Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Ikerház, Szigetszentmiklós, Ragád
#216100020
64.9 millió Ft
Alapterület 190 m2,  360 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Gázbeton, YTONG
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Szigetszentmiklós kedvelt családiházas övezetében eladó egy 190m2-es nagy teraszos, erkélyes ikerház, 360 m2-es összközműves telken.

 

Műszaki adatok:

Építés éve: 2008 ,felújítva : 2020

Fűtés: kombi cirkó , padlófűtés

Nyílászárók: hőszigetelt műanyag nyílászárók, szúnyoghálós redőnnyel

Extrák: padlófűtés , riasztó , dupla parkolóhelyes garázs

 

Kiváló infrastruktúrális elhelyezkedés, általános iskolák, Pest megye egyik legnívósabb gimnáziuma, éjjel nappali, dohánybolt , állatorvos 5 perc távolságra, nagyobb bevásárló központok 10 percen belül elérhetőek. Edzőterem, uszoda és strand 500 méterre található. Buszmegálló, közvetlen járattal akár Budapestre is 2 perc gyalogosan.

A ház elrendezése ideális, kovácsoltvas elektromos kapun belépve az előkerten vagy a két autó parkolására is alkalmas 42 m2-es garázson keresztül egy folyosóra érkezünk. A földszinten tároló helyiség, tágas hálószoba található. A hálóból fedett teraszon keresztül a kertbe jutunk. A lakás duplakomfortos, a földszinti hálószobából egyedi kerámiákkal burkolt sarokkádas fürdő nyílik, az emeleten zuhanyzós fürdőszoba és külön kialakított wc található. Az emeletre felérve jobb oldalt a lakás legnagyobb egybefüggő tere található, ahol igény szerint kialakítható még 2 hálószoba nappali és amerikai konyha , így 5 hálószobát kapunk az ingatlanban, mindegyik háló erkélyes, kényelmes kialakítású. További tárolási lehetőséget biztosít szintén az emeleten található gardrobe szoba.

 

A ház korábban épült ikerszomszédja szintén a tulajdonosé, 155 m2 igényesen kialakított otthon. Igény szerint kétgenerációs kialakításra is van lehetőség.

Kapcsolat

Sipos Dávid

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter