Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Téglalakás, Budapest, I. kerület, Krisztinaváros
#200801432
114.9 millió Ft
Alapterület 128 m2
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet Félemelet

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 5
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Optikai
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

4 szobás, nagy alapterületű lakás eladó remek közlekedéssel az I. kerületben.

Gyermekekkel költözne olyan lakásba, ahol kényelmesen elfér a család? Vállalkozásának keres könnyen megközelíthető ingatlant irodának, stúdiónak? Jöjjön el és tekintse meg ezt az I. kerületi ingatlant!

 

Ideális választás többgyerekes családosoknak. Központi elhelyezkedésének és jelenlegi elosztásának köszönhetően ezen felül irodaként, stúdióként is remekül felhasználható az ingatlan.

 

INGATLANRÓL RÖVIDEN
2017-ben felújított, N+3 szobás, 128 nm alapterületű, I. emeleti lakás eladó autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen az I. kerületben, Krisztinavárosban. A lakás jól alakítható – két kisebb alapterületű lakás is kialakítható akár –, D-DNY-i tájolásának köszönhetően pedig kifejezetten világos.

 

LAKÁS
A duplakomfortos lakás az épület igényes lépcsőházából nyíló körfolyosóról nyílik. Az ingatlan 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, mely a burkolatokra, nyílászárókra, vezetékekre és csövekre is kiterjedt. Tekintve, hogy korábban kiadásra szánták az ingatlant, két konyha (egy teakonyha és egy teljesen gépesített), 2 külön WC, továbbá 2 zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal, WC-vel ellátott fürdőszoba is rendelkezésre áll. Igény szerint két külön lakás is kialakítható.

 

Jelenleg 4 nagyméretű szobával rendelkezik az ingatlan (30, 24, 21 és 16 nm), ezek falai azonban mozgathatóak, igény esetén plusz egy helyiség is kialakítható, de ha valaki az egybefüggő, nagy tereket kedveli, két szoba egybenyitásával könnyedén megoldható.

 

MŰSZAKI ADATOK, KÖLTSÉGEK, PARKOLÁS
- Fűtés: kondenzációs kazán (2017), mely radiátorok segítségével adja le a hőt.
- Három szoba hűtő-fűtő klímával felszerelt.
- Minden ablak korszerű, műanyag.
- Közös költség: havonta 34eFT.
- Minden közmű fogyasztás szerint, külön mérőórák alapján fizetendő.
- Parkolás: helyi lakosoknak első autóval ingyenes; a lakáshoz közel teremgarázshely, illetve felszíni beálló bérlésére is rendszerint van mód.

 

ÉPÜLET
A téglaépítésű, négyemeletes, liftes társasház külső homlokzata és belső lépcsőháza egyaránt jó állapotú, lakói tisztaság és rendszerető emberek, közös képviselete agilis, amely a társasházba lépve rögtön érződik. A közösség jó anyagi helyzetnek örvend, folyamatosan épül és szépül a társasház. Nemrég került felújításra a lift, ki lett festve a lépcsőház, kicserélték a régi postaládákat, továbbá egy biciklitároló kialakítására is sor került. A pinceszinten a lakásokhoz tartozó tárolók találhatóak, a megvételre kínált ingatlanhoz is tartozik egy 3 nm-es zárható tároló rekesz.

 

LOKÁCIÓ
A lakás Krisztinavárosban, a Naphegyhez és Vérmezőhöz is közel található. Az elmúlt években folyamatos egyeztetések zajlottak a közelben található Déli-pályaudvar felhagyott iparterületének parkosítása és rekreációs célra történő felhasználása kapcsán is. A legfrissebb hírek szerint a Budavári Önkormányzat és a MÁV is elkötelezett a terület sorsának mielőbbi rendezése mellett. Az előzetes tervek szerint szabadidős parkot álmodtak a környékre, mely megvalósulása esetén még keresettebb és vonzóbb lesz a környék.

 

Könnyű sétatávolságon belül több busz (16, 105, 178, 216) és villamos (17,56, 56A, 61) megállója is megtalálható, emellett a 2-es metró is gyorsan megközelíthető. A közelben található több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, valamint a MOM bevásárlóközpont, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak. A természet szerelmeseinek pedig jó hír, hogy a Vérmező, illetve a Tabán is könnyű sétatávolságon belül van.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen telefonon vagy üzenetben és jöjjön el megtekinteni személyesen! Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Kapcsolat

Dr. Osztrogonácz András

Ingatlan Tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter