Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó szálloda, panzió
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VI. kerület,
1800 millió Ft
Alapterület: 3 815 m2
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja: Jelenleg használaton kívüli épület belső átalakításával, tartószerkezetének megtartásával 65 szobás, négycsillagos szálloda alakítható ki. A tervezett funkcióváltást engedélyező hatósági engedélyek rendelkezésre állnak. A tervezés során az épület gazdaságos, funkcionális és magas építészeti igényszintű építészeti és belsőépítészeti kialakítására törekedtünk, aminek eredményeként a szálloda a jelenlegi szállodapiacon esztétikai minőségével kiemelkedik. A tervezés során nagy hangsúlyt kapott a korszerű energetikai szempontok figyelembevétele, és a korszerű üzemeltetési technológiák integrálása. A szálloda pozitív megítélése, a szálláshely-szolgáltatás kedvező értékesíthetősége miatt fontosnak gondoltuk az épület „arcának” esztétikus megjelenését, ezért az utcai és udvari homlokzatok kortárs építészeti átalakítása és egyben energetikai felújítása tervezett, szem előtt tartva a szűkebb és tágabb városi környezetbe való illeszkedést. A tervezett szálloda teljes vendégforgalmi területe: 2199 nm Szobaszám: 65 db, átlagosan 19,9 m2 alapterületű szoba (benne fürdőszoba), ebből 2 db apartman A reggeliző befogadóképessége 62 fő, a reggeliző udvarra néző terme zártkörű rendezvény megtartására is alkalmas. Az így kialakított terem befogadóképessége 38 fő. Rendelkezésre álló dokumentumok: 1.Épületdiagnosztikai, statikai felmérés és szakvélemény 2.Meglévő épület 3D modell 3.Építész és szakági tervek a településképi eljáráshoz     Ár: 1.8 mrd Ft
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VII. kerület,
1805.18 millió Ft
Alapterület: 2 461 m2
Frekventált helyen ELADÓ  egy 2461 nm -es épület.. Az ingatlan (pince, fszt., félemelet + 6 emelet + tetőtéri szint) alapterülete 2461,35 nm. Az ingatlan műemléki jelentőségű terület minősítéssel rendelkezik. Az Ingatlanra a helyi önkormányzat 2015-ben építési engedélyt adott ki az épület szállodává történő átalakítására és megnyítására. A munkálatok megkezdődtek, de félbemaradtak.   Az épület egy Kft. tulajdonában áll, amely cég - igény esetén - szintén eladó.   Ár: 4.650.000Euró.      
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szálloda, panzió, Kiskunlacháza,
244.9 millió Ft
Alapterület: 2 600 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 10 szoba
Megvételre kínálunk a Ráckevei Dunaág mellett, Dunától 300 m-re egy 27000 m2-es majort, a hozzá tartozó épületekkel együtt.
Megvételre kínálunk a Ráckevei Dunaág mellett, Dunától 300 m-re egy 27000 m2-es majort, a hozzá tartozó épületekkel együtt. Az ingatlan 2000 m2 raktár épületekkel, valamint egy 10 szobás, 600 m2-es vendégházzal rendelkezik. A vendégházban 8 szoba fürdőszobával, további 2 szoba, iroda, terasz, étterem, berendezett konyha, külön WC és zuhanyzó, közlekedő, közös helyiség, kamra, kazánház, és egyéb helyiségek találhatóak.   Beépíthetőség 35% (9.500 m2).    A 2000 m2 több raktárépületből áll.   Adottságainak megfelelően egyaránt alkalmas többek között telephelynek, vendéglátással foglalkozó vállalkozásoknak… Hitel igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Szálloda, panzió, Visegrád,
1556 millió Ft
Alapterület: 750 m2
Visegrádi Kastélyszálló eladó - Igazi kuriózum!
