölésű zártkerti ingatlanként szerepel. Közművek: villany, víz, gáz a teleken belül, illetve fúrt kút, szennyvíz taroló. A telekhez nagyrészt földes út vezet. Páratlan szépsége vonzza a környékre látogatókat! Teher-per-és igény mentes.  
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, XI. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 580 m2
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben Kelenvölgyben. Jelenleg egy 35nm-es faház található a telken. Víz, villany bevezetve.