Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Sürgős

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
19.9 millió Ft
Telekméret: 1 500 m2
Gödöllő Blahai részén található, 1500m2-es zártkerti telek Sürgősen eladó! A 19 méter széles telek utcafronti része enyhén emelkedik majd kiegyenesedik. Szomszéd telkek lakottak, víz, villany, gáz közmű az utcában megtalálható. A telken egy kis bontandó faház található, nagyrészt körbekerített terület. Irányár:19,9 MFt.   Hivatkozási szám: 2517533 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
Eladó Zártkert, Pomáz,
16.9 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Állapot:
  Eladó Pomáz külterületén 624nm zártkerti ingatlan. A 16 méter széles és 39 méter hosszú portáról gyönyörű panoráma nyílik a kőhegyi Petőfi kilátóra. A telken 2 db 20nm-es lakókocsi, 1 db 32nm-es lemezgarázs, kinti tusoló és egy új kerti Wc található. A vízellátást egy új 27 méter mély fúrt kút biztosítja. Az ingatlan egy nagyobb, művelés alól kivont közös tulajdon elkülönített része. A tulajdonosnak lakáscsere is szóba jöhet, Szentendrén a rózsakerti régi házakban. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ajánlat, keressen elérhetőségeimen!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
3 millió Ft
Telekméret: 1 187 m2
Gödöllőn, Szada határában található 1187 m2-es zártkerti ingatlan eladó!  A 8 méter széles utcafronttal rendelkező területnek két utcafrontja van, közművek közül a villany megtalálható az utcában. Bekerítetlen terület, zártkerti besorolás. Befektetésnek ideális lehetőség, autópálya felhajtó, bevásárlási lehetőség a közelben.   Ár: 3 MFt Hivatkozási szám: 2517501 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
8.9 millió Ft
Telekméret: 3 670 m2
Gödöllőn, Blahán található városszéli, zártkerti ingatlan eladó!  Területe 3670 m2, közel 10 méteres utcafronttal rendelkezik.  A telek asztaltos utcában helyezkedik el, közművek a telek előtt megtalálhatóak. Panorámás, enyhén emelkedő terület. Ár:8.9Mft! Hivatkozási szám: 2517500 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Zártkert, Dunakeszi,
7.5 millió Ft
Telekméret: 2 276 m2
Dunakeszin, az Alsótabán közelében, Dunához közeli zártkertek eladók. Művelésre, tárolásra, veteményes kert kialakítására kiváló. Közelben megtalálhatók boltok, buszmegálló, valamint a 2-es Fő út is. Megtekinthető időpont-egyeztetést követően: Lovack Tamás +36 20 559 3395
Eladó Zártkert, Albertirsa,
5 millió Ft
Alapterület: 1 930 m2
Albertirsai zártkerti ingatlan eladó
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja A 40-es főút mellett ezt az 1930 nm.-es zártkerti művelési ágból kivett területet. A zártkert 5 %-a beépíthető. A telek mellett elektromos áram. Vezetékes gáz 500m.-re. Ivóvíz nyeréséhez fúrt kút létesítésére van lehetőség.  Aki szeretne kisebb területen gazdálkodni vagy kisebb ingatlant építeni, itt  a kiváló lehetőség. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.  
Áron alul

Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, XXII. kerület,
18.9 millió Ft
Alapterület: 29 m2
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Nagytétény-Ráchegyen zártkerti telek eladó
Kiváló lehetőség reális áron! Nagytétény-Ráchegyen zártkerti telek eladó Elhelyezkedés: Budapest és Diósd határán húzódó utcában, aszfaltozott közútról murvás szolgalmi úton megközelíthető gépkocsival is. A telek: önálló helyrajziszámmal rendelkező ingatlan. A Ráchegy legmagasabb pontja közelében található, 3 oldalról kerítéssel körbekerített, rendezett, sík felszínű telek gyümölcsfákkal, szőlővel és veteményessel. Közművek: vezetékes víz a telken van, elektromos áram az ingatlan előtt van az utcán. További közművek a közeli utcákban elérhetők. Az épület: szabadon álló elhelyezkedésű, alápincézett, földszint és tetőtér tagoltságú szaletli. Az épület kb. 1980-as években épült, korának megfelelő állapotú. A telken kialakított fedetlen kerti gépkocsibeálló van. Hétvégi teleknek, kertészkedésre, üdülőnek kitűnő választás. A környező telkeken már vannak olyan házak melyekben életvitelszerűen laknak. Azonnal birtokba vehető. További információkért és megtekintési időpont egyeztetése miatt hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Eladó Zártkert, Budapest, XVII. kerület,
19.9 millió Ft
Telekméret: 1 717 m2
Eladó óriási telek a XVII. kerületben kiváló áron!
Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretnék kihasználni ennek a teleknek az adottságait és olyan befektetést keresnek, amely akár többféle módon is képes hozamot biztosítani. A XVII. kerület külső részén, csodás panorámával, 1717 nm-en terül el ez a porta, amely szabályos téglalap alakú, így akár felosztható, de további kiváló lehetőségeket is kínál, legyen szó tárolásról, hétvégi vagy életvitelszerű tartózkodásról, hiszen korábbi tulajdonosai az utóbbi módon használták. Nemrégiben napelemek, konténerház, valamint egy faház is el volt helyezve rajta, amit kiegészített egy kerti wc ciszternával, de a tereprendezésről már nem Önnek kell gondoskodnia, ugyanis a közelmúltban már megtörtént. Még medencét is elhelyeztek rajta, amit a fúrt kútból táplálhat nyugodt szerrel! Tartson rendezvényeket, élvezze hobbiját, vagy „gazdálkodjon okosan”, itt mindenre talál alternatívát. A közelben hamburgerező, pékség, LIDL és Aldi is van, de kutyaiskola, természetvédelmi terület és lovarda is rendelkezésre állnak. Ha Önnek is annyire tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem és szeretne álmait megvalósítani itt, akkor ne késlekedjen és legyen Öné mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációját követően 12 bank ajánlata közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Áron alul

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Pilis,
8 millió Ft
Telekméret: 3 490 m2
Eladó Pilis településen, Budapesttől kb. 46 km-re, 4 db önálló HRSZ-szel rendelkező (egymás mellett elhelyezkedő) összesen 3490 m2-es telek.   A tulajdoni lapon szőlő, zártkert szerepelnek. 2 telken építményt is láthatunk, amelyek jelenlegi állapotukat tekintve elbontandók. Pilis a Gödöllői dombság, a Monor-Irsai-dombság és a Duna-Tisza közi homokhátság találkozásánál fekszik.  A telkek Pilis város, Homoki dűlő II-es részén találhatók, nagyrészt földes úton megközelíthetők. A telkek Kbta-1 besorolású, övezethez tartozik. Beépítési mód: Szabadon álló. A kialakítható legkisebb telek területe: 3000m2 Kialakítható telek legkisebb szélessége: 45 m A beépítésnél alkalmazható legnagyobb beépítettségi terepszint felett: 5% Terepszint alatt: 5% Beépítésnél alkalmazható legnagyobb épületmagasság: 5m Beépítésnél alkalmazható legkisebb zöldfelületi arány: 30% Az övezetben elhelyezhető épület, növénytermesztési, állattartási rendeltetésen kívül: tanyagazdasági kiszolgáló, kereskedelmi, vendéglátó, turisztikai, lakó rendeltetésű. Az építési övezetben (telken) az alábbi melléképületek is elhelyezhetők: közmű becsatlakozási műtárgy, közmű pótló műtárgy, hulladéktartály-tároló Kerti építmény, állatkifutó, trágyatároló, komposztáló, siló, ömlesztett anyag-, folyadék- és gáztároló. Közművek tekintetében: víz, villany, gáz a telken belül, valamint fúrt kút és szennyvíztározó is van.   Teher-per- és igénymentes.   Irányár: 8 millió Ft Érdeklődni: Gellén Angyalka    
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Budapest, XI. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 580 m2
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben
Eladó zártkerti PANORÁMÁS telek a 11.kerületben Kelenvölgyben. Jelenleg egy 35nm-es faház található a telken. Víz, villany bevezetve.