Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Pilis,
8.2 millió Ft
Alapterület: 4 324 m2
CSAK NÁLUNK! Pilis, KREKÁCS dűlő részén, eladó egy 4324 m² alapterületű, „Művelési ágból KIVETT” ZÁRTKERTI ingatlan. A tulajdoni lapon „Kivett szabadtéri tároló” megnevezésű. A telken FÚRT kút, villanyoszlopok, és kiépített gázcső, és gázóra szekrény található. A gázóra nincs a dobozban, és villanyóra sincs felszerelve. A telket, martaszfaltos úton lehet megközelíteni. A telek elején az utcafronti részen, akácfák vannak telepítve. A középső rész rét jellegű, a hátsó harmadban, termő almafák vannak. A teleken, a hátsó telek megközelítéséhez, úthasználati szorgalmi jog van bejegyezve. A szomszéd telken lévő ingatlanokban, életvitel szerűen laknak. Övezeti besorolása: Mk Az övezeti besorolás szerint: - a beépítésnél alkalmazható legnagyobb beépíthetőség 3 %, - a beépítésnél alkalmazható legnagyobb élületmagasság 3 m., - beépítési mód, szabadon álló, - a legkisebb beépíthető telek terület 3000 m², A telek szélessége, tájékoztató jellegű, nem valós adat. PER – IGÉNY és TEHER mentes! JÖJJÖN el, NÉZZE meg, SZERESSEN bele, TEGYEN ajánlatot! A GDN HitelCentrum, KÖTELEZETTSÉG MENTESEN és DÍJMENTESEN, versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat! NÁLUNK személyre szabott EGYEDI AJÁNLATOT kaphat! • babaváró, • CSOK+ • hitel, • megtakarítás, • és EGYÉB BANKI tranzakcióban segítségére lehetünk! • Igény esetén, ÜGYVÉDI segítséget nyújtunk, MEGFIZETHETŐ áron! Ha az ingatlannal kapcsolatban bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére! F.M.
Eladó Építési telek, Göd,
52.5 millió Ft
Telekméret: 567 m2
Szobák: 2 szoba
Göd kertvárosi lakóövezetében 567 nm-es, ősfákkal tarkított, sík, összközműves telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Aranyos Hajnalka +36308200204 Göd kertvárosi lakóövezetében 567 nm-es, ősfákkal tarkított, sík, összközműves telek eladó. A telek kelet-nyugati tájolású, 25%-os beépíthetőségű, a környék nyugodt, kertvárosi hangulatú. A Pilisre és a Szentendrei-szigetre panorámás Duna-part pár perc sétával elérhető. A Pesti út - Göd főutcája - néhány utcányira van a telektől, annak zaja már nem hallatszik be, de könnyen elérhető. A busz a Kék-Duna utcánál áll meg, 500 méterre a telektől. A telken két épület található. A 70-es években egy faház épült, a 90-es években bővítésként egy kisebb ház is épült téglából. Mindkettő lakható. Be van vezetve az áram és a víz. A telek végében fúrt kút található.
Eladó Építési telek, Piliscsaba,
25.5 millió Ft
Telekméret: 1 350 m2
Piliscsabán 25%-os beépíthetőségű, sík építési telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Belányi Zsolt +36209649941   Piliscsabán, a Klotildliget vasútállomás közelében teljesen sík, Lke-1/a (laza beépítésű, túlnyomó részben kialakult kertvárosias lakóterület) övezeti besorolású, beépítésre alkalmas belterületi telek eladó. A telken nem található építmény, a közútról saját magánúton érhető el, a magánutat az ár tartalmazza. Minden közmű az utcáról bevezethető, a közműcsatlakozásokhoz az elvi nyilatkozatok rendelkezésre állnak. A környék csendes, ugyanakkor jól megközelíthető, kulturált lakóközösség lakja. A telek Lke-1/a övezetbe tartozik, beépíthetősége 25%, legnagyobb épületmagasság 6 m, így akár befektetési célra is kiváló választás, mert több generációs ház is épülhet rá. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
188 millió Ft
Telekméret: 1 002 m2
03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055 http://www.korultekintoingatlan.hu/adatlap.php?id=03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó. Városrész: Csillaghegy Ingatlan jellege: Telek Nappalik száma: 5 Egyéb szobák száma: 1 Hasznos lakóterület: 175 m2 Telek területe: 1002 m2 Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna, Vízóra Fűtés: gázkazán Csillaghegy Duna felőli, sík részén, de nem árterületen 1002 nm-es, többszörösen összközműves, 3 lakásos társasház építésére is alkalmas telek eladó. A telken jelenleg egy két lakásos, egy szintes ház, egy üzlethelyiség és egy faház van, amelyek átépíthetőek, bővíthetőek, de esetleges lebontásuk esetén teljesen új, akár 3 lakásos társasház is építhető a telekre. Beépíthetőség: 25 %, utcafronti szélessége 24 m, hosszúsága 42 m. Övezeti besorolás: Lke-1/0-1 Bruttó szintterületi mutató: 0,4 % Max. építmény magasság 5 m. Budapesti kínálatunk honlapja: http://www.korultekintoingatlan.hu Észak-budai agglomerációs kínálatunk: http://www.korultekinto.hu
Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
125 millió Ft
Alapterület: 81 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Csillaghegy Duna felőli, sík részén 764 nm-es telek rajta kis házzal eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055   03HC9518 Megtekintés és bővebb információ: Kiss Krisztina  +36708825055   Csillaghegy Duna felőli sík részén 764 nm-es telek rajta kis házzal eladó.   Városrész:Csillaghegy Ingatlan jellege:Telek Telek területe:764 m2 Közmű:Víz, Villany, Gáz, Vízóra   Csillaghegy Duna felőli részén, nagyon csendes kis mellékutcában 764 nm-es sík telek a rajta lévő, 81 nm hasznos lakóterületű, nappali + 2 hálószobás, jó állapotú családi házzal eladó. A ház az 1950-es években épült, 1983-ban felújították, ekkor cserélték ki a villamos- és a vízhálózatot. Ipari áram van. A telken található még egy 47 nm-es melléképület is. A ház bővíthető, az alapterülete is, illetve emelet is húzható rá, vagy új ikerház is építhető a telekre. A telek belterületi lakóövezeti telek, 25%-os beépíthetőséggel. Utcafrontja 10 m.
Eladó Építési telek, Dunakeszi,
55 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Dunakeszi kertvárosi részén (Rákóczi út), nettó 60 nm-es, egy szintes, két szobás, felújításra szoruló családi ház eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Tomasek Péter +36304884165 Dunakeszi kertvárosi részén (Rákóczi út), nettó 60 nm-es, egy szintes, két szobás, felújításra szoruló családi ház eladó. Az ingatlan falazata 30-as tégla, cserépfedéssel. Két szoba, konyha, fürdő és télikert kialakítású. Fűtése hőtárolós elektromos kályhákkal biztosított (3 fázisú ipari áram, illetve éjszakai áram bevezetve), ugyanakkor gázcsonk a telken belül rendelkezésre áll. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A telek 637 nm, ahol a házon kívül található még: - 14 nm-es, tégla építésű garázs - 16 nm-es, tégla építésű melléképület - egy különálló, kis méretű pincehelyiség, - kerti betonmedence. A telek összközműves, ásott kúttal, amit fút kúttal mélyítettek. Terület besorolás: Lke/4 Iskola, óvoda, boltok, buszmegálló pár perc ,vasútállomás 10 perc távolságra. Autóval pár percen belül elérhető 2-es Fő út M2,M0-ás autó út. Az ingatlan per- igény- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Eladó Építési telek, Vác,
24.9 millió Ft
Alapterület: 1 723 m2
Vác Bácska dűlőn, panorámával a Naszály-hegyre 1723 nm-es, enyhén lejtős építési telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Szőllőssy Mária +36706771355   Vác Bácska dűlőn, panorámával a Naszály-hegyre 1723 nm-es, enyhén lejtős építési telek eladó. A telek -utcafronti szélessége 21, hosszúsága 81 m, - LK1 besorolási övezetbe tartozik, - beépíthetősége 20%. - A legmagasabb építmény magasság 5 m lehet, - a legkisebb zöldfelület 75%. Víz, gáz a telken belül, áram bekötési lehetőség a telek mellett, csatorna nincs. Fekvése: K-D-NY.
Eladó Építési telek, Vác,
80 millió Ft
Alapterület: 5 841 m2
KURIÓZUM! Eladó Vácon, Székhegy dűlőn lévő, a Dunára és a Dunakanyarra örökpanorámás telek! Az ingatlan jelenleg 4 db helyrajzi számból áll össze. Víz és villany az utcában található, más közmű nincs, földúton megközelíthető. Az ingatlan Mk-3 építési övezetbe tartozik, ahol: -a legnagyobb megengedett beépítettség 3%, -a legnagyobb megengedett beépítettség terepszint alatt 3%, -a megengedett legnagyobb építménymagasság 4,5 m, -kialakítható legkisebb telekterület 800 m2 -kialakítható legnagyobb telekterület 10000 m2 A jelenlegi Tulajdonos lebontotta a kis faházat, ami a területen volt és terveztetett magának egy házat. (tanya és gazdasági épület) Az alaprajz és a metszet megtalálható a képek között. Az ingatlanok tulajdon lapi besorolása: kivett zártkerti művelés alól kivett terület(zártkert), vagyis ki lettek vonva a művelés alól, kifizetésük esetén, azonnal birtokba vehetőek. Vácról Budapest könnyedén elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel! A Nyugati pályaudvarra a zónázó vonattal 26 perc alatt beérhetünk! További információért forduljon Hozzám bizalommal! Kérje e-mailben vagy SMS-ben a linket, ahol a legtöbb kép és a legbővebb információ található! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás -belsőépítész
Eladó Építési telek, Budapest, XI. kerület,
125 millió Ft
Alapterület: 865 m2
Csak a mi irodánk kínálatában! XI. kerületben, Kelenvölgy kedvelt részén, ASZFALTOS, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN LÉVŐ, 865m2-es, 30 MÉTER SZÉLES UTCAFRONTTAL RENDELKEZŐ, DNyi- fekvésű, építési telket kínálunk eladásra! A telken egy 52m2 és egy 28 m2-es bontandó családi ház található. Telek mérete: 865 m2 Övezeti besorolása: Lke-2-XI-02 Max. beépítettség felszín felett: 25% Beépítési mód: szabadon álló vagy ikres Beépítettség jellemzői: oldalhatáron álló, előkertes elhelyezés Építmény magassága minimum 3,5 méter, maximum 6 méter Legkisebb zöldfelületi mutató: 65% Szintterületi mutató: 0,5 Zöld terület aránya: több mint 50% A telekre egy önálló családi ház vagy ikerház építhető! Közművek: víz-, csatorna-, gáz-, villany telken belül, a meglévő épületbe bekötve. A környék infrastruktúrája kiváló, autóval és busszal egyaránt kb. 5 perc távolságra elérhető a kelenföldi pályaudvar, Etele pláza, M4 metró és az 1-es villamos végállomása. Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges, akár hétvégén is. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, további kérdéseivel kapcsolatban várom jelentkezését!
Azonnal költözhető

Kirakatba

Posta a közelben

Eladó Építési telek, Hernád,
10.8 millió Ft
Alapterület: 1 159 m2
Eladó építés telek Hernádon
Hernád központjához közel eladó egy 1159m2-es építési telek.    A telek utcafronti szélessége 16,33m, és 72,06m hosszú.  Közművek a telek közelében megtalálhatóak.  A terület három oldala kerítéssel határolt.    Besorolása: Lf-1 Falusias lakóterület.  Beépítési mód oldalhatáron.  Beépíthetőségség 25%. Terepszint alatti legnagyobb beépíthetőségség 30%. Megengedett legnagyobb épületmagasság 5,5m.    Hernádról: Hernád község Pest vármegye alföldi részén, Budapest központjától mintegy 50 kilométernyire található. Tőle 13 km-re keletre található Magyarország mértani középpontja Pusztavacs  település mellett. Népessége kb. 4100 fő.  A környéken található bölcsőde, óvoda, általános iskola, kisboltok, orvos rendelők, gyógyszertár illetve Squash, tenisz, szauna, medence, szolárium, aerobic, hiphop tánc.   Közlekedés: Kb. 10p autóval az M5-ős autópálya, és közvetlen megközelíthető az 5-ős fő út. Vasútállomás kb 10p séta, a vonat Budapest és Lajosmizse között közlekedik.     Csernák Renáta  06-20/222-9543 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kirakatba

Pénzintézet a közelben

Posta a közelben

Sürgős

Eladó Építési telek, Dabas,
25 millió Ft
Alapterület: 1 568 m2
Dabason eladó építési telek
Dabas központjához közel, a város "Rózsadomb" újépítésű részén eladó 1568m2-es építési telek.    Telek utcafronti szélessége 28m. A víz be van kötve, illetve a telek előtt megtalálható az áram, és a csatorna. A terület három oldala kerítéssel határolt, egyedül az utcafronti rész lesz az új tulajdonos dolga.    Besorolása: Lk-1,Kertvárosias lakóterület.  Beépítási mód oldalhatáron.  Kialakítható építési telek legkisebb területe 550m2.  Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 30%.  Terepszint alatti legnagyobb beépítettség 30%.  Megengedett legnagyobb épületmagasság 5,5m.  Legkisebb zöldfelületi arány 50%. Közműellátás mértéke teljes.    Közlekedés szempontjából az 5-ös fő út könnyen megközelíthető, illetve az állomás és buszmegálló is megtalálható. A közelben Tesco, Aldi, Penny, Spar, Pepco, benzinkút, éttermek, fodrász és egyéb üzletek is vannak.      Csernák Renáta  06 20 222 9543
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Kizárólagos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budaörs,
849.9 millió Ft
Alapterület: 2 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 40 szoba
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Eladó egy kiváló befektetési lehetőséget kínáló Telek amelyen egy családias hangulatú panzió-étterem található, mely bevezetett vendégkörrel és kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik .   Az 2000 négyzetméteres telken elhelyezkedő 996 négyzetméter nettó alapterületű épületet 1992-ben gondos tervezés alapján építették.   A panzió 20 szobával rendelkezik, melyek fürdőszobásak és praktikus kialakításúak, 2, 3, 4 és 5 ágyas elrendezéssel.   Az ablakok csendes kertvárosi részre néznek, és a saját étteremmel és örökzöldekkel beültetett kerttel rendelkező helyiségek minden igényt kielégítenek.   Az üzlet visszatérő vendégekkel büszkélkedhet, akik az év minden hónapjában szívesen térnek vissza. A szállásportálok és a szálloda múltja stabil forgalmat biztosítanak az üzemeltetőnek.   Az elhelyezkedése ideális, könnyen elérhető autóbusszal, és a közeli autópálya lehajtó révén a vendégek könnyen megtalálják az ingatlant.   Az ingatlan további fejlődési lehetőségeket is kínál, hiszen a jelenlegi 20 szobához további 20 apartman kialakítását tervezik, és már egy megnyert, valamint egy második pályázat is folyamatban van ezen tervek megvalósítására. Az egész vállalkozás céggel együtt eladó, így az új tulajdonos azonnal átveheti és működtetheti a vállalkozást.   A vételár magában foglalja a teljes jelenlegi felszereltséget, így a panzió-étterem azonnal üzemkész állapotban kerül átadásra.   ÜDVÖZLETTEL: Kontra Adrián +3630 815 2514  kontra.adrian@citycartel.hu ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT  
Eladó Építési telek, Csömör,
40 millió Ft
Telekméret: 1 111 m2
Csömör frekventált központi részén eladó 1111nm-es széles utcafrontú saroktelek, ami ideális ikerház építésére.  Közvetlenül mellette lévő telkek összevonásával több lakásos társasház építhető rá.    Besorolás szerint: Lke-3/1   TEKINTSE MEG IRODÁNK TOVÁBBI KÍNÁLATÁT LOGÓNKRA KATTINTVA. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL tudunk segíteni a legkedvezőbb hitel kiválasztásában! Várjuk megtisztelő hívását időpont egyeztetéshez.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, XIII. kerület,
360 millió Ft
Telekméret: 977 m2
Állapot: Új építésű
Eladó 13.kerületi építési telek,érvényes tervekkel
Eladó Budapesten a XIII.kerületben Angyalföldön a Jász utcában egy 977nm-es építési telek, érvényes építési engedéllyel és tervekkel. Ln‐2/C‐1 övezet A tervezett épület pinceszint, földszint + 3 emelet és tetőszinti kialakítású Az építési szabályozás az újabb építésű lakóházaknak megfelelő, előkertes telepítést tesz lehetővé 14 m‐es párkánymagasságú utcai zártsorú sávval és az udvari sávban 5,25 m‐es oldalsó távolsággal telepíthető, 10,5 m párkánymagasságú szárnnyal. Az épületben 21 lakást helyeznének el, ebből két lakás került a földszint belső traktusába. A gépkocsi tárolókat a pinceszinten és a földszinten helyezték el. A lakószintek megközelítését egy személyfelvonó és belső lépcső szolgálja. A lakóépület pinceszintjén és a földszint egy részén található teremgarázsban került elhelyezésre a 22 parkoló, melyhez a lejutást az utcára merőlegesen elhelyezett kétirányú rámpa biztosítja.   Telek területe: 977 m2 Övezeti besorolás: Ln‐2/C‐1 A tervezett épület funkciója: Többlakásos lakóépület Lakásszám (db): 21 db Átlag lakásméret (m2): 51,62 m2 Terepszint alatti beépítettség: 64,38 % (=628,99) (előírás: max. 65 % (= 635,05 m2)) Terepszint feletti beépítettség: 46,29 % (=452,26) (előírás: max. 50 % (= 488,50 m2)) Parkolási szintterületi mutató: 0,81 m2/m2 (=789,06 ) (előírás: max: 2, 00 (= 1 954 m2)) Általános szintterületi mutató: 1,80 m2/m2 (=1 762,49) (előírás: max: 2,50 (= 2 442,5 m2)) Zöldfelületi arány: 35,36%(=345,48 ) (előírás: min. 25% (= 325,675 m2)) Utcai párkánymagasság: 12,98 m (előírás: max 13.0 m ) ÉLP 16,55 m (előírás: max 17.0 m ) Parkolóhelyek száma: 22 db
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
89.9 millió Ft
Alapterület: 869 m2
XXII. kerületben, RÓZSAVÖLGY legszebb részén lévő, a telek minden pontjáról kivételes - közel 180 fokos körpanorámával rendelkező - ÖRÖK PANORÁMÁS, igényes újszerű ingatlanok szomszédságában, domboldalban álló 869 m2-es, lakóövezeti építési telket kínálunk eladásra. A telek összközműves, villany, víz, csatorna, gáz telken belül található. Beépíthetősége: 20 % terepszint felett, 25 % terepszint alatt, építmény magasság: 6 méter. PINCE-, MAGASFESZÜLTSÉG MENTES ÖVEZETBEN TALÁLHATÓ. Családi ház építéséhez koncepció terv is készült 346,26 m²-es méretű ingatlanra, a látványtervek feltöltésre kerültek a képek között. FONTOS KIEMELNI, hogy több milliós értékű tereprendezés is megtörtént ( a hegyoldalból az épület helyének a teljes kivájása, kialakítása, föld elszállítás megtörtént, építkezés utáni visszatöltéshez szükséges föld mennyiség megmaradt a telken ), illetve egyes kisebb támfalak kivitelezése megtörtént. Ezen kívül az épület alapozása megtörtént. A telek építési része az utca felöl nézve egy 3 méter széles, 37 méter hosszú nyélen keresztül megközelíthető. A terület észak-kelet felé erősen lejt. A lejtés mintegy 25%.-os. Megközelíthetőség szempontjából kiváló helyen van a Balatoni út közelében, az M1 és M7-es autópálya és az MO-ás autópályától pár percre, tömegközlekedés szempontjából 2 perc sétára van a buszmegálló (150, 250, 250B, 251, 251A). Az utca átmenő forgalomtól mentes, elérhető távolságban van nagyon sok bevásárló és szolgáltató központ (Lidl, Aldi, Spar, Tesco, Auchan, Campona, Újbuda Center, Savoya Park, Alle, Etele Plaza). Az ingatlan megtekintésével és egyéb információkkal kapcsolatban várom a jelentkezését, keressen bizalommal a hét minden napján!
Eladó Építési telek, Göd,
89.5 millió Ft
Telekméret: 1 201 m2
Gödön új építésű környezetben, széles utcafrontú, összközműves építési telek eladó. 6 lakásos társasház építésre alkalmas, ehhez jogerős építési engedély és teljes tervdokumentáció a vételár részét képezi.  TEKINTSE MEG IRODÁNK TOVÁBBI KÍNÁLATÁT LOGÓNKRA KATTINTVA. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL tudunk segíteni a legkedvezőbb hitel kiválasztásában! Várjuk megtisztelő hívását időpont egyeztetéshez.
Eladó Építési telek, Budapest, XV. kerület,
63 millió Ft
Telekméret: 639 m2
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:     XV. kerület kertvárosi részén kínálunk eladásra 639 nm-es, 25 %-os beépíthetőségű L4/XV/2 övezeti besorolású sík telket.  A telek üres, 3 oldalról bekerített. Szintterületi mutató 0,7.  Közelben bölcsőde, óvoda, iskola.  Jó közlekedés. Irányár:  63 millió Ft  Bármikor szívesen megmutatjuk az ingatlant. Kérem hívjon az alábbi elérhetőségen   ÜDVÖZLETTEL: DR VINCELLÉR ZSUZSA ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST +3630-815-2510 V.ZSUZSA@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT  
Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Budapest, XIV. kerület,
2250 millió Ft
Telekméret: 4 631 m2
XIV. kerület szívében Városliget közeli, kiváló lokáción elhelyezkedő 137/154 lakásos társasház építésére alkalmas telek, piacképes, alacsony, átlagos négyzetméterű lakásmixű (sok n+ 1 hálós kis lakás) tervvel, jogerős építési engedéllyel eladó. A projekt 2 részből  (A és B) áll:   1.: pince, földszint, 5 emelet, tetőtér 2.: pince, földszint, 4 emelet, tetőtér   137/154 Lakás  Lakások nettó területe: 7952 nm Tároló (üzlet). 150 nm Terasz összesen: 1870 nm (2 X 935 nm) Összes értékesítési terület: 8887 nm  Parkoló:  -1 szinten 155 db    A tervezett állapot szerinti beépítési paraméterek az alábbiak: Telek területe: 4631 m Beépítés módja: zártsorú Tervezett beépíthetőség terepszint alatt: 84,12 % Főépítészi eltérési engedély alapján Tervezett beépítettség terepszint felett: 42,69 % Tervezett zöldfelületi arány: 37,57 %, Tervezett épületmagasság: 18,32 m   Vételár: 2,25 milliárd Ft    (Mivel céget, üzletrészt értékesítünk a projekt megvásárlásánál nincs áfa)    Amennyiben érdekli az ingatlan, szívesen megmutatom Önnek. Kérem jelentkezzen az alábbi elérhetőségemen.   Dr. Vincellér Zsuzsa 06 30 815 2510  v.zsuzsa@citycartel.hu      
Eladó Építési telek, Tura,
5.99 millió Ft
Alapterület: 806 m2
CSENDES KÖRNYEZET ÉS A TERMÉSZET KÖZELSÉGE! Megvételre kínálok Tura nyugodt részén, egy 806 nm-es, építési telket. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 30%-ban beépíthető, valamint LF-2 övezeti besorolás jellemzi. Az utcában fut a villany, víz, gáz, csatorna. A szomszédok barátságosak, kedvesek. Infrastrutúrája kiváló, 8-15 perc sétával elérhető buszmegálló, boltok, óvoda, gyógyszertár, városközpont, orvos, iskola, bölcsőde. INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Eladó Építési telek, Budapest, XXIII. kerület,
105 millió Ft
Telekméret: 900 m2
Budapest XXIII. kerületének családi házas részén, Orbánhegyen 900nm-es építési telek eladó
Budapest XXIII. kerületének családi házas részén, Orbánhegyen csendes, nyugodt mellékutcában magánszemélytől ingatlan eladó. Az ingatlan tehermentes belterületi építési telek (kivett beépítetlen terület), az Lke-1-XXIII.-5/4 jelű kertvárosias övezetbe sorolt. Mérete Orbánhegyen egyedülállóan nagy: 900 m2 .Az ingatlan utcafronti szélessége 24 méter, mélysége 37,5 méter, mely kiváló adottságú, D-i fekvésű, négylakásos lakóépület elhelyezésére alkalmas.Telekhatáron belül van a víz, csatorna és a villany. A meglévő közművekkel az új tulajdonos azonnal el tudja kezdeni az építkezést. A gáz, kábel TV, internet, telefon az utcában található. Telken belül van egy fúrt kút is. Az ingatlan közvetlen környéke teljesen beépített, a környezetében főként új házak vannak és nem utolsó szempont, hogy barátságos, szimpatikus emberek a leendő szomszédok. Jó az infrastruktúra, a tömegközlekedéstől, valamint a Lidl és Aldi áruházaktól gyalogosan, az M0-s körgyűrű és az M5 autópálya pedig kis autózással néhány perc alatt könnyen elérhető. Akár befektetésnek is kiváló, irányár: 105 M.
Eladó Építési telek, Ráckeve,
14.99 millió Ft
Alapterület: 455 m2
RÁCKEVEI SOMLYÓ-SZIGETEN ELADÓVÁ VÁLT EGY 455 M2 ALAPTERÜLETŰ ÉPÍTÉSI TELEK! A Budapesttől 40 km-re található Ráckevén a Somlyó szigeten a központhoz közel eladó egy belterületi 455 m2 építési telek. Az ingatlan csendes, nyugodt, de gyorsan fejlődő környezetben egy átmenő forgalomtól mentes utcában vízpart közelében helyezkedik el. A közművek közül a víz és áram a telekhatáron, a gáz és csatorna az utcában található. A kedvező arányokkal rendelkező ingatlan utcafronti szélessége 14 méter, hossza 35 méter, a beépíthetőség 20%, épület magasság 5 m, övezeti besorolás Üh-3. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően csendet és nyugodt környezetet biztosít. A vízpart közelsége horgászási lehetőséget és vízi sportok szerelmeseit rabul fogja ejteni. A parton épül majd a Savboya jacht kikötő 90 hajódokkolóval és apartmanokkal.. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Ráckevéről könnyedén a fővárosba juthatunk, akár autóval (51. M0), akár tömegközlekedéssel (busz, H4 HÉV) FINANSZÍROZÁS: Nálunk mindent egy helyen intézhet: - hivatalos ingatlanközvetítés; - szakszerű jogi képviselet; - profi CSOK-PLUSZ, és hitelügyintézés: 16 Bank, több mint 100 konstrukció; VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT! A részletes adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető a GDN weboldalán.
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, XI. kerület,
263 millió Ft
Telekméret: 2 646 m2
CITYCARTEL NEMZETKÖZI LUXUSINGATLANIRODA bemutatja:     BUDAPEST LEGCSODÁSABB PANORÁMÁJA   Fedezze fel ezt a különleges, 2646 négyzetméteres telket Budapest XI. kerületének csúcsán, ahol a városi élet zajától elvonulva, mégis közel mindenhez egy igazi zöld oázisban építheti meg álmai otthonát.    A Pösingermajor városrész csendes mellékutcájában található ingatlan nem csak méretével, hanem lehetőségeivel is kiemelkedik: a terepszint felett 10%-os, míg alatta 20%-os beépíthetőséget kínál, így akár egy tágas családi házat vagy ikerházat is kialakíthat itt, alagsori garázzsal és tárolókkal.   Nem csak a telek adottságai, hanem a környezet varázsa is lenyűgöző. Az ingatlanról Érdtől Mogyoródig terjedő panorámában gyönyörködhet, mely a Budai-hegység lenyűgöző látványával egészül ki. Képzelje el, ahogy az esti órákban a teraszáról nézi, miként ragyognak fel a város fényei – egy igazi ékszerdoboz várja, hogy otthonává alakítsa.   Az áram a telken belül, a gáz közvetlenül a telek előtt, míg a víz és a csatorna az utcában található, így a közművekhez való hozzáférés is megkönnyített. A telken két kisebb, felújítandó állapotú épület is található, amelyek új életre kelthetők vagy bővíthetők.    Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Budapest egyik legmagasabban fekvő pontján, lélegzetelállító környezetben valósíthassa meg álmai otthonát!    További információért és megtekintésért keressen bizalommal. Nézze meg, tegyen egy ajánlatot!   Ára: 263.000.000 Ft     ÜDVÖZLETTEL:   Szegedi Zsófia   INGATLANSPECIALISTA   +36 30-815-2506   SZ.ZSOFIA@CITYCARTEL.HU       CITY CARTEL BUDA KFT.   CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.   1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.   BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Eladó Építési telek, Veresegyház,
59.9 millió Ft
Telekméret: 817 m2
Veresegyház legjobb részén Széchenyi dombon BUDAI HEGYEKRE PANORÁMÁS D-NY-I fekvésű, ÖSSZKÖZMŰVES ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! Aszfaltos, csendes mellékutcában, nagyon kúltúrált, újszerű lakóházas környezetben.   Utolsó üres telkek egyike, érdemes megnézni!    Helyi buszmegálló néhány perc séta! Veresegyház központja, néhány perc autóval, de mégis gyönyörű csendes, nyugodt már beépített környezetben található az üres telek.    TEKINTSE MEG IRODÁNK TOVÁBBI KÍNÁLATÁT LOGÓNKRA KATTINTVA. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL tudunk segíteni a legkedvezőbb hitel kiválasztásában! Várjuk megtisztelő hívását időpont egyeztetéshez.
Eladó Építési telek, Erdőkertes,
26.9 millió Ft
Telekméret: 1 102 m2
Erdőkertes aszfaltos utcáján megközelíthető erdő melletti csendes mellékutcában nagyon nyugodt környezetben építési telek eladó.  Helyi buszmegálló közelben!  KÚLTÚRÁLT CSENDES természetközeli utcában. Kúltúrált házak szomszédjában közvetlenül erdő mellett, település szélén nyugodt csndes környezetben. 
1
2
3
4
5
6
7
8
»