Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Családi ház, Budakeszi
#157002649
85.6 millió Ft
Alapterület 160 m2
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • földszintes
  • újépítésű ház
  • Szintek száma: 1

Részletes leírás

Gondoljon másképp az építkezésre!

 

A Liapor házak akár 6 hónapon belül beköltözhetőek a technológiának köszönhetően. Magas műszaki tartalommal (kérésére megküldjük!), garantált, európai minőségben építjük meg bármelyiket. Minden egy kézben, tervezéstől a kulcs átadásig, stresszmentes kivitelezés. Házaink közel nulla energia igénnyel működtethetők, környezettudatosak, és nem mellesleg praktikusak, modernek, és esztétikusak.

Kínálatunk egyik ékköve a „Szabolcs” típusházunk. Bruttó 160 nm (nettó lakótér 130 nm), nappali 4 háló, 2 fürdő, mosókonyha, kamra.

Aktuális ajánlatunk „emelt fűtéskész” kivitelre 81 500 000 Ft + 5% ÁFA . (az ár nem tartalmaz telek árat, akár meglévő telkére is megépítjük a szabályozók, adottságok figyelembe vételével). Ha még nem rendelkezik megfelelő telekkel, munkatársaink segítenek a keresésben is.

Építkezzen stresszmentesen, gyorsan, és idén még a CSOK és 5% ÁFA lehetőségével!

 

Tekintettel a jelenleg kialakult gazdasági helyzetre, a hirdetésben szereplő árak csak tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők kötelező érvényű ajánlatnak! A pontos árat minden esetben az aktuális Euro árfolyam és az alapanyag árak függvényében adjuk meg! 
A házak kiviteli árát 370 Ft-os euró árfolyammal kalkuláltuk. 

Kapcsolat

Oszlányi-Molnár Éva

irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter