Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület, Alsórákos
#150905037
44.9 millió Ft
Alapterület 52 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot Felújítandó
Emelet 4. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Távfűtés egyedi méréssel
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Egyedi elképzelés és igény alapján alakítható, panorámás fekvésű lakás Alsórákos parkos környezetében!

Csak a TOP3 Ingatlan kínálatában!
 

A XIV. kerületben, Zugló Alsórákosi részén kínálok első tulajdonostól, nyugodt, fákkal és pihenő padokkal gazdagított parkosított környezetben, 4 emeletes csúszózsalus ház IV. emeletén, napfényes, átlagos, de igény szerint költözhető, karbantartott állapotú, 52 m2-es, 2 szobás, loggiás lakást.
 

A társasház 1970-es években épült, rendezett, folyamatosan karbantartott. A lakóközösség kiváló. Mivel a lakás a 4. emeleten helyezkedik el, így kifejezetten nyugodt, hiszen felső szomszéd nincs, és a másik előnye, hogy a lombkoronaszint felett helyezkedik el, így innen csodálhatjuk a panorámát akár a lakás ablakaiból, akár a loggiáról.
 

A lakásba belépve az előszobába érkezünk, balra található a kellemes méretű ablakos konyha, és a szintén ablakos fürdőszoba, a mellékhelyiséggel egy légtérben. Jobb oldalon egy spájz és egy praktikus beépített szekrény növeli a komfortérzetünket és elősegíti a tárolást. Az ingatlan központi része a napfényes nappali, mely loggia kapcsolattal rendelkezik, ahonnan a zöld parkra nyílik a kilátás. A loggia kényelmes mérete miatt kellemes színhelye lehet nyáresti beszélgetéseknek, vagy egy hosszú nap után itt biztosan feltöltődhetünk.

A lakás alaprajzát tekintve körbejárható, hiszen a nappaliból és a fürdőszoba felől is megközelíthető a hálószoba, melynek ablaka a budai hegyek irányába nyílik nyugati fekvéssel.
 

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.
 

Műszaki
A ház 1970-es években épült, karbantartott. A lakás átlagos állapotú, költözhető, de igény esetén felújítható. Szobák mozaik parketta burkolattal rendelkeznek, a hideg helyiségekben járólap található. Az ablakok műanyag hő,- és hangszigetelt nyílászárókra lettek cserélve, illetve a nappaliban klíma gondoskodik a kellemes hőérzetért.
Fűtése távfűtés, radiátorokon egyedi hőmennyiségmérőkkel és termosztáttal szerelve.

Közös költség: 13.000,- Ft, melyben az általános díjakon felül benne van a felújítási alap, társasház közös helyiségeinek üzemeltetési díja, illetve a szemétszállítás
Vízóra: 1 db
 

Környék
A ház nyugodt, parkos környezetben helyezkedik el, mégis remek infrastruktúrával rendelkezik. Iskola, óvoda, boltok, játszótér mind sétatávolságra elérhető. Parkolás az utcán ingyenesen megoldható.
 

Közlekedés
A közlekedés kiváló, a 74-es troli, a 3-as, 62-es és a 69- es villamosok, illetve az 5-ös busz megállója is könnyen és kényelmesen megközelíthető.
 

Ajánljuk

Ajánlom pároknak, vagy akár egy kisebb családnak is, akiknek fontos szempont választásuk során a zöld környezet, a park és a játszóterek nyújtotta kikapcsolódási lehetőség, de mégsem mondanának le a belváros közelsége által nyújtott előnyökről.

Kapcsolat

Szanics Gabriella

ingatlan-tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter