Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Családi ház, Budapest, III. kerület, József utca
#676602531
69.9 millió Ft
Alapterület 90 m2,  150 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Energetika: E
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

III: Békásmegyer-Ófalun Tulajdonostól eladó

Akik Budapesten szeretnek élni, mégis jó levegőn, csendes, nyugodt, biztonságos kertvárosi környezetben azoknak, ezt a környéket ajánlom. Békásmegyer-Ófalu a fővárosban talán az egyetlen többé-kevésbé épen megmaradt falu.  Egész évben tiszta, Pilisből érkező friss levegő. Erdő, séta útvonalak, túraösvények a közelben. 

Az ingatlan gépjármű forgalomtól mentes zsákutcában, saroktelken található. 2 darab különálló épületből áll, így két generációnak is teljesen alkalmas, de egybe is nyitható.

A nagyobbik épületet az előző tulajdonos 2003-ban építette újjá az alapoktól. Ezt a házat a nagy terek jellemzik így 3 szobából áll két szinten, dupla komfortos, cirkó fűtéssel. Irányár: 69,9MFt


Opcionálisan megvásárolható hozzá a telken található, de különálló és szeparált kisebbik épület is.

A kisebbik épületet nemrég újíttattuk fel, egyedi megoldásokkal, nappali + 2 hálószobás kis házzá. Ide a gázt nem vezettettük be, egyedi és gyönyörű cserépkályha és elektromos fűtés adja a meleget illetve Ariston villanybojler a melegvizet. Homlokzati szigetelést illetve a tető dupla szigetelést kapott a rezsicsökkentés érdekében. Előszoba tetején kis teraszt alakíttattunk ki két fő részére kényelmes, innen városi panorámában is gyönyörködhetünk. A kertben nyitott kocsibeálló lett kialakítva. Egyedi cserépkályha + 2MFt a vételáron felül! Irányár: 39,9MFt + a cserépkályha amennyiben megtartaná.

A környék infrastruktúrája: iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, posta séta távolságra. Auchan, OBI, Fressnapf, Metro, Lidl, Aldi autóval 5 percen belül. Az M0-ás 5 perc, a belváros 30 perc. Busz végállomás kb. 300 méter, HÉV megálló 8-10 perc, éjszakai járat.

 

Érdeklődni: +36203166651 vagy +36209115131 

Kapcsolat

Krisztián

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter