Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület, Kelenföld
#200801454
58 millió Ft
Alapterület 43 m2
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Házközponti egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 5
  • Komfort: Komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

XI. kerületben, Őrmezőn 2 szobás erkélyes újépítésű lakás keresi új gazdáját

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén, Kelenföldön található. A környék remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés, mind szolgáltató egységek szempontjából kiváló a lakás elhelyezkedése.

A közelben a hétköznapi életben szükséges szolgáltatók mind megtalálhatóak, könnyű sétatávolságon belül élelmiszerbolt, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, több étterem és pub is megtalálható. Ezeken felül az ETELE Pláza, és az ALLE is percek alatt elérhető, így a környék nyújtotta lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan.

A főváros tömegközlekedésébe is remekül becsatornázott a terület, hamar elérhetőek Buda és Pest főbb csomópontjai is. A Bartók Béla út közelségének köszönhetően több busz – köztük éjszakai buszokkal is – (53,108E,139,140,140A,150,150B,154) és villamos (19, 49,) megállója sétatávolságon belül van, melyek segítségével gyorsan elérhetjük a belvárost.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

 2007-ben épült, a modern 2. emeleti lakás . A ház nagyon csendes, a lakóközösség tagjai önmagukra igényes emberek, akiknek fontos, hogy a társasház mindig tiszta és karbantartott legyen. Egy csodás, zöld belső udvar is a lakók komfortérzetét növeli, melyet bárki kedvére használhat. Az épület alatt teremgarázs található.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás felosztása nappalira, hálófülkére és fürdőszobára tagolodik . A lakás nyugati tájolású, így nagyrészt napsütéses és világos. Alapterülete 42 nm, ami 5 nm-es terasszal egészül ki. Amerikai konyhás nappali és egyedi tervezésű, stílusos konyha áll rendelkezésre. A nappali különleges, aszimmetrikus vonalával egyedi megjelenést kölcsönöz. A 5 nm-es kellemes terasz a kertre néz. Belmagasság: 2.85 m. Az ablakok redőnnyel ellátottak. A lakás alacsony energiafogyasztású és költséghatékony, a házközponti fűtésnek köszönhetően. A villany/áram leolvasása külön mérés alapján rendezendő.


MŰSZAKI JELLEMZŐI:

A fűtésről és a melegvízről egy házközponti kazán gondoskodik, mérése egyedi.
A közös költség 13,700 Ft., amiben benne van a takarítás, szemét szállítás, társasház biztosítás, közös képviselet díja.

 

A lakáshoz vásárolható:

- Teremgarázs, akár elektromos autó töltési lehetőséggel

- Tároló 

 

Az ingatlan kiváló eszköz lehet befektetésre is, hiszen az ingatlanpiacon továbbra is áremelkedés várható, hatványozottan igaz ez az új építésű ingatlanokra.

Ha bármi kérdésük van vagy megtekintenék az ingatlant, kérem, keressenek bizalommal (hétvégén is).

 

 

Kapcsolat

Jakócs György

Ingatlan Tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter