Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Családi ház, Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep, Rákóczi utca
#10823547
53.5 millió Ft
Alapterület 52 m2,  532 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Bővíthető családi ház a 18. kerületben!

 

 

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

Pestszentimre Újpéteri telepen, központtól öt perces sétára, masszív, körbejárható 52 nm-es kettő szobás családi ház garázzsal és melléképülettel 532 nm-es telken eladó.

 

A téglaház jól megépített, előkerttel rendelkezik. A szigetelést és a cserepezést, valamint az elektromos hálózat felújítását hat éve végezték el. A fa nyílászárók jó állapotúak, redőnnyel felszerelve.

A belső elrendezés jelenleg kettő szoba, előszoba és konyha, kádas fürdő, és a hálóból megközelíthető gardróbszoba. A nagy ablakok miatt a szobák világosak, a tájolás délnyugati. A betonfödém lehetővé teszi felső szint ráépítését is.

 

A házhoz közvetlenül kapcsolódik egy nagy fedett terasz és egy régi hosszúkás melléképület. A telek nagysága szerint 35%-ban beépíthető, és a helyi engedélyezési szabályok alapján vagy a tetőtér építhető be, vagy a ház nyomvonalát követve a kert felé bővíthetünk. Így a hátsó kert továbbra is megmaradhat jelenlegi nagyságában. Az utca felől széles gépkocsi bejáró, a telek bal oldalán aknás garázst találunk kisebb autó részére. A fűtést gázkazán biztosítja, a helyiségek radiátorosak. A melegvíz is gázüzemű átfolyós vízmelegítővel megoldott.

Jelenlegi állapotában is egy festés után akár költözhető is!

 

Pestszentimre kiválóan alkalmas a vidéki életet kedvelő családoknak és idősebbeknek is. A Pilisi Parkerdő több oldalról körbe öleli a városrészt, ami remek sportolásra, kerékpározásra, nagy sétákra és kisállattartóknak is. A Kastélydombi Általános Iskola pár perces sétára, de emellett több is elérhető. Szintén óvodák, sportuszoda, Sportkastély és a szintén gyalogosan elérhető gyermek és felnőtt szakorvosi rendelő, posta és kisboltok szolgáltatják a kényelmet. A buszmegálló is néhány percre, amivel a Határ út, a Népliget vagy a KÖKI érhető el. A nagyáruházak, IKEA, OBI AUCHAN és szinte minden ismert áruház kettő km-re.

 

Irányár: 53 500 000 Ft

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

Kapcsolat

Érmelléki Zsóka

Ingatlanszakértő - Realty Specialist

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter