Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, I. kerület
#150703088
36.3 millió Ft
Alapterület 34 m2
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Konvektor
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: ADSL / ADSL2
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Zöldövezeti lakás eladó!

XI. Albertfalva, csendes zöldövezeti részen a Karcag utcában kínálunk eladásra egy kis létszámú rendezett, zárt, téglaépítésű, kulturált lakóközösségű társasházban, egy 34 nm-es 1szobás I.emeleten elhelyezkedő, ablakkal és kamrával kialakított konyhás, zuhany kabinnal vagy akár káddal is kialakítható fürdőszobás, jó elosztású, méretéből adodóan jól élhető és berendezhető kis lakást, amely jelen állapotát tekintve esztétikailag FELÚJÍTANDÓ.

 

Az ingatlan felújítását a jelenlegi Tulajdonos elkezdte, ebből adodóan az elektromos vezetékek a vízvezetékek cseréje megtörtént. A bontásból eredő hulladék elszállításra került.

 Ennek köszönhetően az új tulajdonos saját igényének megfelelően alakíthatja ki az új otthonát, burkolatok, fürdőszoba szoba és a konyha tekintetében is a lehetőség adott, hogy a fantázia szárnyaljon, hiszen ,akár igény szerint lehet egy légtérű is a szoba és a konyhai rész, illetve a fürdőszoba is igény szerint zuhany kabinnal, de akár egy kisebb ülőkáddal is kialakítható.


Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és hitellel is megvásárolható,amelyben díjmentes hiteltanácsadásra van szüksége csapatunk áll rendelkezésre.

Műszaki leírás

 

Jelenleg a burkolatok tekintetében a konyhai és az előszobai részen járó lap található a szobában teljesen fel lett szedve az előző burkolat, így akár járó lap vagy laminált parketta is lehet az új burkolat, igény szerint.

Nyílászárok tekintetében a régi fa a jelenlegi, így ajánlatos a cseréje.

Fűtését tekintve gázkonvektoros, ami akár a mai kornak megfelelően lehet fűtőpaneles is,igény esetén.
- közös költség 8.6000 Ft, amely magába foglalja a szemét szállítást a ház közös villany használatát a takarítási díjat. Az ingatlan vízórával felszerelt.

 

Környék és közlekedés


Remek a közlekedés, számos busz és villamosjárat van a környéken, valamint boltok, orvosi rendelő, játszótér is pár percnyi sétára található.


Ajánlás

Ajánlom a lakást pályakezdő fiataloknak, első lakás vásárlóknak. De kimondottan bérbeadásra is tökéletes többek között az egyetemek közelsége miatt, vagy bármilyen más felhasználási céllal is biztosan megtérülő, tökéletes befektetés! Bármilyen piaci körülmények között jó döntés, biztos (bérbeadási) potenciállal rendelkezik!

Kapcsolat

Paczok Renáta

vezető mentor

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter