#150901674

Eladó Panellakás, Budapest, XIV. kerület

29 300 000 Ft

Alapterület: 56 m2
Szobák: 1 + 2 Szoba
Építési mód: Panel
Állapot:
Kilátás: Természetre néző
Bútorozottság: Részben bútorozott
Emelet: 6. Emelet
Szintek száma: 10
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Házközponti fűtés
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

ZUGLÓI 1+ 2 FÉLSZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, PARKRA NÉZŐ LAKÁS ELADÓ!!!

XIV. Kerületben, Alsórákoson, eladásra kínálunk egy tízemeletes panelházban egy VI. emeleti, jó állapotú, 56 nm-es, 1+ 2 félszobás parkra néző lakást.

 

Eladásra kínálunk, Zuglóban, Alsórákos részén, a Nagy Lajos király úti lakótelepen, rendezett 10 emeletes panelépítésű házban egy 56 nm-es, 1+2 félszobás, esztétikailag és műszakilag is jó állapotú, VI. emeleti lakást. A lakóház rendezett, csendes, jó lakóközösséggel rendelkezik, összesen 44 lakás van a társasházban. A lakás zárt lépcsőházból bejáratos, zárt folyósóról jutunk be a lakásba .A lakásban egy 22 nm-es nappali és két félszoba található, a konyha ablakos ez által jól szellőztethető és rendkívül világos. A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön légtérben található, illetve egy spejz is van a lakásban. A lakás ablakai parkra néznek, így nem kell tartanunk attól hogy zajos, központi részen van, de parkos övezetben. A lakásban a nyílászárók pár éve ki lettek cserélve jó minőségű műanyag nyílászárókra, ezen kívül mindegyik ablaknál redőnyöket is szereltek fel. A szobákban laminált parketta van a többi helyiség pedig járólappal lett burkolva a radiátorok is ki lettek cserélve. A lakásnak rendkívül alacsony a fenttartási költsége!!! 

 

FINANSZÍROZÁS: 
Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen (készséggel) tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

MŰSZAKI:

A elektromos vezetékek pár éve ki lettek cserélve.

A lakásba klíma lett beszerelve.
A lakás folyamatosan karbantartott, műszakilag és esztétikailag is jó állapotban van!
A fűtésről házközponti fűtés gondoskodik.
4 db vízóra tartozik a lakáshoz.
Közösköltség: 10.500,- Ft/ hó, amely tartalmazza a ház karbantartását, a közös vizet, illetve a szemétszállítást.

 

KÖRNYÉK:
A környék önmagáért beszél kivalló infrastruktúra, jó közlekedés, Intézmények, orvosi rendelő, óvoda, iskola, bevásárló központok a közelben.

 

KÖZLEKEDÉS:
A lakás az Egressy tértől pár perc sétára található, ahonnan könnyen eljuthatunk bárhova. Az Örs Vezér tér 10 perc alatt közelíthető meg tömegközlekedéssel. A Puskás Ferenc Stadion 5 perc alatt érhető el, ahonnan a metróval könnyen eljuthatunk a belvárosba. Pár perc sétára található a 3-as, 62-es villamos, illetve a 77-es troli is rendelkezésünkre áll.

 

KINEK AJÁNLOM:

Ajánlom Önnek, amennyiben fontos szempont választása során, hogy központi helyen lakjon, rendkívül jó választás befektetésnek, vagy akár saját részre is. 

TOP3 Ingatlan - Molnár utca
www.topharom.hu
INFO@topharom.hu
Patonay Carmen
ingatlan-tanácsadó
+36 30 313-1385
patonay.carmen@topharom.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.