Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Családi ház, Üllő
#675300837
61.9 millió Ft
Alapterület 95 m2,  870 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Földszint

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Komfort: Összkomfort
  • Energetika: C

Részletes leírás

Csak Önre vár!

Eladóvá vált szeretett házunk, mely az Ócsai útról nyíló egyik mellékutcában található. Régi típusú fa födémes, tégla falazatú kádár kocka 67m2, ami rengeteg felújításon, átalakításon, korszerűsítésen ment keresztül. Található még a telken 1 melléképület 28 m2, mely igény szerint garzonlakássá alakítható (az átalakítás el lett kezdve, az egyik részében 1 szoba már kialakításra került, víz és villany is bent van már) és egy dupla beállásos garázs 32 m2, ami jelenleg tárolóként funkcionál. Az amerikai konyhás nappalihoz egy 10 m2 aljzatszigetelt terasz is épült, melynek beépítésével tágas előszoba érhető el.
A házon történő felújítások:
Teljes villanyvezeték és óra csere, mert bevezetésre került a 3 fázis és így 3x20A (a 2 melléképületben is).
A teljes fűtésrendszer fel lett újítva. A fűtést és meleg vizet egy kondenzációs kazán biztosítja, mely ki lett egészítve egy használati melegvíz tárolóval is.
A nappaliban és a nagyobb szobában infra fűtőfilm került a laminált padló alá pluszban, mely külön termosztáttal vezérelhető így ezzel biztosítva ezekben a helyiségekben a padlófűtést is. A nappaliban található még egy hűtő-fűtő klíma. A 2 szobát összekötő falon pedig megmaradt a cserépkályha, mely szükség esetén be tudja fűteni az egész házat.
A teljes vízvezeték rendszer kicserélésre került. Kialakításra került 2 kerti csap is egy az előkertben és egy a hátsó részen is.
10cm homlokzati és 5cm lábazati szigetelést kapott a ház és 10cm üveggyapot szigetelés került a padlástérbe.
Minden nyílászáró ki lett cserélve műanyagra. A nagyobb szobában úgy került kialakításra az ablak hogy szükség esetén lehetőség legyen leválasztani 2 félszobának is akár a későbbiekben.
Redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva az ablakok.
A fürdőszobában egy duplamosdós mosdópult, mélytálcás (kádas) hidromasszázs zuhanykabin és egy WC kapott helyet.
További lehetőségei a háznak, hogy a melléképülettel összeépítve további 57+28 m2 alakítható ki és ezzel 140 m2-re lehet növelni a hasznos teret. Ennek a bővítésnek a teljes tervezete is elkészült már, melyben az új hozzáépített részben kapna helyet a konyha-étkező-nappali, ezen kívül összesen 4 szoba, 2 fürdőszoba, 1 háztartási helyiség, előszoba, teraszból állna a teljes ház. A tervek a helyi építési vezető által engedélyezve lettek és a bővítési igényről is megtörtént a hivatalos bejelentés, így akár átadást követően azonnal megkezdhető a hozzáépítés is.
Az előkertben egy kerti tó került kialakításra a hátsó részben pedig egy hatalmas diófa ad kellemes árnyékot, sokféle gyümölcs, babán pálma és füvesített rész is található a kertben. A növények locsolását egy kerti kút is segíti.


Megtekinthető: előre egyeztett időpontban.


Irányár: 61,9M

Kapcsolat

Duska Zsolt

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter