#179100409

Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

75 000 000 Ft

Alapterület: 91 m2
Szobák: 2 + 1 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Kilátás: Utcára
Emelet: 3. Emelet
Komfort: Dupla komfort
Fűtés: Házközponti egyedi méréssel

REMEK LEHETŐSÉG!!

REMEK LEHETŐSÉG!! 

Családoknak, vállalkozásoknak és befektetőknek!

Budapest belvárosának egy legfrekventáltabb környékén, a Váci út elején, a Westend, a körutak és a Nyugati pályaudvar szomszédságában egy csodálatos műemlék ház 3. emeletén elhelyezkedő, kiváló állapotú nagypolgári lakás eladó!
A belváros egyik legkülönlegesebb házának kapuját és a liftet gyönyörű kovácsoltvas munka dicséri, (melyről már blogok is születtek az interneten:
https://drkuktart.blog.hu/2017/11/16/budapest_rejtett_arcai_v )

A társasház zárt, kamerás udvarán lehetőség van a tulajdonosoknak parkoló helyre pályázni, ami egy egyedülálló lehetőség a belvárosi forgatagban. 
Az ingatlan 3 éve minőségi anyagokból teljes körű felújításon esett át. Új nyílászárók kerültek beépítésre, melyek hangszigetelt üveggel és alumínium redőnyökkel, illetve szúnyoghálóval lettek felszerelve. A 91 m2-es alapterületű lakásban még két 180 cm magasságú állógaléria került kialakításra, mely 125 m2-re növeli a hasznos alapterületet. A lakás méretei ellenére alacsony rezsivel rendelkezik, a fűtést és a meleg vizet egyaránt a házközponti fűtés biztosítja, a hűtésről pedig inverteres klíma gondoskodik. 
A műemlék épületben kamera rendszer, a lakásban pedig távfelügyeletes riasztó felel a biztonságért. Közlekedés szempontjából is remek helyen van, mivel metró, busz és villamos is elérhető. Az ingatlan remek lehetőség irodának, rendelőnek, vállalkozásoknak is az impozáns elhelyezkedése miatt, de család is otthonra talál benne. Az ingatlan tehermentes és 3 hónapon belül költözhető.

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

ProPero Propertunities

+36 1 510-0964
iroda@propero.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.