#187800189

Eladó Családi ház, Domony

29 900 000 Ft

Alapterület: 104 m2
Telekméret: 393 m2
Szobák: 4 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kilátás: Vegyes
Szintek száma: 1
Komfort: Komfort
Fűtés: Konvektor
Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

DOMONY községben 104 m2-es családi ház eladó, 393 m2-es bekerített telekrésszel!

 

DOMONY községben 104 m2-es családi ház eladó, 393 m2-es bekerített telekrésszel!

Domony közponjában, a Fő út mentén elhelyezkedő ingatlan, az 1970-es években épült tégla falazattal, pala borítású tetőzettel. Az épület, eddig vegyesboltként üzemelt, viszont a központi elhelyezkedése és a térbeli elosztása lehetővé teszi, hogy egy kisebb átalakítással, akár egy négytagú család részére megfelelő otthont biztosítson.

A gáz, víz, villany, csatornahálózat, telefonhálózat ki van építve, az épület összközműves. A földhivatalban üzletként van nyilván tartva, de igény szerint, családi házként való átminősítése megoldható. Elosztását tekintve, 3 szobára, de akár 4 szoba kialakítására van lehetőség, amerikai típusú nappali-konyhás étkezőre, közlekedőre, tárolási helyiségre, fürdőre, és illemhelyiségre tagolódik. A hátsó udvarrész teljesen zárt, privát szféra garantált, pihenőkert kialakítására kiválóan alkalmas. Az ingatlan előtt van parkolási lehetőség.

A lakosság összetétele kiváló, az utcák rendezettek, a szomszédok barátságosak, figyelnek egymásra. A településen megtalálható óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, háziorvos...stb.

A község Budapesttől keletre, az M3-as autópálya mentén (30 perc gépjárművel) helyezkedik el Aszód és Iklad szomszédságában, a Galga folyó partján, kiszélesedő völgyének (Galga-völgy) nyugati oldalán. Az ingatlantól a Bagi felhajtó gépjárművel 5 percre található.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!!!

Megtekinthető a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

Irodánk teljes körű segítséget nyújt ingatlanok adás-vételéhez, hitelek ügyintézéséhez!

Ügyfeleinknek SORON KÍVÜLI banki kiszolgálás, valamint EXTRA BANKI KEDVEZMÉNYEK járnak, melyek magánszemélyként nem érhetők el, ráadásul közvetítői díj nélkül!

Péter Hajnalka

+36 30 611-5181
hajnalka.peter75@gmail.com
Üzenetküldés
Ingatlanok Budapesten

Ingatlan kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Telek
Garázs
Iroda
Üzleti
Ipari
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
© 1997 - 2021     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.