#689300008

Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

55 463 231 Ft

Alapterület: 52 m2
Szobák: 2 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Kilátás:
Emelet: 2. Emelet
Szintek száma: 3
Energetika:
Fűtés: Geotermikus hűtés-fűtés

Újépítésű lakás , bent a városban, de még is szabadon! Parkosított tetőkert!!

Ha Olyan lakást keres, amivel hozzájárul a Bolygónk megóvásághoz akkor jó helyen jár. Itt minden zöld energiával működik. Geotermikus hűtés fűtés.

 

A 2. emeleten található a lakás , ami 2 szobás: 14,56 nm a hálószoba és ehhez tartozik egy 21,30 nm nappali. A lakás nettó 50,49 nm és ehhez tartozik még egy 4.77 nm erkély, melynek a park ránéző kilátása van.  Az épület már áll, így az építést saját szemével is megnézheti. A beköltözés legkésőbb 2022 Március. Siessen , hogy ha még változásokat szeretne a lakásba, azt még el lehessen végezni a legalacsonyabb költségen úgy, hogy a lakás garanciája megmarad. 

 

A 13 került gyorsan fejlödő részén található. Minden itt van egy helyen. Óvoda , bölcsöde, iskola található a környéken.  A főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete 

Számos közintézmény központja található itt 

Szomszédja a Margit sziget ,

Könnyű a tömegközlekedés ,tőle pár perc sétára található az 1-es villamos, a 76-os trolibusz, illetve a hármas metró is.

Magánkórház is rendelkezésre áll ,

A közösségi élményhez járul hozzá a közös napozóterasz és a parkosított tetőkertek. Bent a városban , de még is szabadon. 

A lakók kényelmét szolgálják a szintenként kialakított tároló helyiségek, a teremgarázs, ahol a közös kerékpártároló is helyet kap.

 

Az ingatlan ára 55.463.231-ft. A finanszírozzás 20% szerzősékötéskor, a 80 % átadáskor.

 

  A lakás beletartozik a kedvező ZÖLD hitel programba. Magyar Nemzeti Bank minden új energiatakarékos “zöld” ingatlan vásárlása esetén 0%-os kamatozású, 10 éves futamidejű hitelt ad. Ha segitségre van szüksége a hitellel kapcsolatban kérem jelezze. A lakás piac árai folyamatosan növekednek. A lakása csak többet fog érni minden nappal. Ne késlekedjen, ezen csak nyerhet.  

 

Keressen bizalommal  

Balogh Nikolett +36301724882 

Balogh Nikolett
Irodavezető
+36 30 172-4882
nikolettbalogh86@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.