#681600013

Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

72 000 000 Ft

Alapterület: 78 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Kilátás: Udvari
Emelet: 2. Emelet
Komfort: Komfort
Fűtés: Cirkó

VII. ker. / Rákóczi út / 78 nm-es lakás / Eladó

Eladó 3 szobás, világos, jó adottságokkal rendelkező nagypolgári lakás Budapest 7. kerületében. Az ingatlan a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között, a Rákóczi úton található.
Az ingatlanba belépve az előtér, a folyosó és a galériás étkező tárul elénk. Az étkezőből nyílik a konyha és a kamra.
A folyosóról nyílik a fürdőszoba és a külön WC. A folyosó végén található egy nagy szoba, illetve tovább folytatódik a folyosó, melyből további két szoba nyílik. Mindhárom szoba külön bejáratú. 
A jó elosztású lakás 78 m2 nagyságú, akár két kisebb lakást is ki lehet belőle alakítani, illetve a nagy belmagasság miatt begalériázhat.
A ház nyugodt, körfolyosós, mely a közelmúltban lett felújítva. Villany-, víz- és fűtés vezetékek/csövek kb. 8 éve lettek rézcsőre kicserélve, illetve az ingatlan komplett felújítva. Fűtés: gázcirkós
2020 nyarán a nyílászárók műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, a lakás egy festésen esett át. A konyhabútor és a tuskabin is ki lett cserélve egyéb kisebb felújítási munkálatok mellett.
A tömegközlekedés kiváló. A ház előtt áll meg a 5-ös, 7-es, 110-es, 112-es és 178-as nappali járat, illetve további 6 éjszakai járat is. Budára a Pasaréti térre, vagy akár az Etele térre, illetve Rákospalotára is könnyen, kényelmesen és gyorsan átszállás nélkül el lehet jutni. Az M4, M2 metrók pár perc sétára elérhetőek.
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Népliget buszpályaudvar fél órán belül elérhető.
Az ingatlan helyi adottságainak köszönhetően óvodák, iskolák, főiskolák, egyetemek, kórházak, élelmiszer boltok pár perc sétára találhatóak.

Huszák Dominik
Irodavezető
+36 30 941-7675
xproperty.info@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.