#200800020

Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület

33 500 000 Ft

Alapterület: 43 m2
Szobák: 1 + 1 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Kilátás: Utcára
Bútorozottság: Bútorozatlan
Emelet: 2. Emelet
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Villanyfűtés
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

A XI. kerületben a sokak által ismert Fehérvári úttól egy karnyújtásnyira,  kínálok megvételre egy II.  szintes  tégla társasház 2. emeletén lévő csendes,  41 nm alapterületű, felújításra váró  1+1  szobás lakást.

 

A társasházban stabil anyagi helyzetben van és saját megtakarítással is rendelkezik. A lakó közössége tisztaság- és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve.

 

Műszaki:


A lakás felújításra szorul. Víz és az áram bevezetve egyedi mérővel ellátott. Gázcsonk található lakáson belül, de bekötés igény szerint könnyedén megvalósítható.

 

Közös költség 8.000 forint,  amely tartalmazza a takarítást, szemétszállítást, a házbiztosítást a felújítási alapot is.  Ezen felül az összes költség mérőórák alapján fizetendő.

 

Fűtése: Villanyfűtés.

 

Belmagasság: 2,8  méter.

 

Környék:

 

A környéket a remek közlekedés és a kitűnő ellátottság jellemzik, minden tekintetben. A társasház közvetlen közelében megtalálható minden, rengeteg pékség, nemzeti dohánybolt, közértek, bank-ATM, megszámlálhatatlan étterem, fodrászat, szépségszalonok stb., vagyis minden megtalálható, ami a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges lehet és még annál is több.

 

Közlekedés:

 

Lakástól nem messze található a budai fonódó villamoshálózat ( 1, 17, 19, 41, 47, 47B, 48, 56 villamosok ), illetve a 103-as busz és az éjszakai járatok (973).

 

Parkolás:

 

Udvaron igényelhető parkolási lehetőség.

 

Ajánlás:

 

Az ingatlan kiválóan alkalmas értékmegőrző és inflációt kivédő befektetésnek a gyors ütemben fejlődő exkluzív környék miatt. Ajánlom magánszemélyeknek, akik szeretnének egy jó elosztású és kiválóan alakítható, élhető és minden igényt kielégítő, csendes, jó hangulatú, nagypolgári, otthont vásárolni maguknak, másodsorban befektetőknek, akik rövid vagy hosszú távú kiadással foglalkoznak, és fontos a központi, frekventált elhelyezkedés, ezáltal a gyors és könnyű kiadhatóság, ahol a jó környékhez kiváló közlekedés is párosul.

 

Egyéb kérdés esetén hívjon bizalommal!

Borda Árpád
Értékesítő
+36 30 458-1775
borda.arpad9@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.