#689300011

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, V. kerület

208 000 000 Ft

Alapterület: 330 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított

BEFEKTETŐK - INGATLANFEJLESZTŐK FIGYELEM!
LAKÁS, UTCAFRONTI ÜZLETHELYISÉG, ÓRIÁS SZUTERÉN ÜZLETHELYISÉG EGYBEN! 
Ugyanazon helyrajzi számon lett kialakítva:

A)39m2 alapterület + ugyanakkora galériás, belső kétszintes lakás. Cirkó fűtés, felújított, két nagy hálószoba, teljesen berendezett konyha, fürdőszoba, beépített szekrények. Igényes, azonnal lakható lakás. A lakás jelenleg is ki van adva . Ha az új tulajdonos kívánja, a bérlők maradnának szivesen.  Igy már most profiot termel.

B)50m2 alapterület + galériás  utcafronti üzlethelyiség. A galérián is van fent meleg és hideg víz. Igy alkalmas masszás szalonnak, mükörmösnek, kozmetikusnak sok más egyébre is alakalmas lehet. Valamint egy kisebb konyha és mellékelyiség az üzlet részét képezi. 

C)240m2 kiépített pincehelyiség. Korábban edzőteremként működött, konyhával, női, férfi fürdőkkel, mellékhelyiségekkel ellátva, friss levegő és az elszívó légtechnikája is ki lett építve. Itt a 3 fázis is megtalálható. Az utcáról és az udvarról is megközelíthető. Egyedi gáz cirkó padló és kiegészítő fűtéssel, 3 db zuhanyzóval és 3 db Wc-vel. Rendkívül jó szellőztető berendezéssel, külön mérőórákkal. Igény szerint éttermnek is alkalmas lehet. A felúíitás most fejezödött be. Rengeteg kis külön  helyiséggel endelkezik. A remek világítás kialakítása miatt, roppant világosak. A 3 részre bontása miatt, a lehetőségek tárháza óriási. Lehet étterem, bár, Yoga központ és még sorolhatnám. 

 

Mindhárom ingatlan külön víz, gáz és villanyhálózattal van ellátva. Fűtésüket egyenként külön-külön gáz cirkó biztosítja.

Akár egybe is nyithatóak, hiszen egy helyrajzi számon vannak (például a felső üzlethelyiség egybenyitható a lakással, egy óriási lakást VAGY üzlethelyiséget kialakítva). Vagy kialakítható még egy garzonlakás.

 

Igy 2 üzlethelyiség plusz egy garzon lakás lehet az Ön tulajdonába. 

 

Környék

A környéken minden megtalálható, amire Önnek szüksége lehet. (Hold utcai piac,bank center,Szebadság tér) A turisták, egyetemisták, befektetők által közkedvelt terület, itt igény szerint bármikor kiadható.

 

Közlekedés

A környék (Deák Ferenc Tér,Arany János utca közelsége miatt) gépkocsival és közösségi közlekedéssel (metró, villamos, troli, autóbusz) egyaránt jól megközelíthető. Az M1-as, M2-es M3-as M4-es,valamint számos busz áll rendelkezésükre.


Nem sok ilyen ajánlattal lehet találkozni a  belváros szivében

 

Az ára 210 millió Forint 

 

English here 

 

INVESTORS - REAL ESTATE DEVELOPERS ATTENTION!  

APARTMENT, STREET FRONT RETAIL SPACE, GIANT SPACE IN ONE!   

All 3 was created on the same landscaping number: 

 

A)39m2 floor space + same gallery, interior two-level apartment. Zircon heating, renovated, two large bedrooms, fully furnished kitchen, bathroom, built-in wardrobes. You can  immediately move in to this apartment,but if you would like it out, it is already done for you It has 2 lovely student who are living there. They would like to stay if you would let them stay. It could be a win - win deal. So this place can already make you profit.  

 

B)50m2 floor space + street front retail space with gallery. There is also hot and cold water on the gallery. So the gallery can be used almost independently. In this way it could be suitable for massage salons, nails, beauticians for many other things. 

 

(C)240m2 huge basment space. It was used as a gym, equipped with kitchens, women's and men's baths restrooms, fresh air and exhaust air technology. Here you can also find the 3 phases, for the machines. You can enter from the street and the courtyard. Individual gas zircon floor and additional heating, All together it has 3 showers and 3 toilets. With extremely good ventilation equipment, separate meters. speparation is let you open your mind.  it could be a bar or the pub, restarurant, gym and many other things. The ventialtion is already there.  

All the rooms are renovated and the cleaning proccess had been started. Those spacse are very birght , because the light are well made.  

 

All three properties have separate water, gas and electricity networks.  

 

They can even be opened in one, as they are on a landscaping number (for example, the upper business premises can be connected to the apartment, creating a huge apartment OR business premises). Or you can create another studio apartment.   

So you can own 2 business plus one studio apartment in 1 deal.  

  

Neighborhood  

  

The area has everything you need. (Hold Street Market,bank center,Szebadság square) It is a popular area for tourists, students and investors, it can be rented here at any time on request.  

 

you can only win.  


If you have any question please let me know

 

The price is 210 Millio HUF

 

+36301724882

Balogh Nikolett

Balogh Nikolett
Irodavezető
+36 30 172-4882
nikolettbalogh86@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.