#209800187

Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

72 000 000 Ft

Alapterület: 92 m2
Szobák: 4 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Kilátás: Vegyes
Bútorozottság: Részben bútorozott
Emelet: Földszint
Szintek száma: 5
Komfort: Összkomfort
Fűtés:
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Eladó igényesen felújitott ingatlan a Visegrádi utcában

Eladó a méltán kedvelt Újlipótváros szivében, a Visegrádi utca, valamint a Victor Hugó utca sarkán található rendezett társasház földszintjén, a képeken látható 92 nm-es  ingatlan.

 

Teljeskörűen felújitott, frissen festett, részben bútorozott,  jelenlegi kialakitása szerint 4 szobával rendelkezik, melyből kettő udvari, kettő pedig utcai tájolású. Letisztult szinek, minőségi anyagok, izlésesség  jellemzi.

A nyilászárók műanyagból készültek, az utcafronti szobákat szines  szalagfüggönyök teszik még hangulatosabbá. A bejárati ajtó, valamint az udvarra nyiló ablakai  biztonsági ráccsal, az utcai nézetű  ablakai  redőnnyel felszereltek,  A védelmi rendszert kiegészitő  korszerű riasztókészülék és kamerahálózat működése  fokozza a tulajdonos, illetve a lakók biztonságérzetét. 

  

Az élénk szinű  fürdőszobán kivűl kiépitésre került egy külön  mellékhelyiség mosdóval. A teljes lakótérben mennyezetbe épitett spotlámpák növelik a fényhatást.

Jelenlegi kialakitás szerint egy kisméretű teakonyha lévén, irodai (rendelő) használatára is alkalmassá  teszi az ingatlant. Teljesértékű konyha kialakitása a gépészeti hálózat okán könnyen megvalósitható, a szomszédos helyiség (szoba) egybenyitásával. A bejárattól balra nyiló szobából, egy 2 nm-es világitó udvarra (lichthof) juthatunk.

Fűtése: hőszivattyúval történik hűtő-fűtő klima berendezéssel.

 

Kultúrált, kellemes lakókörnyezet, valamint innovativ közösképviselet  jellemzi!

A házban számos iroda működik.

 

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló! (Buszok: 15, 115, 14-es, 4-es, 6-os  villamosok, a 3-as  metró, 75,76-os trolibuszok.Szinte karnyújtásnyira a West End bevásrlóközponttól, valamint a Lehel-téri piactól.

Rövid sétával elérhető a Szent István park, a nagykörút, valamint a Dunaparti sétány is. Orvosi rendelők, gyógyszertár, óvoda, iskola, éttermek, valamint számos üzlet közelsége teszi élhetőbbé az itt élők mindennapjait!  

Az ingatlan teher-per-és igény mentes.

 

Hivását várom bizalommal, a hét minden napján!

K.Ildikó

Kunzer Ildikó
Ingatlan Tanácsadó
+36 70 352-5008
kunzer.ildiko.con@newestate.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.