Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület, Szemlőhegy, Szeréna út
#200801458
137 millió Ft
Alapterület 61 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Fancoil hűtés-fűtés
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Optikai
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

II.KERÜLETBEN, RÓZSADOMBON, 2+1 FÉLSZOBÁS, FELÚJÍTOTT, LUXUS LAKÁS ELADÓ

-55 nm

-terasz

-kert

-parkolási lehetőség

-kiváló környék

 

 

Ingatlan helyszíne:

Rózsadomb egyik ikonikus utcájában található ez a különleges ingatlan, amely ideális kombinációt nyújt a nyugodt környezet és a városi élet között. A környék csendes és biztonságos, mégis közel van a város központjához és a főbb közlekedési útvonalakhoz. A lakás elhelyezkedése tökéletes közlekedés szempontjából, mindössze néhány percre található a főbb hídak és a központi buszmegállók. Közelében bevásárlóközpontok, szupermarketek, bankfiókok és éttermek is megtalálhatóak.

 

Épület jellemzői:

Az épület modern sztenderdek szerint épült, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Kiemelkedő figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra és a karbantartásra, így a lakók számára biztonságos és kényelmes környezetet nyújt. A lépcsőház rendszeresen takarított és rendezett, a közös területek gondozottak és biztonságosak. Az ingatlanhoz tartozik egy gyönyörű, gondozott kert, amelyet a lakók bármikor használhatnak, és egy saját tároló is.

 

Lakás jellemzői:

Az ingatlan egy magas minőségű anyagokból épült, luxus kivitelű lakás, amely a legmodernebb design és felszereltség jegyében került kialakításra. Világos és tágas terek jellemzik, ahol minden a kényelmet és a funkcionalitást szolgálja. A lakásban egy nagyméretű nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba és gardrób található, valamint egy kényelmes terasz is, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a parkosított kertre.

 

Műszaki adatok:

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, ahol a legnagyobb odafigyeléssel és minőségi anyagok felhasználásával alakították ki a modern és kényelmes lakótér. A lakásban Daikin légkondicionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, a hangszigetelt üvegek pedig csendes és nyugodt környezetet biztosítanak. A konyha teljesen felszerelt és gépesített, minden igényt kielégítve a modern háztartásokban.

 

Parkolás:

Az ingatlanhoz tartozik parkolási lehetőség. A környék könnyen megközelíthető autóval, és a lakás közelségében számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

 

Ha kérdése van vagy megtekinteé az ingatlant, keressen bizalommal.

Kapcsolat

Németh Olivér

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter