#150901481

Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

38 250 000 Ft

Alapterület: 45 m2
Szobák: 1 + 1 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Kilátás: Utcára
Bútorozottság: Bútorozatlan
Emelet: 1. Emelet
Szintek száma: 4
Komfort: Összkomfort
Internet: Optikai
Fűtés: Cirkó
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

VI. KERÜLET LEGSZEBB HÁZÁBAN SZERETNE ÉLNI? SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁSBAN?

Eladásra kínálunk Külső-Terézvárosban, egy 45 m2, 1,5 szobás, teljesen FELÚJÍTOTT, CIRKÓS, tisztasági festés után azonnal költözhető, rendkívül világos, UTCAI nézetű lakást egy frissen renovált, liftes társasházban, közel a Nyugati térhez.

 

A társasházba belépve feltűnik rögtön, hogy egy frissen felújított épületben vagyunk. Tetőtér beépítés után nem csak a gépészeti részét újították fel, hanem az esztétikailag is rendbe rakták, valamint liftet is tettek bele. A lakásba belépve az előteres konyhába jutunk, ahonnan egy kis közlekedő segítségével juthatunk el a két, utcai nézetű, déli fekvésű szobákba. A fürdőszobában található a mellékhelyiség is.

 

Finanszírozás:
Ha Önnek a vásárláshoz hitelre van szüksége, kolléganőnk díjmentes ügyintézéssel áll rendelkezésére. A mi ajánlatunk: maximálisan az Ön igényeire és lehetőségeire szabott konstrukció megtalálása!

 

Műszaki:

A lakás mind gépészetileg, mind esztétikailag teljes felújításon esett át 4 évvel ezelőtt. Nyílászárókat is kicserélték új, modern műanyagokra. Egy fal áthelyezése után, mivel a kisebbik szobán keresztül juthatunk el a nagyobbikba, lehet kialakítani egy nagyon kényelmes mérettel rendelkező hálószobát, valamint nappalit.

Közös költsége 10.500,- forint, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást, takarítást. Minden egyedi mérőórával rendelkezik.

 

Környék:
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan központi pár perc alatt szinte minden főbb látványosság elérhető, amely a környéket jellemzi. Hősök tere, Andrássy út, Városliget. A környéken minden megtalálható, amire Önnek szüksége lehet. Kultúra, szórakozás, Iskola, óvoda, orvosi rendelő, önkormányzat, bevásárló központ.

Közlekedés:
Az Andrássy út közelsége miatt az M1-es metró percek alatt elérhető, de a 4-es és 6-os villamos Oktogonnál lévő megállója is, valamint a 70-es, 73-as, 76-os trolik.

Ajánlás:
AZ ingatlant AJÁNLOM MINDAZOKNAK, akik SZERETIK a PEZSGŐ, LÜKTETŐ BELVÁROSI HANGULATOT, ÉLETET akár SAJÁT OTTHON, akár BEKFEKTETÉS céljából!

TOP3 Ingatlan - Molnár utca
www.topharom.hu
INFO@topharom.hu
Gazda-Pusztai Sándor
ingatlan - tanácsadó
+36 20 596-0390
gazdapusztai.sandor@topharom.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.