#154300393

Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

55 900 000 Ft

Alapterület: 78 m2
Szobák: 2 + 1 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kilátás: Udvari
Emelet: 1. Emelet
Szintek száma: 4
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Cirkó

Király utcai egyedi stílusú lakás eladó

Eladásra kínálok a VII.kerületben, a Király utcában egy egyedi stílusú, 1. emeleti, 78 nm-es fényes, stílusos polgári lakást, egyedi üvegtégla falakkal!

Kitűnő lehetőség rövid és hosszú távú kiadásra egyaránt.

A körút és a virágkorát élő Király utca kereszteződésétől néhány lépésnyire eladó egy 1. emeleti, jó állapotú, nem utcafronti, belső udvarra és kertre néző, csendes téglalakás – mely a félemelet miatt a valóságban a 2. szinten található.
A XX. sz. elején épült, liftes házban található 78 nm-es, délkeleti fekvésű ingatlan 2+1 félszobás, 9 éve műszakilag illetve esztétikailag teljes körű felújításon esett át.
A hangulatos lakás egyedisége a szokásostól eltérő világosságában rejlik, az üvegtégla falak kreatív használatával az ingatlan belsejébe is beúszik a napfény.
A szobákban parketta található, a többi helyiség kövezett. A 3,65m-es belmagasság galériázható, jelenleg a kisszoba fele van beépítve. Közös költség korlátlan vízhasználattal 17.000 Ft/hó.

Kitűnő infrastruktúra és közlekedés. A belváros központi részei, kultúra, szórakozás, gasztronómia és éjszakai élet mind gyalogtávolságon belül elérhető.

New Estate Ingatlan
www.newestate.hu
info@newestate.hu
Kiss Csilla
Ingatlan Tanácsadó
+36 70 636-2509
kiss.csilla@newestate.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.