Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Szántó, Szigetcsép,
5.5 millió Ft
Telekméret: 1 300 m2
Szigetcsépen üres telek !
Szigetcsépen 1300  m2-s külterületi telek eladó.     Ára:  5 500 000     Ft     Érd:  Garai Tünde      06-70-654-0655          Hétvégén is !
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Budapest, XVII. kerület,
21.9 millió Ft
Alapterület: 1 717 m2
Állapot:
Téglalap alakú telek Rákoskerten eladó nyugodt környezetben!
Telket keres nyugodt környezetben? Építkezne vagy konténerházat helyezne el? Bemutatom a legjobb választást a 17.kerületben, pár perces autóútra a főúttól. A terület Rákoskerten, a Home Center mögött helyezkedik el az Összekötő utcánál. Ez egy 1717 nm-es szántó besorolású, téglalap alakú (20x88 méter) körbekerített terület. A villany az utcába be van vezetve földkábelen.  A telek egy része beépíthető. Van rajta egy betonozott úszómedence. Méretei: 7,3 x 3 méter, 1,2 méter mély és van egy betonozott előtere is. A telken van egy 32 méter mély fúrt kút. Van egy kisebb épület, amely wc, ciszternával. Az udvaron betonozott esővíz elvezető árok van kiépítve. A telek hátsó felében egy hangulatos kiülő padokkal, sportolási és tábortűz rakási lehetőséggel. Jókora adag tűzifa is rendelkezésre áll. A telek teljesen körbe van kerítve, így állattartásra is kiválóan alkalmas, a főbejárat egy 3 méter széles kapu. A telek jobb oldalán található egy kiskapu, ezzel gyalogosan könnyen át lehet jutni a szomszédba, és levágni az utat a buszmegálló felé. A korábbi tulajdonos földmunkagép kezelő volt és a kötött agyagos talajt ledózerolta, így a helyén egy remek minőségű felszíni talaj keletkezett. Az udvar talaja kemény, kocsival, teherautóval jól körbe járható, sok kocsi parkolására alkalmas. Korábban egy konténerháznak is adott helyet a telek, igény szerint egy lakókonténer is bármikor visszahelyezhető az eredeti helyére. Az idevezető földút hamarosan lebetonozásra kerül, az önkormányzat foglalkozik vele. Közvetlen közelben van a buszmegálló és a vonatállomás. A közelben van: Lidl, Aldi, pékség, Abc, McDonalds, cukrászda, kocsma, piac, gyógyszertár, hamburgeres, benzinkutak, óvoda, iskola, művelődési ház, fitneszterem, uszoda, repülőtér, állatklinika, kutyaiskola és a Home Center. Személyes kedvencem a területben, hogy ide bármi is építhető. Akár jurta is letehető, ha valaki szereti az ilyen életmódot. Építhető rá lelátó, magasles. Szabadidő központ kialakítására is kiválóan alkalmas. Rendezvények tartása is lehetséges (sátorban, pavilonban), mivel nincs a közelben szomszéd, és sok parkolási lehetőség van a telek előtti tisztáson. Mezőgazdasági hasznosításra is kiváló, mint méhészet, fóliasátor, üvegház, kert. Akár egy kutyaiskolának is kutyatenyésztésre is tökéketes a terület. Korábban a konténerházban életvitel szerűen laktak is albérlők.  Ha Önnek is annyira tetszik, mint nekem, vegye fel velem a kapcsolatot! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 
Eladó Szántó, Alsónémedi,
17.5 millió Ft
Telekméret: 16 083 m2
Állapot:
Szántóföld Alsónémedi
Kiváló Befektetés! Földterület a PENNY raktár mellett Eladásra kínálom Alsónémedi 5-ös számú főút felé eső részén ezt a 1,6 Ha jelenleg is művelés alatt álló szántóföldet. A földterület logisztikai-ipari ingatlanok szomszédságában található, várhatóan ezen területek átminősítése is meg fog történni, így hosszabb távon jelentős nyereség várható. Az 16083 m² három helyrajzi számon van nyilvántartva, egyenként 6614 m² 4733 m² és 4736 m² . A földtörvény értelmében 10000m² alatti földterület vásárlásához aranykalászos végzettség nem szükséges.
Eladó Szántó, Fót,
8.39 millió Ft
Telekméret: 2 410 m2
Fóton jó megközelítési lehetőséggel külterületi szántó besorolású telek eladó. A telek 2410 nm. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395
Eladó Szántó, Fót,
2.9 millió Ft
Telekméret: 1 547 m2
Fóton jó megközelítési lehetőséggel külterületi szántó besorolású telek eladó. A telek 1547 nm, víz, villany megoldható. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395
Eladó Szántó, Dunakeszi,
18.2 millió Ft
Telekméret: 3 033 m2
Dunakeszi északi részén, de közvetlenül a lakott terület közelében eladó 3033 nm-es mezőgazdasági terület. A környék csendes, autóval jól megközelíthető. Kiváló befektetési lehetőség, mert a terület fejlesztés előtt áll. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Szántó, Fót,
7.5 millió Ft
Telekméret: 3 000 m2
Fóton kiváló helyen, 3000 nm-es külterületi szántó eladó. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Szántó, Fót,
18 millió Ft
Telekméret: 3 000 m2
Fóton kiváló helyen, 3000 nm-es külterületi szántó eladó. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Eladó Szántó, Alsónémedi,
15.5 millió Ft
Telekméret: 2 297 m2
Alsónémedi külterületén található ez a 3,79 aranykoronás szántóföld.A föld mellett elkezdődtek az építkezések, így várható, hogy ezt a szántóföldet is rövid időn belül belterületbe veszik és építési telekké sorolják át. Hívjon, nézzük meg együtt!!!
Price cut

Eladó Szántó, Budakeszi,
16.5 millió Ft
Telekméret: 5 500 m2
Budakeszi határában, főleg szántó besorolású terület eladó!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:      Budaörsi úttól kb. 500 m-re, patak parttal szomszédos, 5500 nm-es külterületi telek eladó. Főleg szántó besorolású, sík fekvésű, panorámás. Irányár: 16,5 M Ft ÜDVÖZLETTEL: Kovács Rózsa INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2501 k.rozsa@citycartel.hu   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT