#145500408

Eladó Családi ház, Üröm

69 000 000 Ft

Alapterület: 170 m2
Telekméret: 600 m2
Szobák: 6 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szintek száma: 2
Fűtés: Cirkó

MEGHITT, KELLEMES OTTHON, NAGY CSALÁDOKNAK, KÉT GENERÁCIÓNAK,

                                                                                                                        DE BEFEKTETÉSI  CÉLRA IS

 

ÜRÖMÖN, a Pilisborosjenő felé vezető út mellett  eladó, egy  6 szobás, két szintes, 170nm-es családi ház, 600nm-es telken.

A ház HÁROM ütemben  épült, az 1970-es évek végén egy egyszintes 3 szoba, konyha, fürdőszoba, előszobából álló ingatlan készült el. Tégla falazattal, beton alapozással.  2005-ben az emelet ráépítéssel bővült, mely 2 háló, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc és kamrából áll. Ez az emeleti rész a múlt évben teljes felújításon esett át, ide csak beköltöznie kell. Fűtése-melegvíz ellátása gáz-cirko kombival. Szobái erkélyesek.

A ház mellé,azzal szerves egységben, de szeparáltan 2018-ban egy 46nm kis ház épült, melynek belső munkái  már az új tulajdonosra várnak. Az építkezés befejezéséhez az anyagok rendelkezésre állnak. Ez a rész egy amerikai konyhás nappali, hálófülke és zuhanyfülkés fürdőszoba  kialakítását teszi lehetővé. 

Az alsó szintet akár át is alakíthatja,  átalakításában, tágasabb terek nyithatók ,de a jelenlegi formájába is kellemesen lakható.

Kinek ajánlom? nagyobb létszámú családoknak, több generációnak, de a frissen épült lakrész kiadási célra is remek megoldás.

Nézze meg, a remek közlekedésű/autóbusz megálló 1 percre/ , kiváló infrastruktúrális lehetőségekkel rendelkező ingatlant.
Kérdése van, vagy szeretné megnézni  kérem hívjon a hét minden napján.

Kis Ágnes

+36 20 945-3697
kisalkotas@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.