Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Ikerház, Budapest, XXIII. kerület
#107002969
79.9 millió Ft
Alapterület 104 m2,  259 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Budapest XXIII kerületében eladó felújított ikerház

Budapest XXIII.-ik kerületében Soroksár-Felsőn eladó egy ikerházi felújított lakás. Az ingatlan nettó 104 m2-es + 15m2 fedett terasz, és 34m2 pince rész. Falazata B30-as tégla 12cm-es szigeteléssel. A tetőt pala fedi. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, használati megosztási szerződéssel rendelkezik.
A földszinten előszoba, nappali, konyha-étkező, (a konyhában az újonnan beépített IKEA konyhabútor a vételár részét képezi). Egy külön WC kézmosóval, egy kamra ami most háztartási helységként funkciónál. A konyhából nyílik még a garázs és pince lejáró is.
Az emeleten két tágas hálószoba és egy kádas fürdőszoba, WC-vel található. Az egyik hálószobában tolóajtós beépített szekrény került kialakításra, melyhez tartozik 2db éjjeliszekrény, valamint egy komód is, melyek szintén a vételár részét képezik. A pince részen található a kazánház, valamint a garázs is. A ház fűtése WOLF kondenzációs kombi gázcirkóval megoldott, napkollektoros rásegítéssel, Puffertartállyal, emeleteként termosztáttal. Nyílászárók műanyag, redőnnyel-szúnyoghálóval. Az alsó és felső szinten 1-1db 3,5kW Gree klíma lett felszerelve. A ház biztonságáról DSC riasztórendszer, valamint az udvaron Hikvision kamera rendszer gondoskodik Az ingatlanra motoros tolókapun keresztül tudunk behajtani, két gépjármű részére kialakított térkövezett parkoló rész lett kialakítva. A parkosított és füvesített részeken automata öntözőrendszer került kiépítésre. Csendes, nyugodt kertvárosi környezetben épült ház, jó szomszédokkal. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási szerződéssel rendelkezik. A közlekedés jó, HÉV és Busz megálló a közelben.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Kapcsolat

Molnár József

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter