Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület, Törökőr
#209001468
53.3 millió Ft
Alapterület 62 m2
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Városra néző
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Hangulatos tetőtéti lakás Törökőrön

Hangulatos, nagyon világos, legfelső szinti lakást kínálok Zugló Törökőr városrészében. Az ötvenes években épült téglaház tetejére még egy szintet építettek a 90-es években, itt került kialakításra ez a barátságos, belső kétszintes otthon is. Itt végre senki sem fog a feje felett ugrálni!

Bár az utca kissé forgalmasabb, de itt, a felső szinten szinte már semmi zaj hallatszik ebből, csak az ablakokon szinte bebólintgató hatalmas fák susogása és a madárcsicsergés hallható. A ház háta mögött nagy park, játszótér van, ahová a házból közvetlenül is ki lehet jutni.

A lakás alsó szintjén egy tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC, gardróbhelyiség és egy kis kamra került kialakításra. A felső szinti 30 m2 alapterületű padlásszoba roppant hangulatos, világos, pompás kamasz-birodalom, vagy dolgozószoba lehet. Igen, lesz vele egy kis munka, mert biztonságosabbá kellene tenni a lépcsőt, akár egy korláttal, vagy egy gipszkartonfal építésével. És persze a tetőtér miatt nyáron meleg is, de a kiváló klímaberendezés megoldja ezt a gondot.

Alapvetően jó állapotú a lakás, esetleg némi esztétikai csinosítást elbírna. A remek hőszigetelő üvegezésű fa ablakokat kár lenne lecserélni.  A nappali padlólap borítása pár helyen alig láthatóan megrepedezett, erre lehetne pl laminált lapot tenni.

A fűtésről és a melegvízről saját kondenzációs kombi gázcirkó gondoskodik.

A társasház műszaki nagyberendezéseit, vezetékeit már teljesen felújították. Jelentős összegű megtakarítással rendelkezik, így az esedékes homlokzati felújítás az új lakónak nem jelent majd plusz költséget.

Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen található a ház, pl. a Keleti pályaudvar 12 perc alatt, a kisföldalatti Mexikói úti végállomása 8 perc alatt elérhető.

Kérem, hívjon, ha úgy gondolja, ez a lakás épp önre vár. Tehermentes, üres, vagyis a kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Kapcsolat

Szikszainé Szabó Éva

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter