Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület
#10822741
199.99 millió Ft
Alapterület 100 m2
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Luxus
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Luxus ingatlanok
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Nyugatinál Otthonos Luxus

13. kerületben ELADÓ egy frissen, magas minőségben felújított,100 nm-es, 3 szobás, tágas, világos lakás.

Az ingatlan a társasház első emeletén található. A társasház rendezett, a lépcsőház és a kapualj tisztasági festésen esett át..

Két hálószoba és két fürdőszoba lett kialakítva, illetve hatalmas nappali, konyha  étkezővel, ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá téve a teret. A nappaliban és a hálószobákban az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet aprólékos kézimunka eredménye. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot.

A konyha modern, gépiesített (Gorenje Oraito) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalapok jellemzik. A konyha meghatározó része a konyhasziget is, mely szintén egyedi tervek alapján készült.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.
A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

 

Ár: 199.99 millió Ft

Kapcsolat

Papp Gabriella

Értékesítési munkatárs - Sales Associate

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter