Hirdetésfeladás Kapcsolat

Fővárosi és Pest megyei lakások és házak ellenőrzött forrásból
Eladó Családi ház, Zsámbék
#6301936
84.9 millió Ft
Alapterület 96 m2,  200 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Zsámbék egyik legszebb részén, az Angyalárok lakóparkban, eladó egy csendes, világos, kétszintes, 96 nm-es 4+1 félszobás ,kertes ikerház fél.
Az épület környezete különösen szép, sok fa és természet jellemzi, ugyanakkor rendezett és biztonságos környék. A ház aszfaltozott úton jól megközelíthető. A parkolást saját beálló biztosítja.
A ház elrendezése ideális, akár 4 fős család számára is kényelmes otthont biztosít.
A földszinten található egy kertkapcsolatos nappali-étkező, valamint konyha, egy kicsi dolgozószoba, előszoba, WC és egy tároló a lépcső alatt. Az emeleten 3 szoba (az egyikben beépített gardrob szekrény), fürdőszoba, külön WC és padlás feljáró található. A padlás OSB lapokkal fedett, tárolásra alkalmas.

A házhoz tartozó saját, 100 nm-es kert tájolása kiváló, a nap a kert felől reggeltől estig körbejárja a házat. A kertben egy 8 nm-es, cseréptetős faház kínál plusz tárolási lehetőséget, valamint egy minőségi, fából készült tágas féltető nyújt árnyékot és eső elöli védelmet.

A ház 2010-ben épült téglából, 5 cm vastag hőszigeteléssel. Állapota jelenleg is kiváló, kisebb esztétikai javításokat leszámítva komolyabb felújításra nem szorul.

A közelmúltban elvégzett felújítások: konyhabútor cseréje fenyőfára, munkalap csere, vizes helységek burkolatcseréje, redőnycsere.
A nyílászárók hőszigeteltek, a fűtést és a meleg vizet kombi gáz fali kazán biztosítja.

A teljes földszint padlófűtéssel ellátott, az emeleten radiátorok biztosítják a meleget. Alternatív fűtési lehetőséget kínál a nappali díszéül is szolgáló kandalló, valamint az emeleti klímaberendezés, de ezekre nem szokott szükség lenni, mert az egész ház kifűthető a rezsicsökkentési limit alatti fogyasztással.

A ház elhelyezkedéséből és műszaki adottságaiból kifolyólag a nyári kánikulákban sem forrósodik fel, de szükség esetén az emeleti klíma (telefonról is vezérelhető Daikin) le tudja hűteni a kívánt hőfokra a levegőt.Az ablakok többsége szúnyoghálóval és redőnnyel szerelt.
Optikai kábeles, szélessávú (2 Gbit/s) internet van.
TÁJVÉDELMI KÖRZET SZOMSZÉDSÁGÁBAN
A ház az Angyalárok lakópark legelőnyösebb részén, annak alsó szélén található, közvetlenül az árok erdősávja és a tájvédelmi körzet mellett.

Az ablakokból a kilátást a fák lombkoronái határozzák meg, ami nemcsak megnyugtató látvány, de a nyári kánikulákban is előnyös, amikor a természet már délutántól hűteni kezdi a lakóparknak ezt a részét.
A kertben gyakori vendégek különféle madarak, az ablakokból pedig mókusok és néha őzek is megfigyelhetők. Csapadékosabb időben a házzal szembeni árokban hangulatos patak folydogál.
Az árok túloldalán turistaösvény vezet egy nagyon szép műemlékhez. Érdemes megnézni! Várjuk hívását!

Kapcsolat

Flick Euridyke

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter