#209800004

Eladó Családi ház, Veresegyház

125 000 000 Ft

Alapterület: 300 m2
Telekméret: 2 540 m2
Szobák: 7 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Kilátás: Kertre néző
Szintek száma: 3
Komfort: Dupla komfort
Fűtés: Gázkazán

 

Eladó Veresegyház Hegyek részén, kiemelt területen az Eresztvény utcában, felújítandó családi ház.
A házhoz tartozó kert igazán hatalmas és lenyűgöző. Ősfákkal szegélyezett úton keresztül jutunk az épület dupla garázsához, ahonnan lépcsőn juthatunk fel az épületbe. A kert többi részén kisebb fák, bokrok, pázsitok váltják egymást. Privát napfényes teraszok, és zöld növényzet mindenhol igazi trópusi környezet.
A ház 3 szintből áll, amelyben megtalálható egy napfényes tágas 8 méteres belmagasságú nappali, konyha+étkező, vendég konyha, 2 hálószoba, 2 vendégszoba, 2 alagsori szoba, számos fürdőszoba, több kisebb háztartási, tároló helyiség. Az alagsorban találjuk a 30nm-es dupla garázst elektromos ajtóval. A garázsból elérhető a központi lépcsőház, amelyből feljutunk a lakószintekre. Mivel az épület nem lakott és kb 1 éve üresen áll, így az alagsori szobák, tárolók, vizesblokkok falai salétromosak, vizesek, a burkolatok elhanyagoltak- ezek mindenképpen felújítást, cserét igényelnek. A lakószint jó állapotú, a nappali tágas és napfényes, a konyha jól felszerelt, gépesített. Ezen a szinten találunk 2 vendégszobát, hozzá külön fürdőt és mini konyhát is. A szobákból saját terasz nyílik, közvetlenül a kertbe. Az emeleti részen két nagyobb hálószoba van saját fürdőszobákkal. Az egész házra jellemzően ráférnek a burkolati felújítások, festések. A nyílászárók jó állapotban vannak, kisebb felújítás, festés után szépen visszaadják a ház jellegét.
A ház lakóterülete 300nm, a telek 2350nm. A tulajdoni viszonyai rendezettek, megegyezés után rövid határidővel birtokba vehető. 

Az ingatlan személyes bemutatásáért keressen minket !
Várjuk hívását !

New Estate Consulting Német Mátyás ev.
newestateconsulting.eu
nemet.matyas.eu@gmail.com
Német Mátyás
Irodavezető
+36 70 413-6983
info@newestate.hu
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2020     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.