Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Panellakás, Budapest, IV. kerület, Újpest
#150905043
49.9 millió Ft
Alapterület 59 m2
Szobák száma 1 szoba + 2 félszoba
Építési mód Panel
Állapot
Emelet 10. emelet

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Távfűtés egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 10
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Újpesten eladó 59 nm-es, 1+2 félszobás, panorámás panellakás.

IV. kerületben, a Víztorony közelében, családi házas övezetre néző, déli fekvésű, 59 nm-es, 1+2 félszobás lakás várja új tulajdonosát egy 10 emeletes panelház X. emeletén. A lakás világos, déli fekvésű, jó állapotban van, és csodálatos panorámás kilátást nyújt.

Belépve az ingatlanba, egy előszobába érkezünk, ahonnan balra nyílik a nappali, mellette pedig egy gyermekszoba került kialakításra. Jobbra található a közlekedő, amelyből elérhető a hálószoba, valamint a fürdőszoba és a külön mellékhelyiség.

A ház rendezett, lakói igényesek mind a környezetükre, mind magukra.

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel vagy pénzintézeti finanszírozással is megvásárolható.

Műszaki adatok:
Az épület korának megfelelő állapotban van. A közös költség 14.750,-Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, lépcsőház takarítást, világítást, lift karbantartást, közös képviselő díját, szemétszállítást és a ház biztosítását.
A lakás fűtése távfűtés. Egyedi mérőórával, havi szinten átlagosan 14.000,- Ft (átalány).
Az ingatlanban ablakok cseréje megtörtént. Folyamatos felújításokon esett át. A szobák laminált padlóval lerakva, többi helyiség járólappal burkolt. Az utoljára a fürdőszoba esett át felújításon.
Két darab vízóra is található az ingatlanban.

Környék:
A lakás környéke remek infrastruktúrával rendelkezik. Közvetlen közelben található két szakközépiskola, egy egyetem, óvodák, valamint orvosi rendelő. Néhány perc sétára van az Árpád üzletház, ahol posta is működik illetve a ház mögött a Stop-shop. 
A bevásárlási lehetőségek bőségesek kettő spar, penny, bevásárlási lehetőség, bankok, fressnapf, fodrászat, gyorséttermek várják a lakókat. A családosok számára a ház környékén több park, játszótér, sétáló utca.

Közlekedés:
A lakás tömegközlekedési kapcsolatai kiválóak. Néhány perces sétával elérhetők a 20E, 196-os, 104-es, 204-es, 120-as, 220-as buszok. Újpest-központ három megállóra, ahol számos további buszjárat érhető el, például a 30-as, 230-as, 147-es, 25-ös, 104-es és 204-es buszok, valamint éjszakai járatok, mint a 950-es és 914-es buszok. 12-es, 14-es villamos. M3-as metró.

Ez az ingatlan kiváló választás lehet fiatal párok és kisgyermekes családok számára is, hiszen a környék nyugodt, parkos, bevásárlási lehetőségekben bővelkedik, és a tömegközlekedés is rendkívül kényelmes.

Kapcsolat

Németh Zoltán

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter