Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Telephely, Dunavarsány, Nagyvarsány
#10821680
500 millió Ft
Alapterület 900 m2,  41 000 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Vegyes
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Természetre néző
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Telephelynek vagy turisztikai célra használható ingatlan!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

Az 51-es út mellett, Budapest határától 15 km-re található Dunavarsányban, saját magánúton megközelíthető, teljesen összközműves, jelenleg birtokként használt 41 000 nm-es, teljesen körbekerített külterület, rajta egy 130 nm-es modern családi házzal eladó.

 

A teljesen zárt területre sorompón és automata kapun keresztül lehet bejutni. A telken található több, állattartásra alkalmas istálló, lovaskarám. Jelenleg is még néhány háziállat, racka juh és barátságos kecske szaladgál a hatalmas területen. Találunk még 6 db egyenként 70-80 nm-es, fél méter vastag betonfalú, 5 méter magas raktárnak használható épület, amik földbe süllyesztettek, rajtuk 5-10 méteres földréteg.  Mindegyiken kétszárnyú vasajtó, az egyik vendégek fogadására is alkalmas. Külön még egy nagy 70 nm-es aknás műhely is megtalálható.

 

A telek kissé magasabb pontján egy 2000-ben épült masszív 130 nm-es családi ház. A földszinten étkezős konyha, szép tágas nappali, a sarokban szépen megépített cserépkályha. A sarokkádas fürdő mellett egy tároló, kazán és egy nagyobb irodai rész is kialakításra került. Az iroda a kert felől is megközelíthető. A felső szinten találjuk a hálószobát, és a WC-t. Az ablakokon alumínium redőny és szúnyogháló található. A fűtés konvektoros, a melegvizet a gázbojler biztosítja. A kinti ház előtti részen egy kellemes teraszt alakítottak ki.

A telken minden közmű megtalálható, 20 KW-os energiaellátással. Az egész terület kamerázott, szolgáltatóhoz bekötött riasztórendszerrel.

 

A birtok igazán szép. Mindenhol hatalmas fák, erdős terület, tiszta, friss levegő. A régebben telephelyként használt ingatlan sok célra felhasználható. Akár turisztikai, akár logisztikai célra, cég elhelyezésére is alkalmas. De ha valaki szeretne állattartással foglalkozni, annak is tökéletes ez a hatalmas terület. Közelben élményközpont és lovastanya is található.

 

Az 51-es úton az M0-ás negyedóra alatt elérhető, így akár nagyobb kamionos forgalom is lebonyolítható.

 

Irányár: 500 000 000 Ft

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU


 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 

Kapcsolat

Érmelléki Zsóka

Ingatlanszakértő - Realty Specialist

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter