Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Csömör,
89 millió Ft
Alapterület: 1 720 m2
Csak nálunk! Eladó Csömöri telek a Vízműsoron 1720 nm, két telekből lett egy.Ritka lehetőség talán az utolsó ilyen nagy telkek egyike. Csatorna,gáz utcában, víz,villany telken belül. Belterületi üdülő övezet amin van egy bontandó kisház így kivett hétvégi ház,udvar tulajdoni lap szerint. A telekre készült egy csodálatos ház terv, ami hozzájár a telekhez amennyiben valakinek elnyeri a tetszését azonnal be tudja adni engedélyeztetésre és kezdődhet az építkezés. Jöjjön el nézze meg tegyen ajánlatot. I.V.
Eladó Építési telek, Pécel,
28.5 millió Ft
Alapterület: 630 m2
Pécel, Vasúton túli területén, 630 m² -es ÉPÍTÉSI TELEK eladó ! Jelenleg: HÉSZ 56. § alapján az Lf-O/2 jelű építési övezetben a következő előírásokat kell betartani: a) a telken egy lakóépület és legfeljebb két lakás helyezhető el, b) a telek oldalhatáron álló módon építhető be, c) az építési övezetben a legkisebb kialakítandó telek mérete 800 m2 d) a beépítettség legfeljebb 30 % lehet, e) a szintterületi mutató a telkeken legfeljebb 0,5 lehet, f) a telek legalább 50 %-át zöldfelületként kell kialakítani, g) az épületmagasság legfeljebb 6 méter, h) az előkert mérete 5 méter. A víz, csatorna, gáz telken belül, a villany, az utcában van. Bevezetése folyamatban van. Az új felüljáró átadása óta a gépjárművel való közlekedés kiváló. Pár perc az M0 autóút. A vasútállomás séta távolságra van. A gyalogos közlekedés: az 1 számú helyi buszjárat 2 perc séta, ami a vasútállomásra, a városközpontba visz. Érinti az iskolát, óvodát, üzletet.A központban csatlakozik a korszerűsített vasúthoz, ami a Keleti pályaudvarra megy, és a 169 E buszhoz, ami az Örs vezér térre visz ki. Itt felülhet az ingyenes AUCHAN járatra is, amivel Maglódra mehet. A GDN HitelCentrum díjmentesen versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat! Ha kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal, várom megtisztelő hívását! F.M.
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, XVI. kerület,
96 millió Ft
Telekméret: 1 800 m2
építési telek
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Gyömrő,
24.9 millió Ft
Telekméret: 508 m2
Gyömrőn 508 nm-es építési telek 22 méter utcafronttal!
Eladó Gyömrőn egy lakóövezeti, 508 nm területű építési telek 22 méteres utcafronttal! Beépíthetősége 30%, így akár 150 nm alapterületű épület is felépíthető rá. Közművek (víz, villany, gáz, csatorna) az utcában, a telek előtt megtalálhatóak. Tehermentes, azonnal birtokba vehető. Irányár: 24.9 millió Ft.
Eladó Építési telek, Gödöllő,
28 millió Ft
Telekméret: 532 m2
Kiváló vétel! Nagyon jó helyen, Gödöllő legkeresettebb központhoz közeli klasszikus kertvárosi részén, 1076m2-es telek fele 532nm telekrész eladó!  Az ingatlan utcafrontja 20,8m széles, beépíthetősége 30% (szintenként bruttó 140m2).  Víz, csatorna telken belül, villany, gáz utcában, Irányár: 28Mft Hivatkozási szám: 2517369. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
29.9 millió Ft
Alapterület: 560 m2
ÓHEGY-NAGYTÉTÉNY, 560NM-ES TELEK ELADÓ! Budapesten a 22.kerület Óhegy részén egy csendes kis utcában 560nm-es telek eladó. A telken található egy könnyűszerkezetes, 27nm-es, 1 szobás lakás és egy 16nm-es tároló. Villany és víz a telken belül, a házba bekötve elérhető. A meleg vizet villanybojler, a fűtést elektromos fűtőtest biztosítja. Parkolás a ház előtt az utcán ingyenes. Bármilyen további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon! AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladó Építési telek, Gödöllő,
43.9 millió Ft
Telekméret: 1 000 m2
Gödöllő Nagyfenyvesi részén, Déli fekvésű építési telek eladó! Az 1000m2-es, 22.5méter utcafrontú telek 30%-os beépítéssel, legfeljebb két lakóegység megépítésével rendelkezik. Lke-01-es övezetbe tartozik, közművek az utcában megtalálhatóak. Rendezett, jó lakóközösségű terület, a telekhez tartozik egy külön helyrajzi szám alatti, 2200m2-es szántó besorolású terület. Iár:43.9MFt! Hivatkozási szám:2517366. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Tinnye,
28.5 millió Ft
Telekméret: 1 195 m2
építési telek
Új építésü házak környezetében keresi új tulajdonosát ez az 1195 nm,-es építési telek. Aszfaltos úton megközelíthető, forgalommentes, zsákutcában. Víz, villany, csatorna a telken. 30 %ban beépíthető, 20 m-es utcafronnttal, szabadon álló elhelyezéssel.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Érd,
34.9 millió Ft
Telekméret: 595 m2
építési telek
Érdligeten, a szabadidő parkhoz közel eladó sík, rendezett építési telek. Beépíthető 30%, szabadonállóan, az utcafronti szélesség cca 15m. Víz, villany, csatorna a telken, gáz hamarosan. Épület lebontás miatt átminősítés alatt.
Eladó Építési telek, Páty,
53.99 millió Ft
Alapterület: 1 191 m2
Pátyon nagyon jó helyen, távol a főúttól, szép, fás, NAGY TELEK eladó! Összközműves, 1191 m2. Kút is van. Bekerített. Gépkocsibeálló van. Saroktelek az egyik oldalon 47 m, a másik oldalon 25 m utcafronttal. Mindkét oldalon aszfaltos út veszi körbe, több kapuval! Két utcára nyílik, ezért meg is osztható! Pontos építési szabályokért kérem hívjon, vagy írjon! Jelenleg beépített, van rajta egy ház, ami elbontható, akár meg is tartható. Van még egy nagyon jól használható felvonulási épület is. Nem lakott, gyorsan birtokba vehető! Hétvégén és ünnepnapokon is felveszem a telefont, ha nem ér el visszahívom. Erre az ingatlanra elérhető támogatásokról, hitelekről díjtalan tájékoztatást nyújtunk!
Eladó Építési telek, Budapest, XI. kerület,
420 millió Ft
Alapterület: 1 066 m2
Eladó érvényes építési engedéllyel rendelkező telek a XI. kerületben
TELEK ELADÓ kis társasházi környezetben, azonnal kezdhető 11 lakásos jogerős tervvel, Ősfás környezet, kiváló lokáció és közlekedés 3 szinten szintenként 3 db 55-60m2 lakás (mindegyik lakás Nappali + 2 hálószobás) 4. szinten 2 db 70 ill. 80 m2 penthouse 16 db garázs ill. felszíni beálló összesen Az üzleti terv szerint a telek árával megegyező profit realizálható.
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, XIII. kerület,
380 millió Ft
Alapterület: 1 545 m2
Építési telek eladó érvényes építési engedéllyel a XIII. kerületben
XIII.kerületben, a Dolmány utcában, megvételre kínálunk, egy 1545 m2-es, összközműves telket. LN-2/C-2 besorolású, zárt sorú beépítési mód, terepszint fölött 50%, alatt 65%, zöldfelület 25%. Augusztus 20. előtt készen lesz egy 26 lakásos társasház tervei érvényes építési engedéllyel. Jelenleg egy 5 lakásos társasház van a telken, de ezt a jelenlegi tulajdonos elbontatja a telek megvétele esetén.  Ha valaki viszont ezt az 5 lakásos társasházat kívánja befejezni, akkor adott a lehetőség.  A tulajdonos a részletfizetésbe is beleegyezik. Részletekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Erika
Eladó Építési telek, Érd,
36 millió Ft
Telekméret: 659 m2
építési telek
Érd kedvelt, folyamatosan fejlődő részén (Parkvárosban) keresi építeni vágyó, leendő tulajdonosát egy 659 nm-es telek. Utcafrontja 18 m., 25%-ban beépíthető.
Eladó Építési telek, Albertirsa,
14.9 millió Ft
Alapterület: 841 m2
Telek eladó Albertirsán. Eladásra kínálok Albertirsán egy 841 nm-es zöldellő telket, amin jelenleg egy 60 nm-es bontandó és egy 46 nm-es téliesített faház található. A telekről: 841 nm-es zöldellő telek. Per - teher- igény mentes. 1/1 tulajdonú. A gáz kivételével összközműves telekről beszélhetünk. A telek előtt található a gáz. A főépület: Vályog ház. Az ingatlanba bevezetve a villany, víz és csatorna. Ablakai régi gerébtokos fa. Tető héjazat: Cserép Mélységében felújítandó vagy bontandó. Melléképület: 1+1 szobás 46 nm-es téliesített faház. Lakható, de felújítandó. Környezet: Az telek egy csendes hangulatos utcában található. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal, örömmel megmutatom Önnek akár hétvégén is!
Eladó Építési telek, Vácegres,
7.5 millió Ft
Alapterület: 1 830 m2
Eladó Vácegres és Erdőkertes határán egy 1830 m², külterületi, művelési ág alól kivett, RÉT besorolású telek. NYARALÓNAK KIVÁLÓ! Az ingatlan, romantikus, vadregényes, csendes, madárcsicsergős, átmenő forgalomtól mentes területen található, amelyet föld úton lehet megközelíteni. A telek végében az Egres -patak folyik. A telekkönyvön, a 6 minősítési osztálya miatt, a törvény által előírt KIFÜGGESZTÉSI KÖTELEZETTSÉG mellett lehet megvásárolni! A kert szélessége 13 m, hossza amíg a szem ellát. A népi nyelvben nadrágszíj teleknek mondanák. A kerítés jobb napokat is látott. A telken van egy fából készült, felújításra szoruló kunyhó. A villanyoszlop, melyen a villanyóra lett elhelyezve telken belül áll, 1 x 32A biztosítékkal. A víz vételi lehetőség ásott kútból megoldható. Ha az ingatlannal kapcsolatban bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére! F.M.
Eladó Építési telek, Abony,
14 millió Ft
Telekméret: 1 130 m2
Abonyban 1130 nm-es építési telek eladó!
Abony csendes és kulturált részén eladó ez az építési telek, mely 1130 nm-es, beépíthetősége 33% és igazán jó lehetőségeket rejt magában. Megéri építkezni 2022-ben, ugyanis új építésű házakra megannyi támogatás igénybe vehető, mindazonáltal az új fűtési formák és az energetikai beruházások idejét éljük, mindenre is felkészülve eme kiszámíthatatlan világban. Ha esetleg a jövőben nem lenne villany és gáz, az újonnan épített ingatlanokat fel lehet ruházni pl. a geo-hővel és napelemekkel, valamint hőszivattyúval, amik által nem kell aggódnunk a közművek működése miatt. A telken most még fák vannak, illetve egy kis bódé. Abonyban egyre többen szeretnének építkezni, ugyanis tudják, hogy a város működése példás, színes programok szórakoztatják a kicsiket és nagyokat alkalmanként, valamint minden megtalálható, ami egy városban, pl. bölcsőde, óvoda, általános- és középiskola is, emellett Rossmann, Penny Market, Spar, kínai üzletek, szolárium, elektronikai-, barkács-, ruházati- és élelmiszer boltok is. A város folyamatosan fejlődik és virágzik, jó utakkal rendelkezik.  Nekem nagyon tetszik, hogy igényes a település és minden elérhető távolságban található. Ha Ön is szeretne itt egy álomotthont építtetni, akkor itt van rá a lehetőség, hívjon bátran! Ha pedig érdeklődne a kedvező hitellehetőségekről és az igényelhető támogatásokról, kollégánk ebben is tud segíteni, ugyanis 12 bank közül választja ki az Önnek legkedvezőbbet.
Eladó Építési telek, Tura,
14 millió Ft
Telekméret: 842 m2
Turán, aszfaltos, csendes mellékutcában 842m2-es építési telek eladó! A telken egy 110m2-es ház található.  Közművek az utcáról könnyen behozhatók. Buszmegálló, vonatállomás, iskola, óvoda, közért a közelben. Irányár: 14Mft   Hivatkozási szám: 2517349. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budajenő,
35 millió Ft
Telekméret: 760 m2
építési telek
Új építésü házak környezetében, 760 nm-es, ( 23X33m.) sík telek várja új tulajdonosát. 25% ban beépíthető. Besorolása: LKe-5 Teljes közmű. (villany 3X20 A.)  
Eladó Építési telek, Budapest, XVIII. kerület,
70 millió Ft
Alapterület: 996 m2
XVIII. KERÜLETBEN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! 996 m2, lakóövezeti Beépíthetőség: 25% Szélesség/Hosszúság: 25m * 39 m Legkisebb építménymagasság: 3,5 m Legnagyobb építménymagasság: 4,5 m Legkisebb zöldterület: 60% KÖZMŰVEK: Telken belül: víz és a gáz Telek előtt: csatorna és villany KÉT LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE ALKALMAS! Keressenek bizalommal!
Eladó Építési telek, Rád,
19.8 millió Ft
Alapterület: 1 712 m2
Eladó Rádon, a központban lévő, panorámás, építési telek! A telek mérete 1712 m2, az áram, gáz telken belül, a víz és csatorna bevezetése folyamatban, az utca aszfaltozott. A telek Lfk építési övezetbe tartozik, ahol: -a telek legnagyobb beépíthetősége 25 % -a zöldfelület legkisebb mértéke 60 % -a legnagyobb építménymagasság 5,5 m -a hátsókert legkisebb mélysége 6,0 m -az oldalhatáron betartandó legkisebb csurgó-távolság 0,6 m -a szomszéd telken álló épület felé eső oldalkert legkisebb szélessége 5,0 m -a telek legkisebb területe 800 m2 -a telek legkisebb szélessége 12 m -a beépítés jellemző módja oldalhatáron vagy szabadon álló A telek alkalmas ikerház építésére vagy akár befektetésnek is kiváló! Vác és Budapest is könnyedén elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel! További információért forduljon Hozzám bizalommal! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Tahitótfalu,
40 millió Ft
Telekméret: 2 933 m2
építési telek
Ha a Dunakanyarban szeretne élni, de elérhetetlennek találta eddig a telek árakat, akkor talán ez megoldás lehet. Tahitótfalun, egy 2900 nm-es telken ápíttetheti meg Álmai Otthonát, akár velünk is. besorolása: LK-5, 30 %-ban beépíthető. (Az már egy tekintélyes ház lehet .) Villany, víz, catorna telken.
Eladó Építési telek, Kisoroszi,
29.99 millió Ft
Telekméret: 1 219 m2
építési telek
1219 nm-es, sík  telek keresi építeni vágyó tulajdonosát. Villany, víz telken belül, csatorna előtte. Besorolása: LK-e 1,szabadonálló, 21,5 m utcafronnttal rendelkezik. 
Eladó Építési telek, Nagymaros,
14 millió Ft
Alapterület: 881 m2
Eladó Nagymaroson lévő, panorámás, zártkerti telek! Az áram bevezetése folyamatban van, víz, csatorna és gáz nincs az utcában. (kútfúrásra van lehetőség) Már régóta van rajta egy kis faház, amire fennmaradási engedély kérhető, így ezzel az alapterülettel tudunk gondolkodni, rajta lévő kis házzal vagy ha még hozzávásárolunk területet, akkor a lenti paraméterekkel építhető be. A telek Mk-4/C építési övezetbe tartozik, ahol: -a legnagyobb megengedett beépítettség 3%, -a megengedett legnagyobb építménymagasság 4,5 m, -a beépíthető legkisebb telekterület 10000 m2 Az ingatlan tulajdon lapi besorolása: kivett zártkerti művelés alól kivett terület, tehermentes, kifizetése esetén azonnal birtokba vehető. (ki lett már vonva művelés alól, nem vonatkozik rá a földtörvény, nem kell kifüggeszteni) Az ingatlan befektetésnek is KIVÁLÓ, a környéken a "kulcsos" házak fénykorukat élik! A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is ha az ember a vízpartot vagy ha a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti. Vác és Budapest is könnyedén elérhető autóval ill. Nagymaroson fel tudunk szállni a zónázó vonatra, ami Vác után már csak a Nyugati pályaudvaron áll meg. További információért forduljon Hozzám bizalommal! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás -belsőépítész
Áron alul

Eladó Építési telek, Kerepes,
29.8 millió Ft
Telekméret: 904 m2
Telek a panoráma lakóparkban
Eladásra kínálom ezt az Kökény utcai 904 m2-es telket. A környéken megszokott adottságokkal mint  a 30%-kos beépíthetőség, víz, csatorna. Az utca nagyobb része még földút, a telek környékén több helyen zúzott köves/betonos már.  Amennyiben szeretne ajánlatot tenni, megnézni hívjon bátran.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»