Egyedülálló kuriózumként, Visegrád festői környezetében eladásra kínálunk egy 750 m2 Kastély épületet. Telek terület : 2186 m2 Jelenlegi tulajdonosa káprázatos kreatívitással megalkotta a vendégek által is közkedvelt, egyedi stílusban kialakított szobákat, a legapróbb részletekre is figyelve . Magával ragadó páratlan hangulatával biztosítja a testi -lelki kikapcsolódást a jakuzzi,masszázs,szauna részleg és a napozóterasz , panorámás, ősfákkal ültetett kertjében. Borkedvelőknek 3 borospince is rendelkezésre áll mely lehetőséget biztosít rendezvények szervezésére . Az épület minden szintje tükrözi az eleganciát és az igényességet. Értékálló befektetés - jöjjön és győződjön meg róla! Eladási ár 1,41 milliárd ft.
Jó közlekedéssel

Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VI. kerület,
124.23 millió Ft
Alapterület: 554 m2
Építési mód: Tégla
Emelet: Szuterén
VI. kerületi 554 nm-es üzlethelyiség eladó.
VI. kerületben eladó 554 nm területű szuterén üzlethelyiség közel a Bajcsy-Zsilinszky úthoz. Az ingatlan több teremrészből, helyiségből és több vizesblokkból áll.   Számos üzemeltetésre alkalmas az üzlethelyiség, kiemelendő a 322 nm-es étteremként nyilvántartott albetéte.    Összközműves, ipari árammal szerelt, fűtése gázkazánnal biztosított.   Az ingatlan tehermentes. Több alkalommal étteremként, klubként, utolsó esetben pedig privát rendezvényszervezésként és Hostelként üzemelt.   Az ingatlan forintosított értéke a értékesítési nap MNB deviza közép árfolyamán értendő!   Irányár: 320.000 EUR   Bármilyen kérdés esetén kérem keressen bizalommal.   Forgács Magdolna +36 30 817 1551
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VI. kerület,
170.77 millió Ft
Alapterület: 184 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: 1. emelet
Eladó 1. emeleti lakás, ami szállások kialakításra is alkalmas VI. kerületben.
VI. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky úthoz közel eladó 1. emeleti, 184 nm-es lakás.   Az ingatlan forintosított értéke a értékesítési nap MNB deviza közép árfolyamán értendő!   Irányár: 439.900 EUR   Bármilyen kérdés esetén kérem keressen bizalommal.    
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, II. kerület,
1400 millió Ft
Alapterület: 3 193 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
2. kerületben ELADÓ egy teljes épület DUNAI panorámával. Az épület hátsó része alatt , az alapterület kb 10 %-ban óvóhely található, melynek bejárata az épületből és kívülről is megközelíthető. A 4. szinten található tetőtérből 51 nm beépített, a maradék 499 nm beépíthető. - Közmű ellátottság: víz, csatorna, elektromosság van. Az épületben távfűtés volt, ami lekötésre került, de az épület önálló fűtése könnyen kialakítható, mivel a gázvezeték az épület előtti utca szakaszon található.  Jelenlegi állapot : - Az épület használaton kívül van. - Statikailag teljesen masszív, átépíthető, de igény szerint bontható.  A ház a 30-as években épült. - Eredetileg iskolaként üzemelt, emiatt nagyobb helységekre van bontva. - Az épület felújítandó vagy bontandó. - A pince száraz, semmiféle vizesedés nincs. - Az épület függő folyosós. - Az épületben felujítandó személy lift található. Tulajdoni lap szerint jelenleg iskolaépületként van nyilvántartva, de az ingatlan adottságainak köszönhetően több célra is hasznosítható. Az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik Alagsor: 515,41  nm  Földszint: 489 nm  Első emelet: 534 nm   Második emelet: 550 nm   Harmadik emelet: 555  nm  Tetőtér: 550 nm    Ár: 1.4 mrd Ft   Keressen Bizalommal!
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, XVI. kerület,
867.3 millió Ft
Alapterület: 1 980 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 20 szoba
  16.. kerületben, Sashalmon ELADÓ egy 2622 nm-es telken levő 1980 nm-es alapterületű 3 szintes többfunkciós épület. Az ingatlan alkalmas konferenciák és rendezvények helyszínére, vendéglátás és idegenforgalmi célokra, egészségügyi és kereskedelmi tevékenységre, oktatási és kulturális célra, egyházi, gyülekezeti központ kialakítására, vagy vállalkozás székhelyéűl, ahol egyben a családi élettér is biztosított. A 2000-ben épült épület vasbeton szerkezete lehetővé teszi más funkciók, terek kialakítására. Megálmodója, jelenlegi tulajdonosa saját részére építette magas minőségben, költségeken nem spórolva, szem előtt tartva a könnyű átalakíthatóságot (az épület vasbeton pillérvázas monolit vasbeton gerendákkal és födémmel készült, a falak bárhol kibonthatóak, átalakíthatóak). A háznak 4 bejárata van, 2 lépcsőházzal. Lift beépíthető. Első szint: 172 nm-es lakás közvetlen kertkapcsolattal, terasszal, 3 fürdőszobával, 2 állásos garázzsal (külön kapubejárattal), 290 nm korábban autószerviznek használt, világos ipari helyiség, irodával, raktárakkal. Második szint: Kétszobás apartman, fürdőszobás vendégszoba 300 nm konferenciaterem, díszterem, oktatóterem, irodák, ügyfél wc, Harmadik szint: Több zuhanyzós fürdőszobás vendégszoba közös konyhával, könyvtárszobával, kisegítő helyiségekkel Padlástér: Tárolók Egyebek: Gázfűtés és vegyes tűzelésü kazánok, radiátor és padlófűtés, számítógép hálózat, wifi, motoros kapuk. A szomszédos 766 nm-es telken álló 447 nm-es épület szervesen csatlakozik, külön összegért megvásárolható. Abban az épületben beltéri uszómedence,, szauna, boros pince, fürdő, WC, barkácshelyiség és apartmanok találhatók. Az épület  jó megközelíthetőséggel. HÉV, több buszjárat, Örs Vezér tértől. A közelben bölcsödék, iskolák (Waldorf iskola is), a Sashalmi-piac, uszoda, igényesen kialakított park található. 10 perc autózásra van az Örs Vezért tér a Sugár és Árkád bevásárló központoktól.   Ár: 867.3 millió Ft
Euró

Medencés

Eladó Szálloda, panzió, Domony,
360 millió Ft
Alapterület: 2 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 35 szoba
VADÁSZKASTÉLY ELADÓ!
Domonyvölgyben, Gödöllő közelében 35 szobás, panorámás kastélyszálló eladó!   A telek 3150 nm-es, parkosított. A parkoló térkövezett. Az épületet 1998-ban építették, majd 2015-ben teljes körűen felújították.   A főépület 4 szintes, 1700 nm-es, 35 szobával rendelkezik, belső medencét, éttermet, billiárd szobát, konferencia termet és szaunát is kialakítottak benne. Az épülethez két engedélyezett konyha, nagy borospince, panoráma terasz tartozik.   A telken található továbbá egy 123 nm-es családi ház és egy több állásos garázs. . Az épület eredetileg vadászkastélyként, a melléképület személyzeti házként funkcionált.   Az ingatlannal szemben van egy nagy telek, ahol egy szerkezetkész ház, illetve egy 8 állásos istálló, focipálya, valamint járművek tárolására is alkalmas kocsiszín is található. A vételárba mindkét telek és minden felépítménye benne van.  A közelben található az M0 autóút, M3 autópálya, Gödöllő, de Budapest is 30 perc alatt elérhető. Kérem, amennyiben érdekli az ingatlan, jelentkezzen.   Dr. Vincellér Zsuzsa: 06 30 815 2510
Eladó Szálloda, panzió, Százhalombatta,
341.62 millió Ft
Alapterület: 650 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
50 fő KULTURÁLT, KÉNYELMES elhelyezésére szolgáló szálláshely profilú ingatlan(ok), teljes berendezéssel, magas műszaki tartalommal eladó(k).   -------SZERKEZETIG VISSZABONTOTT, „HOZZÁÉRTŐ KEZEK ÁLTAL FELÚJÍTOTT, ÚJRAÉPÍTETT”, GAZDASÁGOSAN ÜZEMELTETHETŐ, MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL -------   2 db, 2 szinten 650 m2 hasznos alapterületű ingatlan vásárlására van lehetőség.  Az ár egy épületre vonatkozik.   Földszint:   • 12 db 2 ágyas, saját fürdőszobás apartman minikonyhával • 1 db 2 egyágyas, saját fürdőszobás apartman étkezős konyhával • Iroda • Személyzeti öltöző és WC • Kazánház • Mosókonyha • Takarítószer tároló     Emelet:   • 12 db 2 ágyas szoba • Férfi vizesblokk: 4 mosdó, 4 zuhanyzó,4 WC + 2 Urimat vízmentes        piszoár  • Női vizesblokk: 4 mosdó, 4 zuhanyzó,4 WC • 2 db nagyméretű, ablakos konyha   Fűtés:   • Nobo norvég fűtőpanelek, kizárólag applikáción keresztüli   vezérléssel. (A szobákból nem    szabályozható) Az ablakok nyitásakor a fűtés automatikusan kikapcsol.  A rendszer további környezet és    pénztárcabarát előnye, minden helyiség hőmérséklete egyedileg szabályozható.    Használati melegvíz előállítás:   • 28 Kw-os Vaillant EloBLOCK elektromos kazán, 1000 L-es melegvíztárolóval.  A kazán meghibásodása     esetére a melegvíztároló plusz egy 9 kw-os fűtőpatronnal ellátott.    Szigetelés:   • Redőnnyel szerelt, fehér műanyag hang és hőszigetelt nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel • Homlokzaton 12 cm-es Baumit polisztirol hőszigetelő rendszer • Lapostetőn 15 cm lépésálló polisztirol+geotextil+ 1,5 mm pvc tető szigetelés   Műszaki paraméterek, felszereltség:   • Bejárati ajtó proxy kulcsos beléptetéssel • Hi-sec biztonsági ajtók a szobákban ill. kiszolgáló helyiségekben • Homlokzaton elhelyezett kültéri kamerarendszer • Közös használatú terek az épületen belül szintén kamerával felszereltek: folyosók, konyhák,     mosókonyha • Szintenként 2 db router, a lakók részére a Wifi hálózat biztosított • A teljes épületben (szobák is) kiépített tűzoltósághoz bekötött tűzjelző rendszer • Optikai kábeles internet, mindigTV, kamera és tűzjelző rendszer az irodában kialakított központtal • Villámvédelem • Egyedileg, asztalos üzemben gyártott 18 mm bútorlapból készült stabil bútorzat • Érmés ipari mosó –szárító torony, az ágynemű mosásra és a vendégek számára • A földszinti apartmanokban ágyak, ágynemű, tv, hűtő, fogas, asztal, székek, ruhásszekrény, minikonyha     használati eszközökkel felszerelve   • Az emeleti szobákban ágyak, ágynemű, tv, hűtő, fogas, asztal, székek, ruhásszekrény • Főzési lehetőség külön konyhában, a földszinti és az emeleti lakóknak. Helyiségenként 3 db mosogató     állás, 3 db 2-es indukciós főzőlap, 3 db mikrohullámú sütő. Szobánkét 2 db zárható szekrény (villa, kanál,     kiskanál, kés, pohár, bögre, mély tányér, lapos tányér, vágódeszka) • Dohányzásra kijelölt hely 2 db, 12 személyes, nádfedeles fa kiülő   Férőhely bővítés esetén, felújításon még át nem esett, azonos méretekkel rendelkező szerkezetkész épületek vásárlására is van lehetőség.      További fotókért és információért keressen elérhetőségeimen.
Eladó Szálloda, panzió, Szigetszentmárton,
390 millió Ft
Alapterület: 1 760 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ifjúsági tábor eladó a Kis-Duna partján
Szigetszentmárton Kis-Duna partján jól működő, tehermentes, bejáratott, nyereséges, 200 fős kapacitású ifjúsági tábor profilváltás miatt eladó teljes felszerelésével együtt. A tábor Pest megyében, Budapesttől 25km-re délre, 7.146m2 területen helyezkedik a Kis-Duna partján. Ingatlant kerítés választja el a vízparttól, így gyerekek véletlenül nem eshetnek a vízbe. A vízparton 2 stég található a tábor előtt, melyből az egyiket aktívan használjuk kaja-kenu-sárkányhajó sportolásra. Ingatlan mellett önkormányzat kezelésében bajnoki futballpálya, edzőpálya és több ezer m2 füves, ligetes terület található. Kis-Duna szabad strand 200méterre, ráckevei termálfürdő 1 HÉV megállóra található. A tábor területén 1700m2 hasznos területtel kisházak és 2 nagyobb téglaépület biztosítja a szállást, rendezvényekhez termeket, konyhát, étkezőt és személyzeti szállást. Helyszín szálláskapacitása 200 férőhely, termek méretei: 1 db 150m2-es, 1 db 110m2-es és 1db 50m2-es. 120m2-es konyha kapacitása 200-300 fő kiszolgálására alkalmas, de átalakítással több is kihozható belőle. Belső étkező 50fős, ezért egy teraszrész lett kialakítva további 150 fő leültetéséhez. Ingatlan víz, csatorna, áram, gáz közművekkel és internet/tv szolgáltatással kompletten ellátott. Családi vállalkozásként sajátként üzemeltetjük a helyszínt. A nyári kapacitást teljes mértékben kihasználjuk értékesítő nélkül is és tavaszi-őszi csoportok bevételeiből a rendszeres karbantartásokat tudjuk fedezni. Tavaszi-őszi időszakban fűthető kapacitás 150 fő, mely tehetséges értékesítővel sokkal hatékonyabban kihasználható lenne. A fűtési rendszer fagyállóval van feltöltve, így téli időszakra költségminimalizálás végett a vízrendszer téliesíthető, ha nincs vendég. Vételár részeként üzleti terv, üzemeltetési leírás, 2 hónapnyi betanítás, meglévő ügyfélkör és elérhetőségek, weboldal, engedélyekkel rendelkező tehermentes cégek (külön szállásra és külön étkezésre) is biztosított, ha van rá igény. Vételár megtérülési ideje a jelenlegi üzleti tervet követve 8-10 év. Természetesen a tavaszi-őszi lehetőségek hatékonyabb kiaknázásával gyorsabb megtérülés érhető el. Irányár: 390.000.000 Ft  
Eladó Szálloda, panzió, Dunakeszi,
1000 millió Ft
Alapterület: 3 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Dunakeszin ipari, kereskedelmi övezetben, 7900 nm-es telken több célú, többfunkciós épületek és kiszolgáló egységeik együttese eladó. A telken 2 főépület áll, melyek 10 éven belül épültek. Az egyik épületben jelenleg rövid távú kiadásra berendezett apartmanok vannak, a másik épület hosszú távrú kiadásra (min. 1 év) kialakított kis garzonok illetve 2 szobás lakások épültek. A 7900 nm-es telken az épületekhez rendelt parkolóhoz és parkon kívül még további 2900 nm-es terület szabadon áll, mely jelenleg más vállalkozásoknak kiadva került hasznosításra. A terület elhelyezkedése kiváló. A 2-es számú főútról közvetlen megközelíthető, a Pallagi út felől pedig frissen aszfaltozott úton érhető el. M2-es, M0-ás autóút 5 percre, az M3-as autópálya 10 percre, Budapest városközpontja 20 percre található. Tömegközlekedés közvetlen a teleknél elérhető (BKK, Volánbusz megálló). A jó közlekedésnek és a kiváló lokációnak köszönhetően állandó foglaltsággal és kereslettel lehet lehet számolni a szobák/apartmanok esetében! Jelenleg is telt ház mellett üzemel! Telken belül kamionparkolási lehetőség szintén megoldható. I. épület: Földszint+2emelet+tetőtér. Az épület 2008-ban épült, alapterülete 40x10 méter. A földszinten recepció, iroda, 2 db raktár, 2 WC, 1 komplett fürdőszoba, 1 lakószoba, 1 szoba fürdőszobával, hatalmas társalgó, étkező, közösségi tér, konyha - mely alkalmas nagyüzemi konyhára is, kazánház mely egyben tároló is. Az első és a második emeleten 10-10 24 nm-es, jelenleg 2 ágyasnak berendezett apartman saját konyhával és fürdőszobával. A tetőtérben 10 db 20 nm-es garzon, 4 db 12 nm-es félszobás apartman. Emeletenként mosókonyha. Fűtés vegyes tüzelésű vagy gázkazánnal történik, a földszinten és az emeleten padlófűtés, feljebb radiátor van. Az épület 38-as porothermből épült, és kőzetgyapot homlokzati szigetelést kapott. A közös területek előtér, közösségi tér, lépcsőházak gránit burkolattal, a szobák gránitőrleményből készült lapokkal burkoltak. Folyosón díszburkolat 1 méteres magasságig.  II. épület: A földszinten kívül 2 emelet+tetőtér kialakítású (tetőtér jelenleg nincs beépítve). Földszinten 4 db 45 nm-es, 10 db 20 nm-es lakás, a többi szinten emeletenként 4 db 45 nm-es, 1 db 30 nm-es és 1 db 20 nm-es lakás épült. Apartmanok bútorozva, konyha, a hálószoba, fürdőszoba, mindenhol padlófűtés van, de egyedileg szabályozható, minden fogyasztás egyedileg mérhető. Nagy lakásokhoz 2,5 nm-es erkély, kis lakásokhoz francia erkély tartozik. A pincében kazánház került kialakításra, ebben az épületben szintén vegyes és gáz tüzelésű kazán is van. Az épület 38-as porotherm téglából épült, 5 cm-es homlokzati szigeteléssel. Minden belső nyílászáró fából készült, belső válaszfalak 30 cm-es porotherm téglából épültek. Biztos befektetés, a befektetési összeghez mért gyors megtérülés! Nagyon keresett apartmanok jó helyen! Az épületek és a telekegységek megbeszélés alapján akár külön-külön is eladók. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!
Jó közlekedéssel

Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VIII. kerület,
360 millió Ft
Telekméret: 771 m2
Blaha Lujza tér mellett, hotel építésére alkalmas 771 nm-es telek eladó
VIII. kerületben, a Blaha Lujza tér mellet, 771 nm-es telek eladó, amely érvényes építési engedéllyel rendelkezik 43 db, kb 45 nm-es lakás építésére, így az építési munkálatokat akár már holnap elkezdheti. A megtervezett épület 43 db átlagosan 45nm alapterületű igényesen kialakított lakást, 38 db gépjármű-beállót és 20 db tároló helyiséget tartalmaz. A lakásokhoz erkély vagy terasz, a penthouse lakásokhoz nagyméretű teraszok tartoznak. A társasház hűtését és fűtését geotermikus energia biztosítja. A ház mindenben megfelel a legmodernebb kor építészeti követelményeinek. A projekt építési engedélye 2019.09.27-én emelkedett jogerőre. A tervek készültségi foka lehetővé teszi a kivitelezés azonnali megkezdését.  A telek egyedülálló lokációjának köszönhetően a lakások tökéletesen alkalmasak rövid- és hosszú távú bérbeadásra, illetve akár a jelenlegi építési engedélyben szereplő épület nem engedély köteles átalakításával hotel, vagy diákszálló kialakítására is. Tervezett lakásösszetétel:  30 nm – 40 nm  20 db  40 nm – 50 nm  14 db  50 nm -   9 db    Tervezett össz alapterületek:   Lakás összes alapterület:    1859,1 nm  Lakásokhoz tartozó teraszok, erkélyek: 326,54 nm  Egyéb helyiségek (garázs, gépészet):   1213,5 nm  Összes közös közlekedő:    705,8 nm  Ne maradjon le róla!   Ára: 360.000.000 Ft   dr.vinceller@citycartel.hu 0630-815-1999
Eladó Szálloda, panzió, Budaörs,
770 millió Ft
Alapterület: 996 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 20 szoba
Budaörs kedvelt területén ,27 éve működő bevezetett 20 szobás( 2,3,,4,5 ágyas)panzió-étteremmel-kerthelyiséggel, 1400 m2 telken autópályától 100 méterre, jól megközelíthetően eladó. Az 996 nm nettó alapterületű az épület de. további bővítés és szobaszám növelése is lehetséges!  Egy megnyert és egy második pályázat folyamatban! Köztartozásmentes, nyereséges céggel is átvehető !  Hívjon és Nézze meg !
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, X. kerület,
2329.26 millió Ft
Alapterület: 10 797 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
X. kerületben ELADÓ egy MUNKÁSSZÁLLÓ 13 017 nm telken, az épületek nettó alapterülete 10 797 nm. A területen négy önálló felépítmény található,   „A”épület: 3370 nm munkavállalói szálláshely (300 férőhely) „B”épület: 2390 nm munkavállalói szálláshely (109 férőhely) „C”épület: 3893 nm munkavállalói szálláshely (54 férőhely) irodák, raktárak Lakótömb: 1143 nm apartmanok (80 férőhely), közös helyiségek Épületek nettó alapterülete mindösszesen: 10 797 nm Telekméret: 13017 nm Beépíthetőség: 45%    Az 543 férőhelyes munkavállalói szálláshelyen 1-5 ágyas szobákat  alakítottak ki.  Szintenként korszerű főzőkonyha, kulturált vizesblokkok, valamint minden szobában televízió csatlakozási lehetőség, A szálló teljes területe internetlefedettséggel rendelkezik.     Az ingatlan ára: 6 millió  euró    
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, XIV. kerület,
2500 millió Ft
Alapterület: 2 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 54 szoba
14. kerületben ELADÓ egy  54 szobás (49 kétágyasszoba, 5 apartman) Hotel. 2003-ban épült klimatizált szálloda  80 fős étteremmel, két teremmel, két lifttel, intelligens fűtési rendszerrel, saját gázkazánnal, gazdaságos központi klimagéppel, garázzsal, parkolóval.   Ár: 2,5 milliárd Ft    
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VIII. kerület,
3289 millió Ft
Alapterület: 4 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 114 szoba
8. kerületben ELADÓ  egy 3 csillagos szálloda. -114 szoba teljesen felszerelt   - telek terület : 1000 nm -használható terület :4500 nm -fedett belső udvartér, - 100 személyes vendéglátó helyiség  -garázs : 30 + autó     Ár: 9.900.000 EUR
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, V. kerület,
4700 millió Ft
Alapterület: 2 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Üzleti komplexum,a Belvárosban, turisták által kedvelt területen eladó.
Befektetők álma!   Budapesten Ferenciek terétől 3 percre, könnyen és gyorsan megközelíthető 2200 nm-es ingarlan eladó.   2014-ben épült a mai követelményeknek megfelelően pince + 3 szinten. Az épületben 6 db lift került beépítésre.   Pince szinten: borterem, előadóterem, hűtőkamrák, öltözők, teher- személy liftek, előkészítők, raktárak találhatóak.   Földszint, 1. emelet, 2. emelet itt több helyiség található: liftek, vendégtér, önkiszolgáló tér, mosdók, ruhatár, konyha, közlekedők, üzlethelyiségek, irodák, előadótermek.   Központilag megoldott a fűtése és hűtése az épületnek.   Befektetők számára  igéretes lehetőséget kínál ez a kifogástalan épület, ami széles választékát kínálja vállalkozások terén is. Ez mellett az építmény  még bővithető.   Az épület közvetlen közelében posta, üzlethelyiségek, étteremek működnk, jelentős a gyalos forgalom. Többféleképpen hasznosítható, igény szerint könnyen átalakítható, jól látható és megközelíthető helyen lévő kereskedelmi ingatlant keres, amelynek az értéke folyamatosan emelkedik.     Irányára: 14.000.000. EUR + ÁFA     Üdvözlettel
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, XVI. kerület,
479 millió Ft
Alapterület: 2 900 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 40 szoba
16. kerületben ELADÓ egy 40 szobás, 2900 nm beépített hasznos területű Hotel.  Zöldövezetben, csendes környezetben, családias hangulatú hotelben fedett úszómedence, kondicionálóterem, szauna, szolárium található. Autóval és tömegközlekedési eszközökkel is nagyonjól megközelíthető.  Az egyik épületben egy 4 szobás lakást és egy tetőtéri lakást, illetve az alsó szinten söröző, étterem, konyha, mosókonyha került kialakításra. Ebben az épületben két külön terem is helyet kapott, melyek 100+100 nm. Itt rendezvények, esküvők, bármilyen jellegű céges összejövetelek, illetve termék bemutatók megszervezésére kerülhet sor. A lehetőség adott. A másik épület 2200 nm, melyben 34 szoba áll rendelkezésre,melyekben fürdő is található toalettel.     Ár: 479 millió Ft
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, XVI. kerület,
582.31 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 23 szoba
Folyamatosan üzemelő, családi panzió!
16. kerületben, Sashalom jól megközelíthető utcájában, 687 nm-es telken, 1996-ban épült, 23 szobás, jelenleg is telt házzal, visszatérő vendégkörrel, négyszintes, bruttó 1000 nm-es, 10 gépjármű beállási lehetőséget is biztosító, légkondicionált, bekamerázott, napkollektoros panzió, üzletrész átruházással eladó.   A panzió szuterén része is a nagy ablakok miatt nagyon világos. A tárolók mellett a négyszemélyes finn szauna és infraszauna is megtalálható. A ház alatt egy pincerész is kialakításra került. A földszinten étterem, söröző, rendezvényekre is alkalmas fedett terasz, valamint az irodák mellett öt szoba lett kialakítva. Az eső emeleten 11db, a második emeleten 7 db, kettő és öt fő részére szállást, pihenést biztosító, légkondicionált, redőnyös szoba található. Fekvőhely szerint 54 fő helyezhető el. Minden szobában fürdő és wc is ki lett alakítva. Vannak szobák, amihez erkély is tartozik.   A ház tetőszerkezete két évvel ezelőtt négyrétegű zsindelyfedést kapott, a kondenzációs gázkazán is teljesen új, a radiátorok több szobában dupla falú, hőtárolósra cserélve. A napkollektor segítségével a 2500 literes puffertartály a melegvíz ellátáshoz járul hozzá. Az udvarban fúrt kút, kis halastó is található, és kialakítottak két javításra is alkalmas szerelő aknát. A biztonságról 21 kamera gondoskodik. Jelenleg a felújítás folyik, a ház szigetelése és átalakítása.   A panzió szinte 100 %-ban folyamatosan üzemel. A vendégek a jó megközelítés miatt is szeretnek itt megszállni, vagy akár hosszabb távra is bérelni szobákat. Kis séta után az Örs vezér tere felé a hévvel és buszokkal tíz perc alatt érhetünk el.   A panzió üzletrésszel együtt eladó!   Irányár: 1 500 000 EUR.   Érd: Érmelléki Zsóka   Tel: 06 30 815-2508  
Jó közlekedéssel

Vízparti

Eladó Szálloda, panzió, Budapest, III. kerület,
1920 millió Ft
Alapterület: 2 421 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 50 szoba
III. kerületben, Rómaifürdőn 50 szobás úszómedencés hotel eladó
III. kerületben Rómaifürdőn, közel a Duna-parthoz, 2.421 nm-es, 50 szobás, felújítandó, bútorozott hotel eladó.   Alagsor, földszint + 3 emelet elrendezésű, bővíteni lehet még 1 szinttel. A szinteket lift és 2 lépcső köti össze. A földszinten hatalmas fogadótér, konyha, étterem terasszal, úszómedence, jacuzzi található. Az 1. emeleten (440 nm) 16 szoba, a 2. emeleten (464 nm) 17 szoba, a 3. emeleten (430 nm) 17 szoba található. A szobák zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A hotel vendégei a telken belül parkolhatnak.   Ára: nettó 6.000.000 EUR   dr Vincellér Valéria: 0630-815-1999