#150901359

Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

69 000 000 Ft

Alapterület: 97 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Kilátás: Utcára
Bútorozottság: Bútorozatlan
Emelet: 1. Emelet
Szintek száma: 3
Komfort: Összkomfort
Internet: Optikai
Fűtés: Konvektor
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

ANDRÁSSY ÚT MELLETT SZERETNE ÉLNI A KÖRÚT KÖZVETLEN KÖZELÉBEN, EGY FELÚJÍTOTT HÁZBAN?

Eladásra kínálunk a VI. kerületben, az Andrássy út, Oktogon vonzáskörzetében, egy gyönyörűen felújított házban lévő, I. emeleti, 97 m2, 3 szobás, kiváló alaprajzzal rendelkező, utcai nézetű, FELÚJÍTANDÓ lakást.

 

A lakásba belépve az előtérbe érkezünk. Jobbra található egy belső udvarra néző konyha, amihez tartozik egy kamra, lichthofra néző ablakkal. Az előtéren keresztül, kétfelé indulhatunk: hallba és egy közlekedőbe. A hallon át a legnagyobb, utcai nézetű helyiségbe jutunk, melyből két szoba nyílik jobbra és balra is. Ezek utcai nézetűek. A jobb oldali szobából lehet megközelíteni a fürdőszobát, valamint, a közlekedőn át a mellékhelyiséget. Ezek is szintén lichthofra néző ablakkal rendelkeznek, ezáltal a természetes szellőztetésük megoldott.

 

Finanszírozás:
Ha Önnek a vásárláshoz hitelre van szüksége, kolléganőnk díjmentes ügyintézéssel áll rendelkezésére. A mi ajánlatunk: maximálisan az Ön igényeire és lehetőségeire szabott konstrukció megtalálása!

 

Műszaki:

A lakás mind gépészetileg, mind esztétikailag teljes felújításra szorul. Viszont kiváló adottságainak köszönhetően 3 hálószobás, étkező konyhás, nappalis, duplakomfortos lakást kivitelezhető(lásd: átalakítási lehetőség).

Közös költsége 30.000,- forint, mely tartalmazza a korlátlan vízhasználatot, felújítási alapot, szemétszállítást, takarítási díjat, közös képviselet díját. Az áram és a gáz egyedi mérőkkel rendelkeznek.

 

Környék:
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan központi pár perc alatt szinte minden főbb látványosság elérhető, amely a környéket jellemzi. Hősök tere, Andrássy út, Városliget. A környéken minden megtalálható, amire Önnek szüksége lehet. Kultúra, szórakozás, Iskola, óvoda, orvosi rendelő, önkormányzat, bevásárló központ.

 

Közlekedés:

Az Andrássy út közelsége miatt az M1-es metró percek alatt elérhető, de a 4-es és 6-os villamos Oktogonnál lévő megállója is, valamint a 70-es, 73-as, 76-os trolik.

 

Ajánlás:
AZ ingatlant AJÁNLOM MINDAZOKNAK, akik SZERETIK a PEZSGŐ, LÜKTETŐ BELVÁROSI HANGULATOT, ÉLETET akár SAJÁT OTTHON, akár BEKFEKTETÉS céljából!

TOP3 Ingatlan - Molnár utca
www.topharom.hu
INFO@topharom.hu
Gazda-Pusztai Sándor
ingatlan - tanácsadó
+36 20 596-0390
gazdapusztai.sandor@topharom.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2018     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.