Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Ikerház, Budapest, III. kerület, József utca
#676602532
39.9 millió Ft
Alapterület 47 m2,  150 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba + 2 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Fűtés: Cserépkályha - fa, szén
  • Szintek száma: 1
  • Energetika: E

Részletes leírás

III: Békásmegyer-Ófalun Tulajdonostól eladó

Akik Budapesten szeretnének élni, mégis jó levegőn, csendes, nyugodt, biztonságos kertvárosi környezetben, azoknak ajánlom ezt a környéket. Békásmegyer-Ófalu a fővárosban talán az egyetlen többé-kevésbé épen megmaradt falu. Egész évben tiszta, Pilisből érkező friss levegővel, erdő, séta útvonalak, túraösvények a közelben.

A környék infrastruktúrája: iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, posta séta távolságra. Auchan, OBI, Fressnapf, Metro, Lidl, Aldi autóval 5 percen belül. Az M0-ás 5 perc, a belváros 30 perc. Busz végállomás kb. 300 méterre, amivel a HÉV megálló 8 perc, éjszakai járat.

Két házat kínálunk eladásra – egy hrsz. alatt, hivatalos telekmegosztással.
A két ház egyben is és külön-külön is megvásárolható – két generációnak is tökéletes, egybe is nyitható. A saroktelek gépjármű forgalomtól mentes zsákutcában található.
A házak tovább nem bővíthetőek!

Ez a kisebb ház – nettó 47 nm - 3 éve újíttattuk fel, csak a főfalak maradtak meg /tégla/, - minden új benne -, egyedi megoldásokkal, nappali + 2 hálószobás kis házzá. Ide a gázt nem vezettettük be, egyedi és gyönyörű cserépkályha és elektromos fűtés adja a meleget, illetve Ariston villanybojler a melegvizet. Homlokzati szigetelést, illetve a tető dupla szigetelést kapott a rezsicsökkentés érdekében. Előszoba tetején kis teraszt alakíttattunk ki: két fő részére kényelmes, remek kilátást biztosít a városra. A kertbe 1 autóval lehet beállni. Itt van pár befejezetlen tétel /villanykapcsolók, fürdőszobai kézmosó/, ami az új tulajdonosra vár. Az egyedi cserépkályha nincs benne az árban, az további 2M Ft.

Kis ház irányára: 39.9 M + 2 M az egyedi cserépkályha

A nagyobbik épületet az előző tulajdonos 2003-ban építette újjá az alapoktól. Ezt a házat a nagy terek jellemzik így 3 szobából áll két szinten, dupla komfortos, cirkó fűtéssel. Ennek az irányára: 69,9MFt

 

Érdeklődni: +36203166651 vagy +36209115131 


Ingatlanosok segítségét NEM kérem!

Kapcsolat

Krisztián

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter